Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin, to teraz powinieneś odwdzięczyć się ekipie z sg za tego typu akcje. Sk....ny czują się bezkarni, kiedyś było głośno o atakach z ich strony na woma i shiro, teraz to im przydałoby się utrzeć nosa :D

@Działasz coś nad sprzedawaniem itemów za realną walutę?

Taaaak bo .sg nie ma co robić tylko atakować serwer VirtualMT2. Jakiś polaczek się zabawił i tyle.

Opublikowano

@Poker Face. Jest takie powiedzenie które zupełnie do ciebie nie pasuje Kozak w necie p w świecie.

Ty zarówno w necie jak i w świecie jesteś wielka pipa, chyba wiesz skąd wiem kim naprawdę jesteś: D i szczerze mówiąc dopiero wtedy zrozumiałem jak wielkie posiadasz kompleksy i dlaczego kreujesz się na kogoś za kogo chciałbyś być uważany.

Tak poza tym to akurat ty możesz mnie cmoknąć w pompę frajerze i techniku od zabezpieczeń który umieszczasz spakowany config.php na serwerze www - swoją drogą szczyt szczytów hipokryzji i wrodzonego debilizmu.

Tak że nie prowokuj mnie do dalszej dyskusji samozwańczy "techniku od zabezpieczeń":D bo najesz się wstydu.

Opublikowano

@Poker Face. Jest takie powiedzenie które zupełnie do ciebie nie pasuje Kozak w necie p w świecie.

Ty zarówno w necie jak i w świecie jesteś wielka pipa, chyba wiesz skąd wiem kim naprawdę jesteś: D i szczerze mówiąc dopiero wtedy zrozumiałem jak wielkie posiadasz kompleksy i dlaczego kreujesz się na kogoś za kogo chciałbyś być uważany.

Tak poza tym to akurat ty możesz mnie cmoknąć w pompę frajerze i techniku od zabezpieczeń który umieszczasz spakowany config.php na serwerze www - swoją drogą szczyt szczytów hipokryzji i wrodzonego debilizmu.

Tak że nie prowokuj mnie do dalszej dyskusji samozwańczy "techniku od zabezpieczeń":D bo najesz się wstydu.

Nie wbijam się w wasze dyskusje ale przyznam, że w trzech pierwszych zdaniach napisałeś dokładnie to samo co myślę o tobie ja i jeszcze wiele osób na tym forum, którzy odwiedzają ten wątek. Nie znam kolegi PokerFace. więc się nie wypowiadam czy masz racje czy jednak nie lecz szczyt hipokryzji zobaczyłem w twoim poście.

Ale do rzeczy: proszę cię trzeci raz o screena takiego jak w poście #3592 tylko, że aktualnego i najlepiej z godzin, w których dużo osób gra. To ci dużo czasu nie zajmie, a mi by się do czegoś przydał.

Opublikowano

Jako że kończę z tobą dyskusję 

screenshot nr1

virtual_1450438644__untitled3333.jpg

kilka razy pisałem i przedstawiałem screenshoty, ale jakiś problem nie pozwala ci przyjąć do wiadomości prostego tekstu, nie mówiąc już o zdaniu złożonym.

Więc łap screenshota z samego południa kiedy większość osób jest w szkole lub w pracy.

virtual_1450438627__untitled22.jpg

Opublikowano

@vckat nie interesuje mnie fakt, że mnie ignorujesz więc nie mam pojęcia komu ty się żalisz ale dzięki za screena. Bardzo mnie cieszy fakt, że skończyłeś ze mną dyskusję, bo druga część tego postu będzie skierowana do wszystkich użytkowników poza tobą, bo wiem, że zaraz zaczniesz wypisywać dziwne teorie i mnie obrażać za to co napiszę, a naprawdę nie znam sposobu żeby cię "uciszyć".

Niestety prosiłem z późniejszych godzin ale dobre i to. Tak więc na podstawie tego screena oraz na podstawie screena, który wstawił GallAnonim (jego screen jest sprzed +/- 2-3 miesięcy ale to różnicy nie robi, bo raczej znacząco liczba graczy nie wzrosła ani nie zmalała) można stwierdzić, że licznik na stronie jest troszkę podkręcony (+/- o jakieś 20%). Napisałem w jakimś tam poście (już około 2-3 tygodnie temu), że na Virtualu bardzo wolno spada liczba graczy oraz że ludzie ściemniają o tym, że jest zwykle 2100+ online, bo w "godzinach szczytu" widywałem tam po 1700 graczy, a standardowa liczba to około 1200-1300. Nagle krótki czas po tym liczba graczy na serwerze często przekraczała 2000 mimo, że nic wielkiego nie wprowadzili więc z dupy ci gracze się tam znaleźli.

