Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość do użytkowników wyżej prowadzących zawziętą dyskusję. Takie problemy rozwiązujcie w prywatnych konwersacjach. Kolejne posty, które będą odnosić się do tej własnie dyskusji będą nagradzane punktami.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Exíle

Uważaj z nerwami bo padaczki dostaniesz jakiejś i ci żyłka pęknie :lenny: chłopczyku masz coś do serwera masz i do nas. Twój iloraz inteligencji ledwo sięga ZERA :D czyli wychodzi na to że nie masz kompletnie nic w główce. Poprzewracało ci się we łbie od komputera? Jeżeli ci coś nie pasuje to nie pisz w tym temacie - po prostu spłyń stąd SAJONARA.

Znajdź sobie serwer w twoim typie który Ci się spodoba ale zapewne będzie to serwer w którym masz wszystko na start ^^ nie potrafisz grać i nie potrafisz ogarnąć serwera - spier...

Jeszcze dodam : Wątpię by ciebie gdzieś chcieli ^^ udaj się do bur... i porób z kim tam ci sie podoba :sex: ale nie za ostro bo potem tak będzie :aaa: .

Pozdrawiam.

(sapiecie w temacie do nas i na serwer to czemu nie napiszecie tego na PW tylko syficie temat hejterowcy ?).

Przepraszam za ten post no ale jak ja widzę tych pajaców to się to w głowie nie mieści.

@Noresta

Sorry za ten post ale nie widziałem go bo pisałem swój post a po wysłaniu tego posta pojawił się twój czyli napisałeś dopiero więc wiesz^^ uznaj go jako nad tobą :P

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Od dawna każdy wie, że bardzo mocny w gębie jesteś. Nikogo to i tak nie rusza, bo tylko tyle sobie możesz pogadać, mnie tym bardziej to nie rusza. Serwer nie nadaje się do gry dla nikogo nowego, a grają na nim dzieciaki pokroju 12-15 lat. Tylko sprowokowałeś mnie do natarczywego ciągnięcia tematu. Jeśli nie potrafisz mi odpowiedzieć to polecam ci poczytać trochę książek, wyjdziesz kiedykolwiek spoza swoich sieci komputerowych, poznasz jakąś dziewczynę, umyjesz głowę, zmienisz koszulkę i pogadamy. 

I co w związku z tym że grają osoby mające 12 15 lat? to ci nie pasuje? Napisz konkretnie do czego się przypie..asz to postaram się odpowiedzieć w konkretny sposób. Niestety zadajesz pytania jak debil (o ile można to nawet nazwać pytaniami) więc ciężko mi się do nich nawet odnieść

Opublikowano

Od dawna każdy wie, że bardzo mocny w gębie jesteś. Nikogo to i tak nie rusza, bo tylko tyle sobie możesz pogadać, mnie tym bardziej to nie rusza. Serwer nie nadaje się do gry dla nikogo nowego, a grają na nim dzieciaki pokroju 12-15 lat. Tylko sprowokowałeś mnie do natarczywego ciągnięcia tematu. Jeśli nie potrafisz mi odpowiedzieć to polecam ci poczytać trochę książek, wyjdziesz kiedykolwiek spoza swoich sieci komputerowych, poznasz jakąś dziewczynę, umyjesz głowę, zmienisz koszulkę i pogadamy. 

Nikt tu nie jest mocny w gębie. Daj sobie spokój i idź nabijać posty i płakać w innym temacie a nie tutaj. Coś ci nie pasuje co do tych graczy z tym wiekiem? Ja mam 20lat i masz z tym problem? Teraz napisz że za stary jestem^^ problem chłopczyku? Wyjazd z serwera i z tematu - leć szukać szczęścia dalej. Daj sobie spokój z hejtami bo to nie ma sensu. SPŁYŃ PROSZĘ Z TEGO TEMATU PONIEWAŻ CIEBIE TU NIKT NIE TRWAI

NIE WIEM CZY TO CZYTAŁEŚ i na tym kończę z tobą konwersację o ile wiesz co to znaczy. CYTUJE:

"@Exíle

Uważaj z nerwami bo padaczki dostaniesz jakiejś i ci żyłka pęknie :lenny: chłopczyku masz coś do serwera masz i do nas. Twój iloraz inteligencji ledwo sięga ZERA :D czyli wychodzi na to że nie masz kompletnie nic w główce. Poprzewracało ci się we łbie od komputera? Jeżeli ci coś nie pasuje to nie pisz w tym temacie - po prostu spłyń stąd SAJONARA.

