Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EQ besti niby latwo sie robi? Kto tak ci to powiedzial... juz bardziej oplaca sie kupic niebianski itemek +0 za 100b i ulepszac do +9. jak juz.. :P co do serwera to mysle ze sie oplaca jeszcze grac, jak sie potrafi zarobic, poki co jak siedze teraz na metku to mnie nie ktorych cen przedmiotow smieszy, zbrojki od 70 do 150lvla miedzy 3-5.5kb jak za tyle mozna kupic krew na 180 za 2kb? lub gladiatora na 220 za 2,3kb ^^ gdzie tu logika?­

Lub cena mauczugi all kd +7 exp lub pvp za 1.2kb - 1.5kb... jak blekita za all kd +7 za 550b kupilem :P 

Poki co to jeszcze gram na serwerze, ale nie jak ostatnie moje 4lata graniia tam, teraz to wbijam po robie cos i logam, :) 

Ceny takie bo te "dropy" chcą być wywyższeni na mapach takich jak dt czy coś w tym stylu, takie ceny bo maczuga jest tylko w is a zbroje bo kd strasznie pali + są dość drogie a na małym lvlu dają one zauważalną różnicę.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

virtual nie jest sam z tymi setami otchlani bo balm*ora zayebala widze i jakies niebieskie/lodowe  runiczne z skrzydlami dodali. Szkoda ze sety nie sa autorskie czy robione na zamowienie tylko kupowane albo brane z innych zrodel.z

Co to ty teraz widzisz na virtualu to virtual tez zayebal z innych serwerow, lub skopiowal co oni maja, pety z pla?, kostiumy? bronie? zbroje? Zbroje otchlani sa z niemieckiego serwera zrodlo, Elitepvpers, jesli ktos cos dal na jakies forum jako ze moze pobrac zadarmo i sobie dodac na serwer to nie problem, te skrzydla to co ma virtula na otchlani to sa na Elitepvpers i na mpc do pobrania zadarmo i moze sobie to kazdy dodac na serwer... :P 

Poki co to jeszcze nie zauwazylem zeby virtual dodal cos swojego, :) nie moze moze system Po, lub loteria, lub ross man, biolog, i eventy.. :P 

­

Opublikowano

Opłaca się tu grać? 4fun?

Jak nie masz zamiar inwestować w is to wątpię, że w ogóle wbijesz jakiś 100lvl czy coś.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Jak nie masz zamiar inwestować w is to wątpię, że w ogóle wbijesz jakiś 100lvl czy coś.

Poza tym trzeba siedzieć 24h/7 na serwerze bo na pojedynczym evencie nietrudno o zdobycie tylu brył, co ty zarobisz w tydzień

Opublikowano

Poza tym trzeba siedzieć 24h/7 na serwerze bo na pojedynczym evencie nietrudno o zdobycie tylu brył, co ty zarobisz w tydzień

Zgadzam się, zapier&%$@sz nie wiadomo ile żeby zarobić na np zwykłego peta, a jakiś random idzie na event i z dupy dostaje arre.

Opublikowano

Nawet wojtek mi nie chce odpisac nigdzie.

Też bym tobie nie odpisał. Mi odpisuje wszędzie bez problemu; forum, gra.

Opublikowano

Nawet wojtek mi nie chce odpisac nigdzie.

Też bym tobie nie odpisał. Mi odpisuje wszędzie bez problemu; forum, gra.

Kim ty wgl jestes.

Opublikowano

widzę, że w większości wypowiadają się tutaj typowe noname z maczugami +9 kd +6 i hw +0 i wypowiadają się jak to jest na serwerze i jaki to on chuyowy, osiągnij coś lepszego potem się wypowiadaj, taki selvuk bocił 10 kontami 24/7 dostał bana miał myśli samobojcze, ale nie gada że serwer jest słaby :) Pozdrawiam!

Opublikowano

widzę, że w większości wypowiadają się tutaj typowe noname z maczugami +9 kd +6 i hw +0 i wypowiadają się jak to jest na serwerze i jaki to on chuyowy, osiągnij coś lepszego potem się wypowiadaj, taki selvuk bocił 10 kontami 24/7 dostał bana miał myśli samobojcze, ale nie gada że serwer jest słaby :) Pozdrawiam!

xdd  a ty to kto xdd 

tyloma kontami to bez przesady  nie ma tylu wedek i komp stary a bana za cos innego mam xD 

Mysli samobojcze hah xD 

Zalezy pod jakim sensem slaby. 

Opublikowano

xdd  a ty to kto xdd 

tyloma kontami to bez przesady  nie ma tylu wedek i komp stary a bana za cos innego mam xD

Mysli samobojcze hah xD 

Zalezy pod jakim sensem slaby. 

Ja anonimowy jestem :D ale znacz mnie na pewno xD

Opublikowano

Razrador już on ? 

Najpóźniej w niedzielę uruchomimy całkowicie przebudowaną pod kątem dropu, zarobku i poziomu trudności mapę z razadorem.

Opublikowano

Nadal nie pojmuje dlaczego w prezentacji masz napisane " EASY " zamiast " MEDIUM/HARD " Oboje wiemy że to nie jest easy serwer :)

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Nadal nie pojmuje dlaczego w prezentacji masz napisane " EASY " zamiast " MEDIUM/HARD " Oboje wiemy że to nie jest easy serwer :)

To jest hard, a nie medium/hard >.<

Opublikowano

Jak to jest easy to ja jesteś św. Matka Teresa 

Ale polecam bo stabilny i stoi kawał czasu jak na pirva.