Na screenie Galla (http://forum.virtualmt2.com.pl/uploads/imgs/virtual_1444927484__66666.jpg) jest obraz pulpitu, na pulpicie jest ikonka, w nazwie ikonki jest podana godzina robienia screena-można powiedzieć, że godzina 18 czyli taka, w której liczba graczy jest szczytowa. Jak widać odbiega ona znacząco od aktualnych godzin 18 w każdym dniu. Każdy wie, że jestem natrętny, wredny i od dłuższego czasu śledzę Virtuala. Już od kilku miesięcy co jakiś czas wbijam na forum serwera (co nie jest istotne) oraz na stronkę gdzie widuje liczbę graczy online i powiem, że wtedy były mniejsze ilości niż teraz. 

Screen vckata odbiega o prawie 300 osób od licznika gdy zobaczyłem go. Patrząc na to, że zobaczyłem screena godzinę po jego dodanu więc można liczyć, że wtedy liczba odbiegała o 200-250 osób czyli ponad 20%. 

Jeśli maiłby ktoś jeszcze wątpliwości co do tego jaki polski priv jest najbardziej popularny i najwięcej osób na nim gra to odsyłam go do tego postu żeby nie podawać Virtuala tylko na podstawie licznika na stronie, bo to pic i fotomontaż ;) 

Licznik na stronie jest ewidentnie przekręcony i Virtual okłamuje graczy. Mam nadzieję, że administracja Virtuala, pseudo fani  oraz stali ściemniacze w tym wątku nie wdadzą się w dyskusje na ten temat, bo nie udowodnicie, że nie mam racji, a naprawdę nie che powtórek z poprzednich spin. Ten post jest dla wszystkich graczy, których interesuje rozpoczęcie gry na tym serwerze. 

Pozdrawiam

Opublikowano

@vckat nie interesuje mnie fakt, że mnie ignorujesz więc nie mam pojęcia komu ty się żalisz ale dzięki za screena. Bardzo mnie cieszy fakt, że skończyłeś ze mną dyskusję, bo druga część tego postu będzie skierowana do wszystkich użytkowników poza tobą, bo wiem, że zaraz zaczniesz wypisywać dziwne teorie i mnie obrażać za to co napiszę, a naprawdę nie znam sposobu żeby cię "uciszyć".

Niestety prosiłem z późniejszych godzin ale dobre i to. Tak więc na podstawie tego screena oraz na podstawie screena, który wstawił GallAnonim (jego screen jest sprzed +/- 2-3 miesięcy ale to różnicy nie robi, bo raczej znacząco liczba graczy nie wzrosła ani nie zmalała) można stwierdzić, że licznik na stronie jest troszkę podkręcony (+/- o jakieś 20%). Napisałem w jakimś tam poście (już około 2-3 tygodnie temu), że na Virtualu bardzo wolno spada liczba graczy oraz że ludzie ściemniają o tym, że jest zwykle 2100+ online, bo w "godzinach szczytu" widywałem tam po 1700 graczy, a standardowa liczba to około 1200-1300. Nagle krótki czas po tym liczba graczy na serwerze często przekraczała 2000 mimo, że nic wielkiego nie wprowadzili więc z dupy ci gracze się tam znaleźli.

Na screenie Galla (http://forum.virtualmt2.com.pl/uploads/imgs/virtual_1444927484__66666.jpg) jest obraz pulpitu, na pulpicie jest ikonka, w nazwie ikonki jest podana godzina robienia screena-można powiedzieć, że godzina 18 czyli taka, w której liczba graczy jest szczytowa. Jak widać odbiega ona znacząco od aktualnych godzin 18 w każdym dniu. Każdy wie, że jestem natrętny, wredny i od dłuższego czasu śledzę Virtuala. Już od kilku miesięcy co jakiś czas wbijam na forum serwera (co nie jest istotne) oraz na stronkę gdzie widuje liczbę graczy online i powiem, że wtedy były mniejsze ilości niż teraz. 

Screen vckata odbiega o prawie 300 osób od licznika gdy zobaczyłem go. Patrząc na to, że zobaczyłem screena godzinę po jego dodanu więc można liczyć, że wtedy liczba odbiegała o 200-250 osób czyli ponad 20%. 

