Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na IP z Holandii też jest błąd 405. Na UK jest git.

Tak wgl. to dzięki za bana na IP na forum, widzę, że macie wtyki na MPC xp­

Dawno nie byłem w cyrku na pokazie klaunów, ale muszę powiedzieć że robisz wrażenie.

Wielkie brawa dla klauna number one.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ha? Dobrze widzę? Ja i gall z administracji napisałeś ? :D A co do galla - nie czepiaj się go ani mnie :) będziemy stać w obronie serwera choćby nie wiem co się miało wydarzyć :) skończyliście wypisywać te żale już w tym temacie?

Mówiąc o ekipie - ja gram z 2 osobami i fajnie idzie robienie EQ :) Gall - nie chcesz dołączyć do nas ? :)

Got Banned - zauważ że nie zawsze trzeba grać ekipą by być tym najlepszym.

tak pain jestes moderatorem na forum nawet jestes oznaczony na zielono :v

nie chodzi mi o to ze granie w ekipie daje bycie najlepszym bo jakbys przeczytal wyzej nie gram dla bycia najlepszym tylko dla frajdy a tutaj bez ekipy lub kolegi z wiekszym lvlem frajdy nie ma :) i dobrze wiesz czemu a jesli nie to sobie przeczytaj na co gracze bez wyzszych lvli narzekaja ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Dawno nie byłem w cyrku na pokazie klaunów, ale muszę powiedzieć że robisz wrażenie.

Pozdrawiam.

Częściej tutaj zaglądaj, lektura co niektórych postów jest lepsza od dobrego skeczu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Zaglądaj bo dużo przegapiasz ^^ na razie sama beka leci z płaczących dzieciuchów.

Częściej tutaj zaglądaj, lektura co niektórych postów jest lepsza od dobrego skeczu.

Co dla ciebie lepsze?

Lektura

Kabaret

Czy to co się tutaj dzieje?

Tak poza tym :

Fajnie wyglądają bronie :D ? I tak nie ma sensu poprawiać bo nikt w tym nie chodzi.

No i wypadałoby rozbudować guild porządnie^^ ktoś chętny na przyszłość?

(Do gildii dojdą tylko ogarnięte osoby - będziemy się przyglądać co kto robi)

B) B) B)

7829614427781511403051.jpeg9524314427781511403051.jpeg5818414427781511403051.jpeg  1304214427781511403051.jpeg6715014427781511403051.jpeg

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Ooo Selvuk wita hihi to teraz sie zacznie haha

Niedługo zobaczycie moj komentarz na temat virtuala. Szczerze od 2+ letniego gracza.

Musze się uporać z bladem polaczania z serwerem z gra/ts/forum od paru dni nie mogę wejść nie mam pojecia co jest.

Opublikowano

Admin, przeczytałem o nowej stronie głównej wraz z pełnym rankingiem. Może pod licznikiem osób online uwzględniłbys też ilość shopów offline coś na wzór jednego z zagranicznych serwerów.

Srij9JT.png

Opublikowano

Admin, przeczytałem o nowej stronie głównej wraz z pełnym rankingiem. Może pod licznikiem osób online uwzględniłbys też ilość shopów offline coś na wzór jednego z zagranicznych serwerów.

O i jak już brać przykład z tego serwera niech zlicza tylko IP czyli jak ktoś ma zalogowane nawet 10 postaci to będzie go liczyło jako 1 gracza. :) 

Opublikowano

O i jak już brać przykład z tego serwera niech zlicza tylko IP czyli jak ktoś ma zalogowane nawet 10 postaci to będzie go liczyło jako 1 gracza. :)

Akurat to jest zbędne, 100-200 osób na liczniku mniej spowodowałoby falę negatywnych komentarzy ludzi pokroju michalixów i innych Exilów insynuując spadek graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Akurat to jest zbędne, 100-200 osób na liczniku mniej spowodowałoby falę negatywnych komentarzy ludzi pokroju michalixów i innych Exilów insynuując spadek graczy.

Możliwe że tak bo widziałem co się działo jak wprowadzono sklepy offline gdy liczba graczy spadła z 2k do około 1,5-7k bo ludzie nie musieli już wystawiać sklepów na własnych postaciach.

Ale ogólnie rzecz biorąc po wprowadzeniu tego i jeszcze licznika sklepów offline osobno nie byłoby się już do czego doczepić. :)

Opublikowano

Gall w sumie pomysł dobry ale ciekawe czy admin się zgodzi na takie coś :) a tak poza tym gall przeczytaj komentarz na FB pod filmikiem kotka z eventem na FB.

"Michał Roman : no to już dla psychofanów virtuala czyli GallAnonim1429 i PAIN :P "

Kiedy ma być ta NOWA STRONA ?

Wojtek - Kiedy będzie można expić dalej zwierzaczki?

Opublikowano

Siema, jak tam na virtualu? grubaski? :P

Nie musisz się wymieniać z nami swoimi ciężkimi problemami. Krótko mówiąc - Twój problem jest za ciężki dla nas.

Gdy to przejdzie zapewne zaczniecie rzucać się że licznik jest niby "bardziej fałszywy niż był"^^. Zastanawia mnie skąd ludzie mają tą pewność. Napisać łatwo ale by udowodnić nam to już macie z tym wielki problem.