Znajdź sobie serwer w twoim typie który Ci się spodoba ale zapewne będzie to serwer w którym masz wszystko na start %5E%5E.png nie potrafisz grać i nie potrafisz ogarnąć serwera - spier...

Jeszcze dodam : Wątpię by ciebie gdzieś chcieli %5E%5E.png udaj się do bur... i porób z kim tam ci sie podoba :sex: ale nie za ostro bo potem tak będzie :aaa: .

Pozdrawiam.

(sapiecie w temacie do nas i na serwer to czemu nie napiszecie tego na PW tylko syficie temat hejterowcy ?).

Przepraszam za ten post no ale jak ja widzę tych pajaców to się to w głowie nie mieści.

@Noresta

Sorry za ten post ale nie widziałem go bo pisałem swój post a po wysłaniu tego posta pojawił się twój czyli napisałeś dopiero więc wiesz^^ uznaj go jako nad tobą :P"

----------------

@vckat

więc jak z tymi sklepikami - patrzałeś?

Opublikowano

Nikt tu nie jest mocny w gębie. Daj sobie spokój i idź nabijać posty i płakać w innym temacie a nie tutaj. Coś ci nie pasuje co do tych graczy z tym wiekiem? Ja mam 20lat i masz z tym problem? Teraz napisz że za stary jestem^^ problem chłopczyku? Wyjazd z serwera i z tematu - leć szukać szczęścia dalej. Daj sobie spokój z hejtami bo to nie ma sensu. SPŁYŃ PROSZĘ Z TEGO TEMATU PONIEWAŻ CIEBIE TU NIKT NIE TRWAI

NIE WIEM CZY TO CZYTAŁEŚ i na tym kończę z tobą konwersację o ile wiesz co to znaczy. CYTUJE:

"@Exíle

Znajdź sobie serwer w twoim typie który Ci się spodoba ale zapewne będzie to serwer w którym masz wszystko na start %5E%5E.png nie potrafisz grać i nie potrafisz ogarnąć serwera - spier...

Jeszcze dodam : Wątpię by ciebie gdzieś chcieli %5E%5E.png udaj się do bur... i porób z kim tam ci sie podoba :sex: ale nie za ostro bo potem tak będzie :aaa: .

Pozdrawiam.

@Noresta

Sorry za ten post ale nie widziałem go bo pisałem swój post a po wysłaniu tego posta pojawił się twój czyli napisałeś dopiero więc wiesz^^ uznaj go jako nad tobą :P"

----------------

@vckat

więc jak z tymi sklepikami - patrzałeś?

Tak czytam te Twoje wypociny i stwierdziłem, że masz niedojebanie mózgowe. 

Do normalnych użytkowników/graczy : Omijajcie ten syf z daleka, administracja nie ma za grosz kultury to raz, a serwer jest zrobiony tylko po to, żeby ładować w niego hajs ( IS ) i nic nie osiągnąć. ( bo się zwyczajnie nie da i nie opłaca )

Nie polecam.

­

Opublikowano

I co w związku z tym że grają osoby mające 12 15 lat? to ci nie pasuje? Napisz konkretnie do czego się przypie..asz to postaram się odpowiedzieć w konkretny sposób. Niestety zadajesz pytania jak debil (o ile można to nawet nazwać pytaniami) więc ciężko mi się do nich nawet odnieść

Nie potraficie przyjąć nigdy krytyki (wy - mam na myśli ty i gall, nie dołączam tutaj tego Paina, bo nie wiem kim jest ten człowiek, po jego pisowni widać, że to ktoś z brakiem czegokolwiek). Zapytałem was jak nowy gracz może osiągnąć coś na serwerze? Zachęcacie, zapraszacie, ale ja jako potencjalny gracz nie mam prawa bytu na virtualu od nowa. Ok - serwer ma swój staż, ma swoją stabilność, ale te ale za dużo zabiera z serwera. 

Zawsze u was virtual top 1, reszta to chłamy, syfy itp, a jednak zaczęcie na tym wspaniałym serwerze liczy się porażką. Młody wiek twoich graczy świadczy o ich głupocie, że mamią to wszystko - to oni swoją twoimi NOWYMI graczami.

@Раіи

Nie chce mi się cytować ciebie, bo ogólny kształt twojego człowieczeństwa zapisałem w nawiasie wyżej. Dopisze ci tylko tyle od siebie, aby cie uspokoić i żebyś w porę się ogarnął, bo już prezentujesz ujemny współczynnik ludzkości.

Nie mogło mi się poprzewracać w główce od komputera, ponieważ całe dnie pracuję, a wieczorem siadam do bekowych sytuacji i wypocin, które ty napisałeś i mam z tego niezły ubaw. 

