Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam gdzie mam się zgłosić dostałem bana na konto niby za handel bryłkami na allegro ale ja nic takiego nie robiłem straciłem z 50kb 

Napisz na support (podeślę Ci na PW link do supportu) bądź skontaktuj się z Adminem na TS. Równie dobrze możesz zostawić mu wiadomość na forum i poczekać na informacje.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

@vckat haha zgodze się z Tobą tutaj, ale tego ss nie widać (nie działa).

Dziala. :)

http://forum.virtualmt2.com.pl/uploads/imgs/virtual_1463754445__zrzut_ekranu_2016-05-17_135747.png

@vckat haha zgodze się z Tobą tutaj, ale tego ss nie widać (nie działa).

Dziala. :)

https://zapodaj.net/33040495d547b.png.html 

Prosze. 

Dziękuję :)

Opublikowano

Wszystko spoko tylko nowy gracz nie ma opcji na zarobek, ponieważ np opony wszyscy klasa i kd8 i nic nie możesz zrobić bo przyjdzie ci taki 135lvl i cię ma na strzałą. W DT nie zarobisz bo cię będzie riper zabijał bo nie masz eq. OX od 100lvl i to jeszcze czasem takie nagrody, że nawet się nie opłaca iść, bursztyn wejście 10b. Jedyny zarobek to rudy ale nowemu graczu nie będzie się chciało siedzieć cały dzień i kopać rudy.

Zgadzam się z Tobą.

Virtual skończył się po dodaniu setów otchłani, a te nowe biżu tylko dobiło serwer. Nie polecam serwera, nie ma szans na wybicie się bez załadowania pieniędzy w grę.

Serwer to waszym zdaniem już upada od setu "runicznego" a cały czas gra tyle samo osób.

I to jest właśnie ten ból i rozpacz wyeliminowanych z gry nastoletnich znawców metina, którzy porwali się z motyką na księżyc myśląc że zrobienie EQ otchłani jest równie proste co dropienie sztabek na pieskach czy drop pereł w atlantydzie.

Nie czujesz się na siłach żeby zrobić takie EQ, to idziesz na mpc w temat virtuala i piszesz jak to bardzo jest ci źle..... proste jak konstrukcja cepa prawda? tyle że tego typu posty nie robią na nas żadnego wrażenia poza politowaniem się nad tego typu mądrościami. Na dowód tego screenshot poniżej przedstawia 1/10 (jedna dziesiąta) eq jakie planujemy wprowadzić.

virtual_1463754445__zrzut_ekranu_2016-05

Kto kur. wpadł na pomysł żeby krzywdzić tego typu ludzi, dając im w prezencie komputer na pierwszą komunie....

Pozdrawiam.

Uwierz, że zrobiłbym je gdybym nie miał bana. ;)

Opublikowano

@Only Metin2 , ale dajesz się nabierać na wojtka prowokacje. On to zawsze pisze jaki to kto jest i ze nie potrafi czegos zrobic, ale po co to robic jak na virtualu wgl wojen nie ma. Śmiech na sali.

Opublikowano

Ja rozumiem, że gospodarka serwera jest rozpędzona jak pendolino i yangi nie mają  żadnej wartości tutaj, ale żeby za głupi pierścień teleportacji wołać w sklepiku po 2 bryłki? I jak tu nowy gracz ma zacząć rozgrywkę, skoro on nawet na orki nie może się szybko teleportować? 

No i % na wejście kd to ile? 10%? 

Dodajcie, że to jest medium/easy albo medium i będzie dobrze :v 

Btw, jak tu zarobić na początku gry? Da się jeszcze to zrobić bez wywalania na start ponad 100 zł w IS? o.O       

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Ja rozumiem, że gospodarka serwera jest rozpędzona jak pendolino i yangi nie mają  żadnej wartości tutaj, ale żeby za głupi pierścień teleportacji wołać w sklepiku po 2 bryłki? I jak tu nowy gracz ma zacząć rozgrywkę, skoro on nawet na orki nie może się szybko teleportować? 

Btw, jak tu zarobić na początku gry? Da się jeszcze to zrobić bez wywalania na start ponad 100 zł w IS? o.O       

Poza chodzeniem i poniżaniem się, przez proszenie graczy o kilka "b", to nie ma innej opcji na zarobek prócz IS

Opublikowano

Pierścień teleportacji jest wbudowany w klienta kolego i nie ma potrzeby kupowania go w shopie.

I taka prośba jak już chcesz się tu udzielać to przynajmniej zapoznaj się ze swoim monitorem (obraz jak by coś wyświetla się przeważnie około 1cm nad logiem producenta)

Opublikowano

Pierścień teleportacji miało się kiedyś od początku gry ale został wbudowany w klienta. Ludzie wystawiają pierścień teleportacji za 2b lub więcej bo są śmieszni - myślą że ktoś kupi. Aktualnie pierścienia teleportacji od początku gry NIE MA bo jest to wrzucone pod klawiszem "5". Ta cyferka zastąpiła pierścień teleportacji ale jeżeli komuś wygodniej z pierścieniem to niech kupi u NPC - to nie jest majątek więc spokojnie można się teleportować i powtarzam pod klawiszem nr "5" jest opcja teleportacji.

