Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdziele? Zrobienie setki map to chwila moment kolego :) Nim się obejrzysz zrobisz te tysiąc map :) Nawet ja nie ile zrobiłem map.... ale z dobre tysiąc coś będzie ale ciekawi mnie ile zrobiłem w sumie map ^^

I kto Ci powiedział że od 255llv jest OX? Spadłeś człowieku z księżyca?

Dzisiejsza młodzież jest przedziwna i nie do ogarnięcia.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co powiecie na obowiązkowe wojny guild ? :) Jeśli jakiś GM byłby chętny i miał czas aby się tym oczywiście zająć. Tabela wyników i nagrody dla gildii (ilość zapisanych osób OGRANICZONA) a nagrody dostaje lider który musi potem podzielić się z członkami gildii którzy brali udział w konkursie.

Takie coś dawno było więc może by trochę ożywić te gildie :)

Opublikowano

Nie wiem co młodzież na tym screenshocie robiła 1 stycznia po południu na mapie OX, ale ja leczyłem kaca.

Pozdrawiam.

Bardzo mnie to ciekawiło, dzięki.

Ja pierdziele? Zrobienie setki map to chwila moment kolego :) Nim się obejrzysz zrobisz te tysiąc map :) Nawet ja nie ile zrobiłem map.... ale z dobre tysiąc coś będzie ale ciekawi mnie ile zrobiłem w sumie map ^^

I kto Ci powiedział że od 255llv jest OX? Spadłeś człowieku z księżyca?

Dzisiejsza młodzież jest przedziwna i nie do ogarnięcia.

Czytaj ze zrozumieniem, tam występuje pewien znak interpunkcyjny. Może i młodzież jest przedziwna, ale za to pamięta rzeczy, których uczyli w podstawówce :| Zresztą, Gall normalnie mi to wytłumaczył, bez żadnych porównań.

tenor.gif

Opublikowano

Tak naprawdę ;) Aż wrócę choć wiem że nowi gracze już nie mają tak dobrze :D

Skąd możesz wiedzieć czy nie mają tak dobrze? Umiesz grać to zarobisz na eq^^ dorobisz się dość dobrego eq na mały lvl przez eventy a potem możesz iść na DT, razadora.

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć czy nie mają tak dobrze? Umiesz grać to zarobisz na eq^^ dorobisz się dość dobrego eq na mały lvl przez eventy a potem możesz iść na DT, razadora.

Kogo chcesz oszukać? Bo chyba tylko siebie. Kilka miechów temu pytalem na waszym tsie jak gra wygląda dla nowych graczy i kazdy mi odradzał chyba ze mialbym na starcie kilka stówek pln to cos bym wyciągnął, a tak to gra tutaj zamienilaby sie w harówke, a nie gre. Serwer sam w sobie jest fajny, ale nie jest przyjazny dla nowych graczy.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Kogo chcesz oszukać? Bo chyba tylko siebie. Kilka miechów temu pytalem na waszym tsie jak gra wygląda dla nowych graczy i kazdy mi odradzał chyba ze mialbym na starcie kilka stówek pln to cos bym wyciągnął, a tak to gra tutaj zamienilaby sie w harówke, a nie gre. Serwer sam w sobie jest fajny, ale nie jest przyjazny dla nowych graczy.

Kto Ci to opowiadał? Ja bym sobie poradził w dość szybkim czasie zrobić EQ więc dlaczego inni by nie mieli dać rady? Może i początek ciężki będzie ale nie na długo. Trzeba chęci do gry i ruszyć się by robić to EQ a nie marudzić na forum. Zawsze możesz znaleźć kogoś kto ci pomoże a zapewniam Cię że są tacy ludzie.

Opublikowano

Kto Ci to opowiadał? Ja bym sobie poradził w dość szybkim czasie zrobić EQ więc dlaczego inni by nie mieli dać rady? Może i początek ciężki będzie ale nie na długo. Trzeba chęci do gry i ruszyć się by robić to EQ a nie marudzić na forum. Zawsze możesz znaleźć kogoś kto ci pomoże a zapewniam Cię że są tacy ludzie.