Co do wieku to ja jestem od ciebie trochę starszy jeszcze. :))

Opublikowano

Tak czytam te Twoje wypociny i stwierdziłem, że masz niedojebanie mózgowe. 

Do normalnych użytkowników/graczy : Omijajcie ten syf z daleka, administracja nie ma za grosz kultury to raz, a serwer jest zrobiony tylko po to, żeby ładować w niego hajs ( IS ) i nic nie osiągnąć. ( bo się zwyczajnie nie da i nie opłaca )

Nie polecam.

­

Każdy robi serwer żeby na nim zarobić, ale ceny tutaj to kosmos ;p ale znajac zycie jak kazda administracja to sellaja brylki na allegro + do tego dzieci co łądują w tego isa xD

Opublikowano

Ten serwer to chyba największy kabaret na tym forum. Jeśli ktoś chce się pośmiać z obrońców owego serwera jak i samej administracji to zapraszam tutaj, PatolaMT2. ( czytajcie posty )

O kręconym liczniku nie wspominam, bo to norma. 

Zaproś rodzinę przed lustro, dostarczysz sobie jeszcze więcej smiechu.
Opublikowano

akurat administracja kupuje brylki na allegro zeby banowac graczy :v

ps. nie sluchajcie nigdy gala i paina pomijajcie ich komentarze :v

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Zaproś rodzinę przed lustro, dostarczysz sobie jeszcze więcej smiechu.

Typowy gimbus, co tylko na rodziców wjeżdża.. to smutne, że jeszcze tacy ludzie istnieją. 

­

Opublikowano

Nie potraficie przyjąć nigdy krytyki (wy - mam na myśli ty i gall, nie dołączam tutaj tego Paina, bo nie wiem kim jest ten człowiek, po jego pisowni widać, że to ktoś z brakiem czegokolwiek). Zapytałem was jak nowy gracz może osiągnąć coś na serwerze? Zachęcacie, zapraszacie, ale ja jako potencjalny gracz nie mam prawa bytu na virtualu od nowa. Ok - serwer ma swój staż, ma swoją stabilność, ale te ale za dużo zabiera z serwera. 

Zawsze u was virtual top 1, reszta to chłamy, syfy itp, a jednak zaczęcie na tym wspaniałym serwerze liczy się porażką. Młody wiek twoich graczy świadczy o ich głupocie, że mamią to wszystko - to oni swoją twoimi NOWYMI graczami.

@Раіи

Nie chce mi się cytować ciebie, bo ogólny kształt twojego człowieczeństwa zapisałem w nawiasie wyżej. Dopisze ci tylko tyle od siebie, aby cie uspokoić i żebyś w porę się ogarnął, bo już prezentujesz ujemny współczynnik ludzkości.

Nie mogło mi się poprzewracać w główce od komputera, ponieważ całe dnie pracuję, a wieczorem siadam do bekowych sytuacji i wypocin, które ty napisałeś i mam z tego niezły ubaw. 

Co do wieku to ja jestem od ciebie trochę starszy jeszcze. :))

Nie bądź śmieszny chłopczyku :D masz coś do galla masz do mnie i vckata

masz coś do vckata masz os do galla do mnie i tak dalej - jeden za wszystkich - wszyscy za jednego^^

^^ mogłeś a raczej powinieneś mnie dołączyć do nich bo sam widzisz że najczęściej we 3 wam do głów stukamy ale wy nadal nie rozumiecie.

Opublikowano

­Czy to nie jest trochę śmieszne, że tylko pain, gall i ten admin wypowiadają się sami w tym temacie i w większości prowadzą dyskusje ze sobą?

Nie polecam serwera nikomu, nie widziałem jeszcze tak beznadziejnego serwera z tak beznadziejnym item shopem...

Niedługo trzeba będzie zrobić nowe rangi na mpc forum - Obrońcy Virtuala

Opublikowano

Do samego projektu nie mam zastrzeżeń lecz dajcie się ludziom wypowiedzieć bez odzewu krytyki w ich stronę. W końcu to temat o wyrażaniu opinii nt. serwera czyż nie?

Rozumiem,że jest to Wasz 'pupil' aczkolwiek zrozumcie wszystkich wygłaszających komentarz. Nie naskakujcie na ludzi bez powodu.

Polecam ale wyluzujcie się.

