Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co powiecie na lekkie zmniejszenie DMG? Bo na wojnach za szybko się pada albo wgl jak się bije ekipa w miastach to zbyt szybko to się kończy i więcej poleżysz niż się utrzymasz :D

Czy ty przypadkiem nie zrobiles temat na tym? i ci nie wyszlo*? :D 

­

Opublikowano

Co powiecie na lekkie zmniejszenie DMG? Bo na wojnach za szybko się pada albo wgl jak się bije ekipa w miastach to zbyt szybko to się kończy i więcej poleżysz niż się utrzymasz :D

Czy ty przypadkiem nie zrobiles temat na tym? i ci nie wyszlo*? :D

­

Polecam na przyszłość przyjrzeć się dacie tego postu a postu napisanego na forum dodatkowo jak admin mi napisał coś na ten post :D więc niepotrzebnie skomentowałeś :D trochę się spóźniłeś.

I jak Wojtek będzie coś z tego co napisałem?

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Czy od razy wchodzą max bony? Na mentala jedno ręka czy dwuręka?

Jeden z trudniejszych serwerów jeśli chodzi wbicie maxa.

Co do broni to nie ma znaczenia dmg to samo. :P

Opublikowano

Co do broni to tak jak wszędzie indziej - 2reka lecz nie ma dużej różnicy.

Widac znasz ten serwer jak ksiądz balet. Boshe ziom. Exp max do tyg i 254lvl jak nie tydzień. A 1reka i 2reka maa takie samo dmg.

Opublikowano

Co do broni to tak jak wszędzie indziej - 2reka lecz nie ma dużej różnicy.

Widac znasz ten serwer jak ksiądz balet. Boshe ziom. Exp max do tyg i 254lvl jak nie tydzień. A 1reka i 2reka maa takie samo dmg.

A ty jak byłeś deklem tak dalej nim jestes. xDD

Na Vmt mam konto od początku 2012. ;)

Wez sie prosze nie wypowiadaj w tym temacie bo zaśmiecasz - dmg broni jak zauważyłeś poprawiłem bo fsktycznie na wyższym lv maja takie same ale na niższym 2reka większe. ;)

I nie pisałem o expieniu, od jakis 2 lat powtarzam - choć załatwię Ci jakiegoś lekarza bo wszędzie gdzie wejdziesz to próbujesz udowodnić swoją śmieszna prawdę.

I żaden ziom. ;)

Opublikowano

Co moze nie ? Expic jest tutaj łatwo 2tyg i masz 254lvl i nie grasz non stop tylko po pare h dziennie. Mozd byc powiedzial kim jestes a nie jakimś yebanym noname. Co z tego ze popeawiles jak nie widzisz to zle napisales i poprawiles po moim zacytowaniu ciebie.

Ps nie jesteśmy na Ty.

Opublikowano

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01

[ktoś się tu chwalił o dacie 2012 to ja pochwale się swoją]

moze odpowie na to NAJSTARSZY GRACZ na serwerze (chyba że jeszcze jest jakiś który gra dłużej o pare dni) :D

Jak się uprzesz i będziesz grał grał i grał oraz expił NON STOP to 254 wbijesz w 2dni MAXIMUM ale może Ci to zająć troszkę wcześniej bo są tacy co maniaczą ostro. Jeśli chodzi o bonowanie. Nie nie wchodzą odrazu maksymalne bony - wchodzą różne %. Wbicie perfect na tym BS który jest wbudowany owszem nie jest to takie proste ale kiedys wbije. Zamiast siedzieć i mieszać bony i męczyć oczy to postawisz BS'a odpalonego i można pójść na spacer, wypić kawe z rodziną, kolegami itd. Są osoby które uzywają szybszego BS to każdy wie i to jest do przewidzenia więc nie ukrywajmy się.

Widziałem ten post... "Co do broni to tak jak wszędzie indziej - 2reka lecz nie ma dużej różnicy." dużej różnicy nie ma? To zrób tylko 6/7 wojenne a 1/5 zostaw byle jakie. Idź na PVP z graczem który ma perfect 1/5 i zobaczysz kto wygra. Padniesz szybciej niż myślisz.

@Раіи Wojtek to już Ciebie ma chyba dosyć :D

Idź się go zapytaj czy ma mnie dość :D inaczej by mi nie odpisywał zapewne :lenny:

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Z całym szacunkiem dla weteranów tego serwer natomiast moim skromnym zdaniem grają tutaj w większości osoby, które włożyły parę lat pracy w swoją postać i nie mogą jej zostawić.

Ten serwer jest monotonny, powtarzalny i zwyczajnie nudny. Jedyne co jest na plus według mnie to administracja ponieważ jest bardzo aktywna i pomocna, chyba jedna z najlepszych administracji

mt2 imho - ma bardzo bezpośredni kontakt z graczami, te eventy na ts to było coś. Grałem tu również coś koło trzech-czterech lat i z przykrością muszę powiedzieć, że administracja nie dała sobie

rady z fishbotami dzięki czemu najwięksi bociarze i buguserzy na VMT2 - Vixa dominują serwer swoim broniami z buga na rudy (bug na schowek) i ze zwykłych fishbotów. Nie ma szans zwykła osoba

wbijać plusów eq tak szybko jak oni... Nie wspominam o bugu na bryłki, który równie świetnie nadużywali. Oczywiście wszystkie te bugi są dawno usunięte natomiast czasy świetności virtuala przeminęły

i musimy się z tym pogodzić. Mimo to wciąż bardzo szanuję ten serwer i rozumiem osoby, które zostały z sentymentu.

