Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak z tym że wiązałoby się to z wprowadzeniem nowych setów biżuterii, dlatego też na razie badamy sprawę :)

nowe sety biżuterii? piekielne moim zdaniem jest już zbyt trudne do zrobienia kolejny set jest zbędny ;)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nowe sety biżuterii? piekielne moim zdaniem jest już zbyt trudne do zrobienia kolejny set jest zbędny ;)

Przeważnie gdy dodają nowe sety, szansa na ulepszenie dotychczasowych zostaje zwiększona. Kiedyś nieosiągalna była boska bizuteria. :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Przeważnie gdy dodają nowe sety, szansa na ulepszenie dotychczasowych zostaje zwiększona. Kiedyś nieosiągalna była boska bizuteria. :)

piekielne to i tak już przesada za dużo jeebania się jest z tym eq ;) nowa biżuteria zniszczy całkowicie virtuala, chociaż już ta piekielna zniszczyła dość mocno, te nowe eq psuje tylko klimat :)

Opublikowano

Nowy dungeon przydałby się ale nie taki na zasadzie zaginionej krainy czy też edytowanego dt.

Cieżko powiedzieć, bardziej chyba skłonny bym był za jakimś bardziej ambitnym dungeonem, chociażby na wzór bram piekieł z mała restrykcją co do bonu "szansa na blok ciosu" na tym indeksie mapy.

Opublikowano

Widzę same sklepy offline.

Mógłbyś podać ilość online z komendy?

Chociaż ile jest ludzi na ch1...

Ludzi nie brakuje, spojrz tylko na screena z ox'a minutę po starcie, który nie był zapowiedziany.

495501449860879922706.png

Srij9JT.png

Opublikowano

Ogólnie spoko serwer miła atmosfera, administracja sie angażuje ale nie polecam z korzyścią dla serwara iż dużo botów gra ^.6

4521609.png

Opublikowano

No. Właśnie. Czemu serwer nie działa? Chciałem zagrać. Może potrzebujecie pomocy w naprawie błędu?

Nie da się wyeliminować ich największego błędu.

Na forum jest info: "W dzisiejszym wystąpił problem z kernelem gry, zostaliśmy zmuszeni do przywrócenia kopi bazy item z dnia 14 Grudnia. Więcej informacji wkrótce."

Nie wiem co oznacza ten błąd (bo żaden ze mnie informatyk) ale jako wredna osoba mam nadzieję, że to coś poważnego i w końcu wezmą się sensownie za ten serwer.

Opublikowano

@Selvuk to, że cofka to wiadomo ale co oni mogą z tym zrobić? Nie udowodnisz im, że straciłeś tyle bryłek, a eventu takiego nie zrobią żeby szybko to odrobić, bo nawet nie wyobrażam sobie takiego czegoś. Będzie pewnie jakiś szum o to co stracili ludzie i nic więcej. Zresztą dla administratora teraz najważniejsze jest wymyślenie jakiejś wymówki żeby się odszczeknąć i udowodnić swoją nieomylność i wspaniałość, a potem coś się pomyśli o tym co straciłeś. 

Opublikowano

Admin, to teraz powinieneś odwdzięczyć się ekipie z sg za tego typu akcje. Sk....ny czują się bezkarni, kiedyś było głośno o atakach z ich strony na woma i shiro, teraz to im przydałoby się utrzeć nosa :D

@Działasz coś nad sprzedawaniem itemów za realną walutę?

Srij9JT.png

Opublikowano

Gall ale to chyba nie jest jakis atak. Zobacz co wojtek pisal na ogloszeniach. Dużo serwerów padlo, to raczej nie przez jakiś atak

Opublikowano

Admin, to teraz powinieneś odwdzięczyć się ekipie z sg za tego typu akcje. Sk....ny czują się bezkarni, kiedyś było głośno o atakach z ich strony na woma i shiro, teraz to im przydałoby się utrzeć nosa :D

@Działasz coś nad sprzedawaniem itemów za realną walutę?

Hahaha nie znam tej historii ale to jakaś sugestia, że serwery, gromadzące ludzi z kilku krajów przejmują się wami, uważają was za wielką konkurencję i atakują was w jakiś sposób? :D 

Mógłbyś wyjaśnić mi o co konkretnie chodzi i poprzeć to jakimiś faktami, bo możliwe, że coś mi umknęło ale patrząc na sprawę to raczej wiem wszystko co powinienem i to jakiś dobry żarcik.  

Tak ogólnie mi się coś przypomniało co zostało pominięte. Mógłby ktoś w końcu wstawić screen taki jak w poście Galla #3592 tylko, że aktualny i z godzin popołudniowych, bo miałem coś zobaczyć i prośba o tego screena została pominięta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...