#rein

Opublikowano

Sh4ke jeśli już tu jesteś może poinformujesz swoich widzów co się stało z postacią przeznaczoną na konkurs na jednym z serwerów oraz od kogo miałeś 10kb (za czasów serii) i w zasadzie dlaczego wmawiałeś im, że bryłki sam zarobiłeś? Dlaczego zataiłeś obecność Lourta w teamie teriosa?? Twoich zakulisowych działań mogę wymienić więcej dlatego nawet mnie nie prowokuj.

@Sh4ke Dałeś lajka co jest równoznaczne z podzielaniem opinii tych bezmozgów.

­Czy to nie jest trochę śmieszne, że tylko pain, gall i ten admin wypowiadają się sami w tym temacie i w większości prowadzą dyskusje ze sobą?

Nie polecam serwera nikomu, nie widziałem jeszcze tak beznadziejnego serwera z tak beznadziejnym item shopem...

Prezentacja to rowniez metoda kontaktu zarówno między społecznością graczy jak i administracją, także nie wiem w czym widzisz problem. Smieszy cię to, że odpowiadamy na wasze nic nie znaczące komentarze ale o tym, że od kilku stron wciąż te osoby próbują zmieszać serwer z błotem nie mając ku powodów już nic nie powiesz? Jeśli nie potrafisz sam o siebie zadbać tym bardziej doceń to, że serwer ma już 5lat i mimo upływu czasu zaangażowanie teamu jest wciąż na wysokim poziomie.

a co do is'a wiem, że zamiast itemów, ktorych cena jest zaporowa wskutek czego nie zaburza gospodarki na serwerze wolalbyś ulepszacze na kazdy item za cenę paczki chipsów jednak gdybyś wykazywał choć trochę inteligencji doszedłbyś do wniosku, że to właśnie tani itemshop jest wiekszym źródłem zarobku dla samego administratora.

Srij9JT.png

Opublikowano

Sh4ke jeśli już tu jesteś może poinformujesz swoich widzów co się stało z postacią przeznaczoną na konkurs na jednym z serwerów oraz od kogo miałeś 10kb (za czasów serii) i w zasadzie dlaczego wmawiałeś im, że bryłki sam zarobiłeś? Dlaczego zataiłeś obecność Lourta w teamie teriosa?? Twoich zakulisowych działań mogę wymienić więcej dlatego nawet mnie nie prowokuj. Prezentacja to rowniez metoda kontaktu zarówno między społecznością graczy jak i administracją, także nie wiem w czym widzisz problem. Smieszy cię to, że odpowiadamy na wasze nic nie znaczące komentarze ale o tym, że od kilku stron wciąż te osoby próbują zmieszać serwer z błotem nie mając ku powodów już nic nie powiesz? Jeśli nie potrafisz sam o siebie zadbać tym bardziej doceń to, że serwer ma już 5lat i mimo upływu czasu zaangażowanie teamu jest wciąż na wysokim poziomie.

a co do is'a wiem, że zamiast itemów, ktorych cena jest zaporowa wskutek czego nie zaburza gospodarki na serwerze wolalbyś ulepszacze na kazdy item za cenę paczki chipsów jednak gdybyś wykazywał choć trochę inteligencji doszedłbyś do wniosku, że to właśnie tani itemshop jest wiekszym źródłem zarobku dla samego administratora.

A z chęcią mogę porozmawiać o tym, tutaj chyba nie, bo sami chcecie abyśmy syfu nie robili. Co do samego serwera, może faktycznie nie potrafiłem grać tutaj, ale miałem ciągle wrażenie, że bez wymian i wsparcia grając od 0 nie da się rady. Jedynie co mnie mega irytuje to właśnie to, że nikt nie może nic złego powiedzieć na temat serwera.

PS. Dlaczego interesuje Ciebie to co robiłem ponad pół roku temu? Rozumiem, że śledzisz karierę każdego kto nagrywa poza tym, czym mam Cię prowokować, skoro mój ostatni post w tym temacie był nie pamiętam kiedy, o ile w ogóle był.

@GallAnonim1429 Dałem lajka, bo tak samo myślę odnośnie bronienia czasami na siłę serwera i wyzywania innych. Szanuję natomiast 5 lat Online.

Opublikowano

Każdy robi serwer żeby na nim zarobić, ale ceny tutaj to kosmos ;p ale znajac zycie jak kazda administracja to sellaja brylki na allegro + do tego dzieci co łądują w tego isa xD

Ale tu są takie ceny, bo serwer jest stabilny... Chociaż czekaj, na takim WoM'ie niemal nic nie ma w IS'ie, jest tani, a jednak serwer działa :makka:

Sh4ke jeśli już tu jesteś może poinformujesz swoich widzów co się stało z postacią przeznaczoną na konkurs na jednym z serwerów oraz od kogo miałeś 10kb (za czasów serii) i w zasadzie dlaczego wmawiałeś im, że bryłki sam zarobiłeś? Dlaczego zataiłeś obecność Lourta w teamie teriosa?? Twoich zakulisowych działań mogę wymienić więcej dlatego nawet mnie nie prowokuj.