Mój testament:

VtvMwrC.png

Opublikowano

Gadacie, gadacie, to ja zapytam: warto wbijać czy nowy gracz, który nie będzie wydawał pln ani na is ani na jakąś postać, ani na jakieś eq na początek nie da sobie rady od zera, bo zwyczajnie zostanie zjechany na początku, albo nie będzie go na nic stać?

Latają 200 lvle i biją wszystko co się rusza, czy w miarę przyzwoici ludzie grają?

Makoto is not amused.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Gadacie, gadacie, to ja zapytam: warto wbijać czy nowy gracz, który nie będzie wydawał pln ani na is ani na jakąś postać, ani na jakieś eq na początek nie da sobie rady od zera, bo zwyczajnie zostanie zjechany na początku, albo nie będzie go na nic stać?

Latają 200 lvle i biją wszystko co się rusza, czy w miarę przyzwoici ludzie grają?

200lvl można wbić w 3 dni jak będziesz się ociągąć. 254 w tydzień idzie spokojnie. 255 już gorzej bo są misje. największym problem to eq :)

nie opłaca sie tu zaczynać

Opublikowano

Pain chwalisz się swoim uzależnieniem od virtuala ? Hahaha xD

Masz problem jakiś ? :pls:

Masz szanse masz :) jestem świadkiem jak poznałem całkiem świeżego gracza powitał się na forum, zaczął mnie wypytywać i samodzielnie doszedł do EQ otchlani :) pohandlował, pochodził na eventy - i ma :) więc jak weźmiesz się do roboty to masz szanse.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Masz szanse masz :) jestem świadkiem jak poznałem całkiem świeżego gracza powitał się na forum, zaczął mnie wypytywać i samodzielnie doszedł do EQ otchlani :) pohandlował, pochodził na eventy - i ma :) więc jak weźmiesz się do roboty to masz szanse.

Bez piekielnego biżu +9 możesz grzać koło w miastach conajwyżej

Opublikowano

Tak mam problem i co z tego? NoLifie. Wiesz gdy piszesz ile grasz to nie ma czym sid chwalić. Uważaj bo cale życie spędzisz przy virtualu.

Opublikowano

Wszystko spoko tylko nowy gracz nie ma opcji na zarobek, ponieważ np opony wszyscy klasa i kd8 i nic nie możesz zrobić bo przyjdzie ci taki 135lvl i cię ma na strzałą. W DT nie zarobisz bo cię będzie riper zabijał bo nie masz eq. OX od 100lvl i to jeszcze czasem takie nagrody, że nawet się nie opłaca iść, bursztyn wejście 10b. Jedyny zarobek to rudy ale nowemu graczu nie będzie się chciało siedzieć cały dzień i kopać rudy.

Opublikowano

Wszystko spoko tylko nowy gracz nie ma opcji na zarobek, ponieważ np opony wszyscy klasa i kd8 i nic nie możesz zrobić bo przyjdzie ci taki 135lvl i cię ma na strzałą. W DT nie zarobisz bo cię będzie riper zabijał bo nie masz eq. OX od 100lvl i to jeszcze czasem takie nagrody, że nawet się nie opłaca iść, bursztyn wejście 10b. Jedyny zarobek to rudy ale nowemu graczu nie będzie się chciało siedzieć cały dzień i kopać rudy.

Zgadzam się z Tobą.

Virtual skończył się po dodaniu setów otchłani, a te nowe biżu tylko dobiło serwer. Nie polecam serwera, nie ma szans na wybicie się bez załadowania pieniędzy w grę.

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą.

Virtual skończył się po dodaniu setów otchłani, a te nowe biżu tylko dobiło serwer. Nie polecam serwera, nie ma szans na wybicie się bez załadowania pieniędzy w grę.

Serwer to waszym zdaniem już upada od setu "runicznego" a cały czas gra tyle samo osób.

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą.

Serwer to waszym zdaniem już upada od setu "runicznego" a cały czas gra tyle samo osób.

I to jest właśnie ten ból i rozpacz wyeliminowanych z gry nastoletnich znawców metina, którzy porwali się z motyką na księżyc myśląc że zrobienie EQ otchłani jest równie proste co dropienie sztabek na pieskach czy drop pereł w atlantydzie.

Nie czujesz się na siłach żeby zrobić takie EQ, to idziesz na mpc w temat virtuala i piszesz jak to bardzo jest ci źle..... proste jak konstrukcja cepa prawda? tyle że tego typu posty nie robią na nas żadnego wrażenia poza politowaniem się nad tego typu mądrościami. Na dowód tego screenshot poniżej przedstawia 1/10 (jedna dziesiąta) eq jakie planujemy wprowadzić.

virtual_1463754445__zrzut_ekranu_2016-05

Kto kur. wpadł na pomysł żeby krzywdzić tego typu ludzi, dając im w prezencie komputer na pierwszą komunie....

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...