Na siłę ratujesz ten serwer. Serwer ma już swoje lata i dużo się zmieniło od startu. Ty dasz radę zrobić EQ, bo masz już wiele rzeczy, które Ci pomogą, bo jesteś starszym graczem, a nie nowym.

Opublikowano

Na siłę ratujesz ten serwer. Serwer ma już swoje lata i dużo się zmieniło od startu. Ty dasz radę zrobić EQ, bo masz już wiele rzeczy, które Ci pomogą, bo jesteś starszym graczem, a nie nowym

Gram tu od 2011roku 13 czerwca no ale gdybym miał zacząć sobie pograć od zera to próbowałbym sobie nie pomagać przedmiotami które mam teraz.

Tylko słuchacie innych - a może sam spróbujcie i postarajcie się zrobić coś? Uwierz, że gdybyś się do tego przyłożył to byś osiągnął wiele. Na samych eventach bardzo dużo zarobisz :) dołóż do tego handlowanie itemami to się wybijesz.

Trzeba kombinować :)

Opublikowano

@up 1.Jaki itemy i skąd? :D

2.Gra chyba nie polega na czekaniu za eventami (fakt, że one są często ale z gry się korzysta w wolnym czasie, a nie na siłę w czasie eventów)?

3.Co do tych jeszcze eventów to sugerując się tym, że jest 1k+ nie łatwo je wygrać, prawda?

4.Jeśli dobrze pamiętam to sporo eventów jest na wyższy lvl czyli nie dla nowych.

Opublikowano

Gram tu od 2011roku 13 czerwca no ale gdybym miał zacząć sobie pograć od zera to próbowałbym sobie nie pomagać przedmiotami które mam teraz.

Tylko słuchacie innych - a może sam spróbujcie i postarajcie się zrobić coś? Uwierz, że gdybyś się do tego przyłożył to byś osiągnął wiele. Na samych eventach bardzo dużo zarobisz :) dołóż do tego handlowanie itemami to się wybijesz.

Trzeba kombinować :)

Proponuje bys zalozyl nową postac i zrobil "szybko" dosyc dobre EQ bez pomagania sobie innymi postaciami,doslownie od poczatku.

Zobaczymy po ilu dniach skonczysz gre i wrocisz na stara postac :)

Opublikowano

@Раіи

nie sraj bo się zesrasz, nowi gracze na serwerze nie mają szans osiągnąć niczego ;]

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Szczerze to wystarczy zrobić eq smocze z potworami i tam jakies kd +7 a to nie jest ciężko zrobic. Mozna nawet expic i dropic malze bo często lecą i zrobić eq i kd. Następnym krokiem bedzie chodzenie na dt i razadora. Nie mówcie ze na dt nie da rady wejść bo pare razy wszedłem na jakiś innych kanalach i niektóre metki byly wolne. Taka jest prawda. A jezeli nie chce ci się tego robic to po prostu nie graj i koniec tematu.

Opublikowano

Można już sprzedawać eq za pln?

Jeszcze nie można. Jeśli będzie taka możliwość admin zapewne ogłosi to tutaj bądź na forum.

Opublikowano

Dla tych co się spinali na temat EQ że poczatkujący sobie nie da rady:

Zgodę od użytkownika na wrzucenie tego co napisał mam. Nie wierzycie pytajcie się jego.

5978514555702601403051.jpeg

Opublikowano

@up nie rozumiem? Co to ma do rzeczy? Jakieś podanie do gildii/przedstawienie się gościa który zaczął grę na serwerze 4 lata temu? Napisał, że ciężko było mu się wybić i często wracał ale nie napisał jak się wybił, ile czasu mu to zajęło, czy i jak ktoś mu pomógł, czy wydawał kase itd.... Głupoty tu wstawiasz i gdyby moderator potraktował to jako spam to nawet bym nie potrafił znaleźć żadnego sprzeciwu poza tym, że to z forum Virtuala.

