Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh.. znowu najazd troli, nieudaczników, osób nie mających pojęcia o grze i adminów ratujących się s dwójkami.

Zapraszam do ankiety na naszym forum odnośnie nowej biżuterii

Odpowiedz mi za co dostałem perma ? I zablokowane jest moje ip

Żadnego powodu nie ma Bana

Ale wiesz co wojtek powinieneś zachowywać sie jak na admina przystalo a nie wyzywac ludzi od nieudaczników.

Czekam na odpowiedź

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh.. znowu najazd troli, nieudaczników, osób nie mających pojęcia o grze i adminów ratujących się s dwójkami.

nieudacznikiem to ciebie moge nazwać szczurze ;) wmawiaj sobie i ludziom jaki ten wasz SERWEREK jest dobry :)

Opublikowano

Odpowiedz mi za co dostałem perma ? I zablokowane jest moje ip

Żadnego powodu nie ma Bana

Ale wiesz co wojtek powinieneś zachowywać sie jak na admina przystalo a nie wyzywac ludzi od nieudaczników.

Czekam na odpowiedź

Skończyłem z Tobą dyskusję, z bardzo prostego powodu. Mianowicie nie potrafisz zrozumieć prostego zdania.

Gdybyś oczekiwał pomocy na tym forum to nie uzyskasz jej z prostego powodu, nie wdajemy się w dyskusję na tym forum, a od załatwiania bierzących spraw od 5 lat funkcyionuje nasz serwerowy support

nieudacznikiem to ciebie moge nazwać szczurze ;) wmawiaj sobie i ludziom jaki ten wasz SERWEREK jest dobry :)

Co do Ciebie to uaktualniłeś właśnie moją ignor-liste chamów prostaków i zakompleksionych bachorów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skończyłem z Tobą dyskusję, z bardzo prostego powodu. Mianowicie nie potrafisz zrozumieć prostego zdania.

Gdybyś oczekiwał pomocy na tym forum to nie uzyskasz jej z prostego powodu, nie wdajemy się w dyskusję na tym forum, a od załatwiania bierzących spraw od 5 lat funkcyionuje nasz serwerowy support

Co do Ciebie to uaktualniłeś właśnie moją ignor-liste chamów prostaków i zakompleksionych bachorów.

Pozdrawiam.

powiedz mu za co bana dostał frajerze a nie bez powodu mu dajesz ;) jak się daje bana to chyba musi być jakiś powód :) grzybie

Opublikowano

Jesteś po prostu żałosny, nieudaczniku. Myślisz, że kogoś bawią te marne prowokacje i teksty od wujka google? No z*******y z ciebie administrator.  :v

Serwera nie polecam, bo admin to idiota i chyba każdy się ze mną zgodzi. 

­

Opublikowano

Jesteś po prostu żałosny, nieudaczniku. Myślisz, że kogoś bawią te marne prowokacje i teksty od wujka google? No z*******y z ciebie administrator.  :v

Serwera nie polecam, bo admin to idiota i chyba każdy się ze mną zgodzi. 

­

Na razie to ty pokazałeś że jesteś skończonym idiotą skoro nie potrafisz zinterpretować jednego prostego zdania.

Chyba czas skończyć z wdawaniem się w dyskusję z tego typu inteligencją.

Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę

Opublikowano

przekrety, 200 ludzi online 1400 shopow, nuda

Nie chcę nic mówić ale musisz być serio niedorobiony skoro z Twojej wypowiedzi wynika że licznik zlicza sklepy offline. Co nie może być prawdą co wyjaśniłem juz wiele stron wcześniej.

A poza tym spadaj na lane^isa z avatara, gdzie zrobisz eq w tydzień i gdzie później nie ma co robić. 

Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale musisz być serio niedorobiony skoro z Twojej wypowiedzi wynika że licznik zlicza sklepy offline. Co nie może być prawdą co wyjaśniłem juz wiele stron wcześniej.

A poza tym spadaj na lane^isa z avatara, gdzie zrobisz eq w tydzień i gdzie później nie ma co robić. 

EQ w tydzien ;) wbijaj to zobaczymy czy ten tydzien jest na prawde tak jak mowisz ;) a co do sklepikow to zlicza na pewno, czlowieku jak tam gra 1500 osob to ja jestem bogiem..

Opublikowano

Obawiam się że wdając się w dyskusję z tymi inteligentami tracisz tylko czas. Przecież te osoby nie potrafią nawet zrozumieć prostego zdania z którym osoba (oczywiście nie urażając nikogo) z pierwszej klasy szkoły specjalnej nie miała by większego problemu.

