Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up co do tego, że serwer utrzymał się i jest popularny to się zgodzę. Przyznam, że pod tym względem serwer jest unikalny ale co do administracji to szacunek im się należał kilka lat temu za zbudowanie serwera i zgromadzenie graczy. Teraz są to po prostu chamy niepotrafiące rozmawiać po ludzku z kimś kto ma odmienne zdanie. Dodatkowo przepchali serwer i polecieli na kasę więc co do administracji to jednak musisz trochę bardziej wsiąknąć w temat.

Ale ze tobie Hubert chce się tak spamic w tematach abyś mial tylko dużo postów. To twoje hobby? Przychodzisz ze szkoly/pracy i jedynie co robisz to wchodzisz na forum i wchodzisz w każdy temat i cytujesz każdego wypowiedzi. Opanuj sie.

Odpowiadam na inne posty opierając to na swoim doświadczeniu, tego co spotkałem na serwerze i do prawie wszystkiego mam pewne argumenty/przykłady (przykład, że jedna osoba się wybiła nie opisany, bez szczegółów nie jest dobry) czego tobie, painowi, gallowi, vckatowi i wielu wielu innym brakuje, bo każdy z was pisze to samo ale niczym poprzeć nie potrafi. Chyba taki jest sens komentowania tego tematu, prawda? Chodzi tu chyba o odpowiadanie na pytania zgodnie z prawdą i dyskusje z osobami, które grają na serwerze? To, że nie potraficie sensownie odpowiedzieć tzn. udowodnić, że się mylę co do serwera i przez to cały czas piszę to myślę to już jest inna sprawa oraz to mnie utwierdza w przekonaniu, że mam racje.

Tak z ciekawości zapytam czy na starcie serwer posiadał podobny IS do tego, który jest aktualnie? Wiem, że przedmiotów w grze było mniej i co za tym idzie było ich mniej w IS ale raczej chodzi mi o ceny w PLN.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie dowody? Osoby które chca to piszą jak sie wybily i co ty masz do tego. Nie chcesz to nie wierz. Piszesz ze grales na serwerze a pare postów temu napisałeś ze trzeba eq klaoswe robic piekielne-widac jak grales na serwerze i jak sie znasz. A tak po prostu to skooncz komentować. Typowy hejtor Internetu.

Zmień swoja pasje spamerska i pisanie glupot na bardziej cos pozytniejszego.

Opublikowano

Serwer jako tako jest i był dobrym serwerem, jednakże nie polecam go ze względu na poziom administracji. Zostałem niesłusznie zablokowany prawdopodobnie za wejście do gry drugiego konta na tym samym ip, jednak powodem blokady jest "kradzież". Administrator, któremu to zgłosiłem jest zbyt leniwy żeby to sprawdzić oraz poprostu zamknął moje zgłoszenie, bo prawdopodobnie nie chciało mu sie odpisywać.

^^

Opublikowano

Serwer jako tako jest i był dobrym serwerem, jednakże nie polecam go ze względu na poziom administracji. Zostałem niesłusznie zablokowany prawdopodobnie za wejście do gry drugiego konta na tym samym ip, jednak powodem blokady jest "kradzież". Administrator, któremu to zgłosiłem jest zbyt leniwy żeby to sprawdzić oraz poprostu zamknął moje zgłoszenie, bo prawdopodobnie nie chciało mu sie odpisywać.

Polecam isc na tsa i wyjaśnić sprawe

Opublikowano

Poswiecic na gre troche czasu to nie problem, nie musisz grac w dzien i noc zeby byc pro na serwerze, poprostu musisz wiedziec jak sie zaczyna i jak sie robi eq szybko. 4/5 lata grania na Virtualmt2 wiem jak to jest zeby zaczac od nowa gre :P 

Opublikowano

Wiem, że to pytanie pada pewnie co chwile, ale opłaca się­ tu zaczynać od 0?

Licznik jest podkręcony czy serio gra tu tyle osób?

giphy.gif ­

Opublikowano

W sumie się opyla ;d Sporo osób zaczyna od zera więc raczej dają rade ;P Licznik nie jest podkręcony ( po co mieliby to robić) ;d

Brakuje mi tutaj jedynie przychylności administracji do pomysłów na forum ;/ Zamykają tematy bez wypowiedzenia się :(

IDcncno.png

Opublikowano

W sumie się opyla ;d Sporo osób zaczyna od zera więc raczej dają rade ;P Licznik nie jest podkręcony ( po co mieliby to robić) ;d

Brakuje mi tutaj jedynie przychylności administracji do pomysłów na forum ;/ Zamykają tematy bez wypowiedzenia się :(

Każdy pomysł wrzucony do działu "propozycje" jest przez nas analizowany i szczerze mówiąc propozycje które odnoszą się do radykalnego ułatwienia gry są z góry skazane na porażkę. 