Kto Ci powiedział, że szansa na włożenie KD wynosi 10%? Wejdzie / nie wejdzie - zależy od szczęścia.

Nie ma sensu edytować bo po co? Można powiedzieć że ma 3 poziom trudności ( dla niektórych graczy ) ale dla większości to easy/medium.

Dlaczego 3 trudności dla niektórych graczy?

-EQ : Smocze/Bestii - easy

-EQ : Boskie/Mistyczne - easy/medium

-EQ : Piekielne - Hard - ale to dla niektórych osób :)

Da się adasię :D - poznałem niedawno jednego gracza po raz któryś co mnie pytał o wiele rzeczy na PW forum, na serwerze i podawałem mu linki/opowiadałem mu. Zainteresował się - poleciłem mu próbę handlowania i wybił się w ciągu 2/2.5 miesiąca do runicznego a nawet miał otchłań zbroję już. Dla chcącego nic trudnego!

Pozdrawiam i myślę, że wszystko wyjaśniłem.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Pierścień teleportacji miało się kiedyś od początku gry ale został wbudowany w klienta. Ludzie wystawiają pierścień teleportacji za 2b lub więcej bo są śmieszni - myślą że ktoś kupi. Aktualnie pierścienia teleportacji od początku gry NIE MA bo jest to wrzucone pod klawiszem "5". Ta cyferka zastąpiła pierścień teleportacji ale jeżeli komuś wygodniej z pierścieniem to niech kupi u NPC - to nie jest majątek więc spokojnie można się teleportować i powtarzam pod klawiszem nr "5" jest opcja teleportacji.

Kto Ci powiedział, że szansa na włożenie KD wynosi 10%? Wejdzie / nie wejdzie - zależy od szczęścia.

Nie ma sensu edytować bo po co? Można powiedzieć że ma 3 poziom trudności ( dla niektórych graczy ) ale dla większości to easy/medium.

Dlaczego 3 trudności dla niektórych graczy?

-EQ : Smocze/Bestii - easy

-EQ : Boskie/Mistyczne - easy/medium

-EQ : Piekielne - Hard - ale to dla niektórych osób :)

Da się adasię :D - poznałem niedawno jednego gracza po raz któryś co mnie pytał o wiele rzeczy na PW forum, na serwerze i podawałem mu linki/opowiadałem mu. Zainteresował się - poleciłem mu próbę handlowania i wybił się w ciągu 2/2.5 miesiąca do runicznego a nawet miał otchłań zbroję już. Dla chcącego nic trudnego!

Pozdrawiam i myślę, że wszystko wyjaśniłem.

To z otchłanią w 2/3 miesiące to nie możliwe jak zaczynał gre od zera, chyba że walnął w allegro troche ale w to nie wnikam, ale przyznam że wybić się tutaj jako tako to nie jest trudno jak się chce.

Opublikowano

Opłaca się tu grać? 4fun?

warto, ale musisz sporo czasu poświęcić na początek nie to co na innych serwerach wbijasz na 3 dni i wychodzisz więc to zależy już od ciebie czy ci sie chce

Opublikowano

4fun to nie, już lepiej jakieś izi, gdzie robisz eq w kilka tygodni i potem pvp. Bo nic ciekawego i zabawnego nie ma w łowieniu miesiąc, czy tam robieniu tego samego dungeona 1000 razy.

tenor.gif

Opublikowano

4fun to nie, już lepiej jakieś izi, gdzie robisz eq w kilka tygodni i potem pvp. Bo nic ciekawego i zabawnego nie ma w łowieniu miesiąc, czy tam robieniu tego samego dungeona 1000 razy.

Tylko ja spytałem, czy pograć 4 fun tu można, nie do max lv czy coś.

lGxCbNd.png

Opublikowano

Tylko ja spytałem, czy pograć 4 fun tu można, nie do max lv czy coś.

Tu nawet grać 4 fun nie opłaca sie

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

EQ besti niby latwo sie robi? Kto tak ci to powiedzial... juz bardziej oplaca sie kupic niebianski itemek +0 za 100b i ulepszac do +9. jak juz.. :P co do serwera to mysle ze sie oplaca jeszcze grac, jak sie potrafi zarobic, poki co jak siedze teraz na metku to mnie nie ktorych cen przedmiotow smieszy, zbrojki od 70 do 150lvla miedzy 3-5.5kb jak za tyle mozna kupic krew na 180 za 2kb? lub gladiatora na 220 za 2,3kb ^^ gdzie tu logika?­

Lub cena mauczugi all kd +7 exp lub pvp za 1.2kb - 1.5kb... jak blekita za all kd +7 za 550b kupilem :P 

Poki co to jeszcze gram na serwerze, ale nie jak ostatnie moje 4lata graniia tam, teraz to wbijam po robie cos i logam,:) 

Opublikowano

virtual nie jest sam z tymi setami otchlani bo balm*ora zayebala widze i jakies niebieskie/lodowe  runiczne z skrzydlami dodali. Szkoda ze sety nie sa autorskie czy robione na zamowienie tylko kupowane albo brane z innych zrodel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...