Obstawiam, że te 10k bryłek dostał od administracji, zgadłem?­

tenor.gif

Opublikowano

ooo widze bydgoszcz :P ale racje masz z tym virtualem jedyna zaleta to aktywna administracja i stabilnosc i eventy :D

Opublikowano

Ale tu są takie ceny, bo serwer jest stabilny... Chociaż czekaj, na takim WoM'ie niemal nic nie ma w IS'ie, jest tani, a jednak serwer działa :makka:

Obstawiam, że te 10k bryłek dostał od administracji, zgadłem?­

Chodziło o 10k bryłek na Virtualu, które wymieniłem z Gallem już nie pamiętam za jaki serwer to było.

Opublikowano

Nie bądź śmieszny chłopczyku :D masz coś do galla masz do mnie i vckata

masz coś do vckata masz os do galla do mnie i tak dalej - jeden za wszystkich - wszyscy za jednego^^

^^ mogłeś a raczej powinieneś mnie dołączyć do nich bo sam widzisz że najczęściej we 3 wam do głów stukamy ale wy nadal nie rozumiecie.

Chłopie, kiedy ty się nauczysz, że każdy w tym temacie ma Cię za kompletnego idiote, hipokryte i zero? Jesteś pionkiem którym da się zwyczajnie manipulować.

Proszę, naucz się pisać bo Twoja pisowania wywołuje u mnie za przeproszeniem, "raka" i zgaduje, że nikt oprócz gala i vkct'a Cię tutaj nie rozumie. 

Co do servera i ich administratorów - Jak można być tak bardzo zaślepionym i okłamywać samego siebie? Nigdy tego nie zrozumiem. Macie tutaj ochrone lepszą, niż nie jeden club imprezowy.

Skoro prywatne serwery nawiązuja do tego, aby się gralo lepiej, grało przyjemniej to najdziwniejszym faktem jest - że ludzie po 4 latach wciąż nie mają perfekcyjnego eq, a na PL ludzie już mają, nawet kilka dni po uptade'ach.

46822086062278541832.png

Rozumiem, że teraz Virtual i administracja jest Twoją nową rodzina?

Opublikowano

@Sh4ke Dałeś lajka co jest równoznaczne z podzielaniem opinii tych bezmozgów.

Prezentacja to rowniez metoda kontaktu zarówno między społecznością graczy jak i administracją, także nie wiem w czym widzisz problem. Smieszy cię to, że odpowiadamy na wasze nic nie znaczące komentarze ale o tym, że od kilku stron wciąż te osoby próbują zmieszać serwer z błotem nie mając ku powodów już nic nie powiesz? Jeśli nie potrafisz sam o siebie zadbać tym bardziej doceń to, że serwer ma już 5lat i mimo upływu czasu zaangażowanie teamu jest wciąż na wysokim poziomie.

A dlaczego jesteś takim debilem?

2 pieski, które bronią zawzięcie serwera - myślicie, że zawsze będą pozytywne komentarze, gdy dwóch debili hejtuje inne serwery?

Co do tej liczby online również bym nie był pewien - na teri**ie podczas eventu przy 3,2k online na CH1 było 1,3k online natomiast Wy macie bez eventu tyle - ale tutaj nie będę już się wypowiadać bo i tak zaraz 2 przydupasy będą popierać jakimiś argumentami. 

Jest to mój 1 i ostatni post w tej prezce.

Opublikowano

A dlaczego jesteś takim debilem?

2 pieski, które bronią zawzięcie serwera - myślicie, że zawsze będą pozytywne komentarze, gdy dwóch debili hejtuje inne serwery?

Co do tej liczby online również bym nie był pewien - na teri**ie podczas eventu przy 3,2k online na CH1 było 1,3k online natomiast Wy macie bez eventu tyle - ale tutaj nie będę już się wypowiadać bo i tak zaraz 2 przydupasy będą popierać jakimiś argumentami. 

Jest to mój 1 i ostatni post w tej prezce.

Ja jestem ciekaw jakim cudem jest 750 online przed 11 ^^

tenor.gif

Opublikowano

Poki Galla i Paina nie ma to chcialbym coś napisać a mianowicie, że virtual świeci tylko stabilnoscia ;p

Galla coś ostatnio nie widać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...