Opublikowano

@up nie rozumiem? Co to ma do rzeczy? Jakieś podanie do gildii/przedstawienie się gościa który zaczął grę na serwerze 4 lata temu? Napisał, że ciężko było mu się wybić i często wracał ale nie napisał jak się wybił, ile czasu mu to zajęło, czy i jak ktoś mu pomógł, czy wydawał kase itd.... Głupoty tu wstawiasz i gdyby moderator potraktował to jako spam to nawet bym nie potrafił znaleźć żadnego sprzeciwu poza tym, że to z forum Virtuala.

Wkleiłem to bo ten temat jest wciąż poruszany "poczatkujący nie ma żadnych szans na wybicie się". Skoro nie ma szans to jakim cudem ten gracz dał sobie rade? Nakupil biologa co nie jest takie tanie jakby się miało kupić komplet na dodatek arre ma itd. więc to co on teraz osiągnął to osiągnie nawet piekielne, otchłanie gdyby tylko chciał :) i zapewne to zrobi. Ale jak mi pisał później - z czym ma racje że liczy się dobra zabawa :) nie każdy musi być tym najlepszym żeby gra była świetna.

Virtual od zawsze ma to w sobie że kto zacznie tutaj grać z porządnych ludzi już nie odejdzie ^^ serwer jest zarąbsty także zamiast marudzić to ruszyć 4litery i robić a nie poddawać się. Może tak ten temat zamkniemy już?

Pozdrawiam

Mam racje? Daj like *choć nie musisz*.

Pomogłem? Daj like*choć nie musisz*.

Masz problem? Pomogę.

Masz pytania? Odpowiem.

Opublikowano

Wkleiłem to bo ten temat jest wciąż poruszany "poczatkujący nie ma żadnych szans na wybicie się". Skoro nie ma szans to jakim cudem ten gracz dał sobie rade? Nakupil biologa co nie jest takie tanie jakby się miało kupić komplet na dodatek arre ma itd. więc to co on teraz osiągnął to osiągnie nawet piekielne, otchłanie gdyby tylko chciał :) i zapewne to zrobi. Ale jak mi pisał później - z czym ma racje że liczy się dobra zabawa :) nie każdy musi być tym najlepszym żeby gra była świetna.

Virtual od zawsze ma to w sobie że kto zacznie tutaj grać z porządnych ludzi już nie odejdzie ^^ serwer jest zarąbsty także zamiast marudzić to ruszyć 4litery i robić a nie poddawać się. Może tak ten temat zamkniemy już?

Pozdrawiam

Mam racje? Daj like *choć nie musisz*.

Pomogłem? Daj like*choć nie musisz*.

Masz problem? Pomogę.

Masz pytania? Odpowiem.

No tak ale nie napisał jak do tego doszedł, ile mu to zajęło, kto mu pomógł i czy wydał na to kasę... Każdy kto na Virtualu ma ten 250+ (a jest ich sporo) dokonał tego co on ma teraz więc takich historyjek można napisać xxx ale z takim szczegółami jakie podałem na początku jakoś nikt nie potrafi (oczywiście prawdziwej).

Opublikowano

zmieniłem zdanie co do virtuala, jak hubert masz marudzić bo wbiłes 254 lvl i robiłeś pvp a nie mapki i że kasa ma wpadać z stania w m1 i marudzenia jak tu cięzko itd to jasne że cięzko się wybić, sam teraz ogarnąłem sobie ładnie konto chodzilem sporo na dt dziennie 5 dt i jakos sie zarobilo na arre boskie exp/pvp gram ninją jest ładnie, ludzie spoko pomocni itd jeśli chodzi o pytania.

Sam kiedyś marudziłem jak tu cięzko i jaki ten serwer chuyowy bo nie ma zarobku, ale jak mam teraz ten 230 po fioletach to chodze sobie z buffką 254 na ww, dziennie 25 ww i zarabiam około 2kb licząc medale portalu, dt zrobisz na spokojnie więc nie mów mi tu o jakimś piekielnym.

Zagraj chodz na mapki itd czy eventy, zarabiaj z początku na eq exp potem pvp i mozna sie bawic w expie i pvp a nie stoisz w m1 tak jak napisałem wyżej i marudzenie tylko.

Na mniejszy lvl polecam DT lub razadora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...