Opłaca się tu w ogóle pograć? Tak dla czystego zabicia czasu?

Jak z frekwencją graczy? 

Opłaca się i nie czytaj wypowiedzi michalxiix bo to jest nie wychowane dziecko nie wiedzące co pisze.

Zacznij grać pooglądaj co i jak i sam sobie odpowiedz na to pytanie :) ja Ci powiem, że warto grać. Na pewno Ci się spodoba.

Pytania, problemy dotyczące serwera? Pisz a pomożemy!

Opublikowano

Nie musisz się wymieniać z nami swoimi ciężkimi problemami. Krótko mówiąc - Twój problem jest za ciężki dla nas.

Gdy to przejdzie zapewne zaczniecie rzucać się że licznik jest niby "bardziej fałszywy niż był"^^. Zastanawia mnie skąd ludzie mają tą pewność. Napisać łatwo ale by udowodnić nam to już macie z tym wielki problem.

Te komentarze co pisałem to dla beki chcialem zobaczyc jak ochrona dziala :P a tak wgl polecam virtuala stary dobry serwer ;) a wam dam 9/10 za ochrone

Opublikowano

Ten serwer to chyba największy kabaret na tym forum. Jeśli ktoś chce się pośmiać z obrońców owego serwera jak i samej administracji to zapraszam tutaj, PatolaMT2. ( czytajcie posty )

O kręconym liczniku nie wspominam, bo to norma. 

Opublikowano

Pain ile juz grasz na virtualu?

Pare miesięcy po starcie serwera czyli z 2011roku ale w sygnaturze na forum mam : 2012-01-02 Godzina : 17:21:34 bo to z konta DRUGIEGO bo pierwszego nie pamiętam nicku a tamte konto właśnie z 2011roku było. Ale gdzieś miałem jakieś ss'y to zerknę i poprawie.

Już piszę o ile to będzie te pierwsze konto. Akurat nie moje ale z kimś trochę grałem :).

Opublikowano

Ten serwer to chyba największy kabaret na tym forum. Jeśli ktoś chce się pośmiać z obrońców owego serwera jak i samej administracji to zapraszam tutaj, PatolaMT2. ( czytajcie posty )

O kręconym liczniku nie wspominam, bo to norma. 

Cyt. ``Większość ludzi, póki ma us­ta zam­knięte, nie spra­wia wrażenia głupków.``

Zdrowia i dziewczyny w real świecie życzę.

Opublikowano

Cyt. ``Większość ludzi, póki ma us­ta zam­knięte, nie spra­wia wrażenia głupków.``

Zdrowia i dziewczyny w real świecie życzę.

Mam to i to, dzięki i nawzajem.

liczę na szybkie 5%

­

Opublikowano

michaxllix gram tutaj : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01

przyszła wiadomość ^^ ustawione w sygnaturze.

Jak tam wojtek przeglądałeś te sklepy? Bo przy otwartym gdy klikało się w inny sklep to ten napis zmieniał się na czerwony a wiadomo ludzie na takiej ilości sklepów przypadkowo nie raz klikną i potem pogubią sie.

Opublikowano

Wyjebane mam w tego waszego virutala. Nigdy nie powiecie nowym graczom, że nie opłaca się grać od zera już, zawsze będziecie się trzymać swojego, swoich pro elo nowości od Tenmy i pro elo licznika.

Opublikowano

Wyjebane mam w tego waszego virutala. Nigdy nie powiecie nowym graczom, że nie opłaca się grać od zera już, zawsze będziecie się trzymać swojego, swoich pro elo nowości od Tenmy i pro elo licznika.

@Exíle

Nawet nie wiem jak Ci odpowiedzieć , hmm w takim razie wytłumaczę Ci jak totalnemu idiocie. (krótko i na temat)

Serwer nie nadaje się do gry dla Ciebie, jesteś po prostu za głupi na niego.

Jeśli coś ci się piz.czko nie podoba to spłyń z tematu, bo nie służy on do robienia burdelu przez dzieci takie jak Ty.

Myślę że w ciągu godziny twoja tępa głowa powinna przetrawić ten flood informacji.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

@Exíle

Nawet nie wiem jak Ci odpowiedzieć , hmm w takim razie wytłumaczę Ci jak totalnemu idiocie. (krótko i na temat)

Serwer nie nadaje się do gry dla Ciebie, jesteś po prostu za głupi na niego.

Jeśli coś ci się piz.czko nie podoba to spłyń z tematu, bo nie służy on do robienia burdelu przez dzieci takie jak Ty.

Myślę że w ciągu godziny twoja tępa głowa powinna przetrawić ten flood informacji.

Pozdrawiam. 

Od dawna każdy wie, że bardzo mocny w gębie jesteś. Nikogo to i tak nie rusza, bo tylko tyle sobie możesz pogadać, mnie tym bardziej to nie rusza. Serwer nie nadaje się do gry dla nikogo nowego, a grają na nim dzieciaki pokroju 12-15 lat. Tylko sprowokowałeś mnie do natarczywego ciągnięcia tematu. Jeśli nie potrafisz mi odpowiedzieć to polecam ci poczytać trochę książek, wyjdziesz kiedykolwiek spoza swoich sieci komputerowych, poznasz jakąś dziewczynę, umyjesz głowę, zmienisz koszulkę i pogadamy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...