Licznik nie zlicza sklepów offline i jest odświeżany na stronie co 12 min.

virtual_1444927484__66666.jpg

Opublikowano

Obawiam się że wdając się w dyskusję z tymi inteligentami tracisz tylko czas. Przecież te osoby nie potrafią nawet zrozumieć prostego zdania z którym osoba (oczywiście nie urażając nikogo) z pierwszej klasy szkoły specjalnej nie miała by większego problemu.

Licznik nie zlicza sklepów offline i jest odświeżany na stronie co 12 min.

virtual_1444927484__66666.jpg

Wiesz nic do ciebie nie mam ale w większości swoich postów obrażasz innych (może nie używasz złych słów ale wywyższasz się nad nimi i twierdzisz, że są tępi). Pomyślałeś kiedyś, że może to ty nie masz racji, wasz serwer się bardzo powoli kończy pomimo tego, że dbacie o niego. Sami go zniszczyliście ogromem, przepychem i dbaniem tylko o graczy, którzy są na serwerze tak długo i tyle na niego zmarnowali (czasu, nerwów i pieniędzy), że z niego nie zrezygnują. Może powinieneś kiedyś pomyśleć nad tym, że ty też jesteś tylko człowiekiem i możesz nie mieć racji zamiast uparcie cisnąć wszystko w twoją stronę. Ty już nawet nie masz argumentów więc tylko obrażasz... Puszycie się (używam liczby mnogiej, bo to nie tylko ciebie się tyczy), że ogarniacie serwer, który kilka lat stoi i dlatego uważacie, że znacie się lepiej na wszystkim. Powinieneś mieć na uwadze, że mnóstwo osób, które tu pisały (w tym ja) może nie mieli w większości nigdy swojego serwera i na pewno nikt nie miał tak wytrwałego ale za to mamy za sobą setki tysięcy godzin przegranych, przez kilka lat, na wielu serwerach różnego typu. Oznacza to, że mamy chyba jakieś pojęcie dotyczące rozgrywki prawda? Jedyna rzecz większa od twojego serwera to twoje ego. 

Opublikowano

Jeśli się skończy to się skończy, normalna rzecz natomiast nie posuniemy się do jawnego "kurewstwa" i nie odpalimy s2 s3 s4 czy też klonów pod inną nazwą. Masę pracy, czasu i zdrowia włożyliśmy w ten serwer i nie dziw się że posty osób takich jak ty, które bez najmniejszego dowodu na siłę próbują uwikłać nas w jakieś układy/przekręty potrafią zdenerwować człowieka.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli się skończy to się skończy, normalna rzecz natomiast nie posuniemy się do jawnego "kurewstwa" i nie odpalimy s2 s3 s4 czy też klonów pod inną nazwą. Masę pracy, czasu i zdrowia włożyliśmy w ten serwer i nie dziw się że posty osób takich jak ty, które bez najmniejszego dowodu na siłę próbują uwikłać nas w jakieś układy/przekręty potrafią zdenerwować człowieka.

Pozdrawiam.

Powiem ci tak: znikam z tego tematu na zawsze jeśli w moim poprzednim poście znajdziesz coś na temat nowego serwera lub jakichś przekrętów/ciemnych spraw. Tak jak pisałem nie masz argumentów, wytknąłem ci obrażanie to ratujesz się odbieganiem od tematu... 

+też twierdzę, że nie powinniście robić s2, bo musiałby być robiony od zera. Wszystko macie w IS, o eq bardzo trudno, niektóre rzeczy wymagają ogromnych ilości byrłek. Od zera wszyscy gracze mieliby sajgon na s2

Opublikowano

Rozumiem z tego iż to że na Virtualu nie kupisz nic w Is za koszt gumy do rzucia czynisz zarzut ?

Zwróć uwagę na to iż mimo że w naszym Is jest cała masa rzeczy to są one w cenach naprawdę mocno zaporowych, więc tylko nielicznych stać na to żeby stać się gwiazdą jednego dnia.

Zrozumiałbym twoje argumenty gdybyś napisał iż w naszym is znajduje się wszystko na co może sobie pozwolić każdy bez większego wysiłku finansowego.

Opublikowano

Rozumiem z tego iż to że na Virtualu nie kupisz nic w Is za koszt gumy do rzucia czynisz zarzut ?

Zwróć uwagę na to iż mimo że w naszym Is jest cała masa rzeczy to są one w cenach naprawdę mocno zaporowych, więc tylko nielicznych stać na to żeby stać się gwiazdą jednego dnia.

Zrozumiałbym twoje argumenty gdybyś napisał iż w naszym is znajduje się wszystko na co może sobie pozwolić każdy bez większego wysiłku finansowego.

Będzie jakiś evencik na halloween? 

Opublikowano

Będzie jakiś evencik na halloween? 

Oczywiście że tak, co roku od 5 lat organizowane są tego typu zabawy. Więcej informacji znajdziesz na naszym forum tuż przed tegoroczną zabawą.