Opublikowano

Za stabilność mogę polecić.. Za administracje nie .. Nic dziwnego że Yeppa z Celadonem poszli w  piździet, Majce też się nie dziwie,,, No ale Candis wróciła na nią złego słowa powiedzieć nie moge, co innego o Gumoffcach z fishbotami .. ^^

To jest hard, a nie medium/hard >.<

Jakby dali samo hard i gracze w prezentacji zobaczyli 255.. To by Wojtek nie jeździł mercedesem tylko fiatem 126p.

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Za stabilność mogę polecić.. Za administracje nie .. Nic dziwnego że Yeppa z Celadonem poszli w  piździet, Majce też się nie dziwie,,, No ale Candis wróciła na nią złego słowa powiedzieć nie moge, co innego o Gumoffcach z fishbotami .. ^^

Masz złe wiadomości,bo Zafrina została zbanowana i wyrzucona. Z jakiego powodu? Nie wiem,ludzie mówią różnie.

Co do Administracji to jedyną ogarniętą osobą jest Offca. O Kotku nie chce sie wypowiadać,bo dużo dobrego o nim powiedzieć nie można. A Wojtek tak samo,raz ma humor to idzie z nim pogadać normalnie,a innego razu zaczyna odpier*** szopkę.

Serwer polecam za stabilnosc,nic wiecej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz złe wiadomości,bo Zafrina została zbanowana i wyrzucona. Z jakiego powodu? Nie wiem,ludzie mówią różnie.

Co do Administracji to jedyną ogarniętą osobą jest Offca. O Kotku nie chce sie wypowiadać,bo dużo dobrego o nim powiedzieć nie można. A Wojtek tak samo,raz ma humor to idzie z nim pogadać normalnie,a innego razu zaczyna odpier*** szopkę.

A to przepraszam.. Ban na zakres nie pozwala mi wejść na ts'a ^^

Ogarnięta osobą jest Offca może i masz racje,,, Tylko ona co prawda integruje z graczami, ale chyba za bardzo jeśli razem na fishbotach leca.. Ale Wojteło jak dodawał system łowiectwa mogł sie puknąć 3 razy w ten pusty łeb i pomyśleć że gracze będą szli na skróty, a wyeliminowanie fishbotów mogło być prostsze niż myślał :> ( Sorry on nie myślał ** )

Jak zafrina to najgorszy gm jaki był na virtualu, wbijala tylko na ts grała w lola a potem robila oxa i to tyle..

A co Ty byś chciał ? Ciesz że Ci oxa robiła..

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

A to przepraszam.. Ban na zakres nie pozwala mi wejść na ts'a ^^

Ogarnięta osobą jest Offca może i masz racje,,, Tylko ona co prawda integruje z graczami, ale chyba za bardzo jeśli razem na fishbotach leca.. Ale Wojteło jak dodawał system łowiectwa mogł sie puknąć 3 razy w ten pusty łeb i pomyśleć że gracze będą szli na skróty, a wyeliminowanie fishbotów mogło być prostsze niż myślał :> ( Sorry on nie myślał ** )

Jak zafrina to najgorszy gm jaki był na virtualu, wbijala tylko na ts grała w lola a potem robila oxa i to tyle..

A co Ty byś chciał ? Ciesz że Ci oxa robiła..

zamiast pomagać graczom to wolała grać w lola i żeby nie było ze "nic nie robi" to zrobila 2 rundki oxa..

Opublikowano

Wojtek tez ma 3letniego gracza w piź**  nie chce nawet laskawie odpisac. Wj na calosci 

Na Vendi  tez sety otchlani ehh 

Też bym Ci nie odpisał xDD Jak Wojtek z Kotkiem siedzą na kanale i wchodzisz do poczekalni to grają w papier kamień nożyce który z nich idzie zw xDD

Nie no a tak poważnie czego on nie ma w tej piździe ? Tosz to już roklapciuszka xDD

zamiast pomagać graczom to wolała grać w lola i żeby nie było ze "nic nie robi" to zrobila 2 rundki oxa..

Jeśli to piszesz to miałeś pewnie dużo ważnych spraw i pytań do niej :O No nic.. Odegram rolę księdza - spowiadaj mi się :P

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Wojtek tez ma 3letniego gracza w piź**  nie chce nawet laskawie odpisac. Wj na calosci 

Na Vendi  tez sety otchlani ehh 

Też bym Ci nie odpisał xDD Jak Wojtek z Kotkiem siedzą na kanale i wchodzisz do poczekalni to grają w papier kamień nożyce który z nich idzie zw xDD

Nie no a tak poważnie czego on nie ma w tej piździe ? Tosz to już roklapciuszka xDD

Jeśli to piszesz to miałeś pewnie dużo ważnych spraw i pytań do niej :O No nic.. Odegram rolę księdza - spowiadaj mi się :P

Gdybyś grał dłużej to byś wiedział że w porównaniu do innych gm była nikim, taki kotek jest jaki jest ale eventy ma bardzo dobre, wojtek mimo że lubi banować to też jest spoko idzie sie dogadać etc.. a zafrince coś byś powiedział to już byś był obgadywany :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...