Jeśli chodzi o aktualizację takie bardziej ambitne, to dało się przez ostatni tydzień zauważyć niestabilność expowisk, która była spowodowana testem nowego sposobu handlu na tobole.

Z mniejszych update mamy gotowe, nowe ABS'Y Nowe POTWORKI i część nowego EQ.

Opublikowano

Nie lykam ze na tak starym serwerze jest 2.1k online o.O

@vckat   Wypowiedz sie

Opublikowano

Każdy pomysł wrzucony do działu "propozycje" jest przez nas analizowany i szczerze mówiąc propozycje które odnoszą się do radykalnego ułatwienia gry są z góry skazane na porażkę.

Jeśli chodzi o aktualizację takie bardziej ambitne, to dało się przez ostatni tydzień zauważyć niestabilność expowisk, która była spowodowana testem nowego sposobu handlu na tobole.

Po co te nowe eq? Znów dużo osób odejdzie.

Opublikowano

xD Nowe eq xD Jak nikt penie nie ma ostatniego setu w 100% xD

Zmiencie na VirtualMT2 [DEDYL] [HARD] błagam bo kłamujecie samych siebie.

Mam pytanie czy TY "Kotku" mozesz zagrac na tym serwerze od poczatku bez pomocy?

Bo zlaoze sie ze Tobie samemu sie znudzi.

Jaka nazwe dacie Potworką i Eq?

Opublikowano

xD Nowe eq xD Jak nikt penie nie ma ostatniego setu w 100% xD

Zmiencie na VirtualMT2 [DEDYL] [HARD] błagam bo kłamujecie samych siebie.

Mam pytanie czy TY "Kotku" mozesz zagrac na tym serwerze od poczatku bez pomocy?

Bo zlaoze sie ze Tobie samemu sie znudzi.

Jaka nazwe dacie Potworką i Eq?

Co do tego ze nikt nie ma eq całego. Maja maja parnascie osób ma otchłani na maxa

Opublikowano

Powiadacie całe eq - znajdźcie mi kogoś kto ma prócz wojennego to całe klasowe piekielne :D no ale jeśli mowa o otchłaniach +9/20 i piekielne wojenne całe no to się tam parę osób znajdzie :).

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla zainteresowanych : przeglądnijcie sobie dział ogłoszenia :) i miłej zabawy :D

Opublikowano

LICZNIK K***A PODKRECONY WYPIERDAAAAALAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Noresta to pizda)

ZfGn5Lk.png

Opublikowano

LICZNIK K***A PODKRECONY WYPIERDAAAAALAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecam wyłączyć komputer i dać ochłonąć mózgowi bo z tego co nam wiadomo twój mózg się przegrzał ponieważ zbyt długo był korzystany a zarazem niszczony przez komputer, gry, internet. Panu dziękujemy za uwagę i podzielenie się z nami niewielką informacją na temat który był powtarzany multum razy.

Odpowiedzi na temat "podkręconego licznika" jak to zwiecie... znajdziesz kilka stron wstecz. Najpierw daj odpocząć mózgowi a tak za 1/2h wejdź na te forum.

pozdrawiam - lVirusTl ( Robert )

Opublikowano

@up Aha czyli sklep offline = 1 osoba w grze ?  

Liczenie żoltych kropek na minimapie wydawalo mi się absurdalne ale ty oceniajac liczbe graczy na podstawie m1 ch2-7 musisz mieć nie pokolei w głowie. Zresztą patrząc na twoje posty, nie mam zadnych wątpliwosci.

Srij9JT.png

Opublikowano

­Jesli patrzysz tylko na sklepy offiline i sadzisz po tym ile graczy na serwerze virtual gra, to chyba chory jestes.. nie mozesz sadzic po sklepach offline ile graczy gra.. Grajac od 2011 czy tam od pocztatku 2012 roku.. gra duzo osob. raz na dzien mozesz spotkac 3000 osob online, najwiecej ludzi to w m1 jinno, m2 chunjo i m2 shinnso w dzien mozna spotkac.. Lecz 245 lvle mozna juz spotkac na mapach dungeon ktore robia, na dzien jakies 300x -/+ robi jakis dungeon.. :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...