Opublikowano

@vckat

Planujecie kolejne serwery? :D 

Chętnie bym zagrał razem ze startem, bo już pobrałem ze 2 tyg. temu, ale nawet nie było jak zarobić na starcie :D Na mapie metin każdy ciśnie oponke w kilka sek. a taki s2 byłby wyzwaniem dla nowych graczy, a także dla graczy z s1. 

Opublikowano

Zaczynasz być śmieszny, bo prosiłem cię żebyś nawiązał do wcześniejszego postu, a ty swoje-nada uciekasz. Nic nie napisałem o tym, że nie kupie nic w IS tylko, że nowy serwer gdyby powstał nie mógłby mieć takiego samego ISu, bo niezależnie od cen ci co wydają kase na takie rzeczy i tak by kupili, a reszta (ci co nie wydają) byłaby tym sfrustrowana. Do ISu tyko nawiązałem w sprawie nowego serwera i na tym koniec, bo do waszego aktualnego serwera taki IS pasuje (bo co z tego, że kupie broń na max lvl skoro mi zostaje jeszcze setka innych rzeczy typu misje, kd, reszta eq, buff, schowki, pety itd.). 

Opublikowano

@vckat

Planujecie kolejne serwery? :D

Chętnie bym zagrał razem ze startem, bo już pobrałem ze 2 tyg. temu, ale nawet nie było jak zarobić na starcie :D Na mapie metin każdy ciśnie oponke w kilka sek. a taki s2 byłby wyzwaniem dla nowych graczy, a także dla graczy z s1. 

Absolutnie nie planujemy tego typu zabiegów. Jeśli chodzi o formy zarobku dla nisko lvl graczy to myślę że jeszcze tego weekendu coś sensownego i bardzo atrakcyjnego przedstawimy Wam na naszym forum.

Opublikowano

No kuźwa, przecież w metinie nie chodzi o robienie tych samych dungeonów 24/7 przez 3 lata, tylko o PvP. A żeby tutaj zrobić dobre eq to trzeba właśnie chodzić na te same dungeony tysiące razy. I ta wypowiedź z kiedyś "na tym serwerze się nie nudzisz" no nie, wcale. Co to za logika, że 3 lata musisz grać, żeby coś znaczyć w PvP.

tenor.gif

Opublikowano

No kuźwa, przecież w metinie nie chodzi o robienie tych samych dungeonów 24/7 przez 3 lata, tylko o PvP. A żeby tutaj zrobić dobre eq to trzeba właśnie chodzić na te same dungeony tysiące razy. I ta wypowiedź z kiedyś "na tym serwerze się nie nudzisz" no nie, wcale. Co to za logika, że 3 lata musisz grać, żeby coś znaczyć w PvP.

W metinie nie chodzi o to by każdy biegał w jednakowym eq bo to się mija z celem. Pvp osób z identycznym eq i ogólnie wszystkim wygląda tak że wygrywa ten komu wejdzie kryt co moim zdaniem jest bezsensowne. W tej grze musi być tak że jedni są "lepsi" od innych ponieważ poświęcili więcej czasu na grę i doskonalenie swojej postaci. Z tego powodu nie lubię serwerów easy jak te co teraz wychodzą ponieważ bieganie w takim samym eq jest jakby to powiedzieć "głupie"? A czerpać radość z pvp i gry można bez skończonego eq pokonując osoby które są na równi z nami na danym etapie gry. 

Opublikowano

W metinie nie chodzi o to by każdy biegał w jednakowym eq bo to się mija z celem. Pvp osób z identycznym eq i ogólnie wszystkim wygląda tak że wygrywa ten komu wejdzie kryt co moim zdaniem jest bezsensowne. W tej grze musi być tak że jedni są "lepsi" od innych ponieważ poświęcili więcej czasu na grę i doskonalenie swojej postaci. Z tego powodu nie lubię serwerów easy jak te co teraz wychodzą ponieważ bieganie w takim samym eq jest jakby to powiedzieć "głupie"? A czerpać radość z pvp i gry można bez skończonego eq pokonując osoby które są na równi z nami na danym etapie gry. 

Wydaje mi się, że taki efekt jaki ty napisałeś otrzymuje się przez różnorodność (broni, bonów, klas postaci, atrybutów itp.). No niestety ten serwer postanowił zrobić to w inny sposób-dokładać coraz to nowsze rzeczy przez co na pewnym lvlu nie zostaje nam nic poza expieniem, a na innych nikt się nie wyrabia z eq. Czy tylko ja widzę, że w tym miejscu coś jest nie tak? Czy tylko mi się wydaje, że ta różnorodność eq i możliwości fajnych pvp powinny być ZAWSZE, a nie minimum od 255 lvla, skończeniu biologa, zrobienia eq itd.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...