Jeśli maiłby ktoś jeszcze wątpliwości co do tego jaki polski priv jest najbardziej popularny i najwięcej osób na nim gra to odsyłam go do tego postu żeby nie podawać Virtuala tylko na podstawie licznika na stronie, bo to pic i fotomontaż ;)

Licznik na stronie jest ewidentnie przekręcony i Virtual okłamuje graczy. Mam nadzieję, że administracja Virtuala, pseudo fani  oraz stali ściemniacze w tym wątku nie wdadzą się w dyskusje na ten temat, bo nie udowodnicie, że nie mam racji, a naprawdę nie che powtórek z poprzednich spin. Ten post jest dla wszystkich graczy, których interesuje rozpoczęcie gry na tym serwerze. 

Pozdrawiam

Przyczepiłeś się do tego licznika a jak widzę po obu ss są zrobione przez admina i pokazują tylko i wyłącznie ludzi na CH1 a nie na całym serwie :)

Gdzie jak wiemy jest handel. Dolicz do tego inne CH a jest i jeszcze 6 i może zaświta Ci coś w główce. 

Opublikowano

Pozdrawiam

Ale Ty wiesz że to SS pokazuje tylko ludzi z CH1? :) 

I wiesz o tym że na Virtualu jest 7CH? :)

Opublikowano

Dodać można max 100 osob z tych ch wiec to nic nie daje. 

Czyli na ch1 jest 1.3k graczy a na pozostałych kanałach po 17 osób? :D

Koleś nie pogrązaj się jeszcze bardziej.  Pokazałes, ze nie masz bladego pojęcia nt. serwera, takze teraz twoja subiektywna opinia znaczy tyle co nic.

Srij9JT.png

Opublikowano

vckat w którym sklepie można zakupić płytę z virtualem bo komputer coś świruje?

922501450550655922706.png

Wejdź w panel starowania, narzędzia administracyjne -> zarządzanie komputerem -> zarządzanie dyskami i ustaw kolejność dla dysku twardego C,D a napędom optycznym nadaj kolejne litery . W każdym razie chodzi o to że nagrywarka, lub dvd nie może mieć  D

Pozdrawiam.

Opublikowano

vckat w którym sklepie można zakupić płytę z virtualem bo komputer coś świruje?

922501450550655922706.png

Napisz to w google, znajdziesz poradnik jak to w rejestrze wyłączyć, też tak miałem.

Opublikowano

­

Nieudaczniku bez szkoły zanim coś napiszesz przeczytaj to dwa razy bo robisz z siebie pośmiewisko twoje zdania nie mają ładu i składu twój serwer jest tak zabezpieczony ze 12letni dzieciak z podstawówki zrobił ci bigos na całe święta to już Asfen lepsze serwery stawia co do zapakowanej strony na serwerze www to nie był mój serwer więc wiruj smarku ;)

Planujesz jakieś eventy na Świetą ? bo mam zamiar was odwiedzić i zabawić się razem z wami  :)

Opublikowano

Tęskniliście :) ? Hmm na sylwester jakieś zabawy zaplanowane ?^^

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Tęskniliście :) ? Hmm na sylwester jakieś zabawy zaplanowane ? ^^

Nie. Zamierzasz spędzić sylwestra na virtualu? No to niezły jesteś, skoro niby masz 20 lat, czy jakoś tak.

widzę, że virtual to naprawdę Twoje życie, skoro znasz nawet godzinę co do sekundy kiedy zacząłeś xp

tenor.gif

Opublikowano

Nie. Zamierzasz spędzić sylwestra na virtualu? No to niezły jesteś, skoro niby masz 20 lat, czy jakoś tak.

widzę, że virtual to naprawdę Twoje życie, skoro znasz nawet godzinę co do sekundy kiedy zacząłeś xp

jego motto to metin ponad zycie

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Skoro znam co do sekundy kiedy zacząłem... pytałem admina więc sprawdził to sobie wpisałem bo sam chciałem wiedzieć którego dokładnie zacząłem^^

Coś masz do mojego wieku? Każdy jest inny i należy to uszanować. Kto powiedział , że spędzę sylwestra grając w metina? I ciekawe dlaczego mnie się czepiacie a np jakiegoś GM'a nie skoro może będą prowadzić eventy :D na sylwku. A no tak im nie skoczycie bo powitacie bana? :D

Ten temat uważam za skończony. Jeżeli ktoś ten temat pociągnie to ta osoba chyba ma coś nie halo z głową. Temat nie służy do wypisywania bzdur.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Temat nie służy do wypisywania bzdur.

Gdybys tego przestrzegał to byś tu postów nie miał durniu.

Ile razy w miesiacu mniejwiecej sa eventy OX ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...