Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego, że ma kilka lat? o,O serwer to serwer easy/medium to easy medium a nie hard ten serwer zalicza sie easy do 70 poziomu ;)

a mi się wydaje ze ty po prostu grac nie potrafisz.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi się wydaje ze ty po prostu grac nie potrafisz.

Też mam takie wrażenie jak oni mają problemy ze smoczym eq to już niech lepiej sobie candy crush poinstalują.

Opublikowano

Szkoda, ze nie potraficie dodac ukrywania nazw sklepow ;c

Swego czasu tuż obok opcji zmiany potworków na pieski była też opcja ukrywania nazw sklepów, mapa z ukrytymi nazwami sklepów wyglądała ohydnie dlatego też tak szybo jak została dodana, została usunięta.

Opublikowano

Swego czasu tuż obok opcji zmiany potworków na pieski była też opcja ukrywania nazw sklepów, mapa z ukrytymi nazwami sklepów wyglądała ohydnie dlatego też tak szybo jak została dodana, została usunięta.

Wiem, ze byla taka opcja jednak nie byla ona dostepna dla graczy i nie bylo mozliwosci kupna  przy ukrytej nazwie. Jeśli się mylę, to sorry.

Osoby, ktore uwazaja ze mapa wyglada ohydnie nie muszą wybierac tej opcj.

Opublikowano

­

Siemka, opłaca się zaczynać na serwie od zera ? ile ludzi gra? serwer stabilny ? administracja nie olewa serwa ? :)

Zacząć możesz, ale żeby chociaż nie paść na skilla od topki musisz grać ze 2/3 lata.

tenor.gif

Opublikowano

Wystarczy ze na razadora i ripa bedzie chodził i sie dorobi

Tylko wiesz żeby na tego razadora iść to trzeba już eq mieć rip też taki easy nie jest, a kolega wyżej pisał czy warto zaczynać "od zera".

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Eq? Jakies smocze/niebianskie z potowrami maczuga z kd moba +7 jakias zbr z kd +7 i możesz ale chyba nie musisz peta dorzucić i masz pt co co daje 2k ataku lub 300k pz Malo? Kiedys tego nie bylo i dawaliśmy rade. Podobnie z brylkami wtedy do 100b a teraz 100b to minimum

Opublikowano

@Selvuk maczuga, kd, zbr, pet, buff. To wszystko kosztuje. Jak rozumiem te kilkaset bryłek, które trzeba na te przedmioty ma zarobić kopiąc rudę? ;o

+po tygodniu nieustannego kopania rudy zarabiasz na eq potrzebne na np. DT. Gdy już masz to eq przez następne tygodnie siedzisz na dwóch dungach żeby zarobić na następne eq i znowu tygodnie na dungach. Polecam nieco przyjemniejszy serwer, też dla wytrwałych lecz prostrzy od Virtuala-Metin2PL 

Opublikowano

To ja ci powiem ze wystarczy iść na bursztyn nawet z kilofem +0 czy na oxa i zarobisz i to nie Malo jak na poczatku

A teraz male lvl mogą kopać rude diamentu/muszli/drewna ludzie za stack placa 20-50b i wystarczy przejść sie po m1/m2

Ale mowie to ogólnie na eventach jestes w stanie zarobić w ch.j brylek

Opublikowano

Ciekawe kiedy Was Gameforge kupi xD Bo fajnego globala macie.

Mowicie ze tyle jest rodzajow zarobku itp a tak naprawde Pain'y Galle itp ciagle mowia o OX i Razador xD

Czyli nawet Oni sygnalizuja ze inne zarobki sa nieoplacalne tak?

Serwer jest stabilny i Administracja sie Nim interesuje,mysle ze utrzymalem równowage plusów i minusów :)

Opublikowano

To ja ci powiem ze wystarczy iść na bursztyn nawet z kilofem +0 czy na oxa i zarobisz i to nie Malo jak na poczatku

A teraz male lvl mogą kopać rude diamentu/muszli/drewna ludzie za stack placa 20-50b i wystarczy przejść sie po m1/m2

Ale mowie to ogólnie na eventach jestes w stanie zarobić w ch.j brylek

Czy ja czasem o tym nie napisałem? Przecież mówiłem, że na niższych lvlach tylko kopie się rudy. To jest serwer gry MMORPG, na którym kopie się rudę poprzez dwa kliknięcia. Faktycznie wysoki poziom rozgrywki gwarantuje serwer :)

Opublikowano

Administracja zle traktuje graczy podam to przykładem dzis na forum prowadziliśmy dyskusję i pisalem prawdę i nikogo nie obraziłem to wielki admin mnie uraził a tak nie powinno być. Pare chwil później kot zbanowal mnie na całym forum a pisalem na Sb wyłącznie nie łamiąc żadnego punktu z regulaminu czy to jest normalne zachowanie administracji? NIEE

drugi przykład gdy byla afera ze jakis koleś kupował bronie +20 za 200kb i wtedy admin zbanowal sprzedających na stale to się zdziwiłem i chciałem pomoc na Sb ludziom co zbanowal napisałem z 4zdania także nie łamiąc rgl dostałem perma na forum czy to normalne Nie to wręcz śmieszne.

Pewnie zaraz wielki admin mnie zacytuje i napisze swoje standard teksty o szkole o psychiatryku o lekach zawsze o tym pisze jak go ktos zdenerwuje.

Adminie czemu nie odwolales sie do wypowiedzi RBD ? Prawda boli zapewne.

Kto chce zaczynać na virtualu to jako 2.5letni gracz na virtualu stwierdzam ze nie da rady dogonić tych lepszych chyba ze 24/7 by siedzial. Gram tutaj tyle i jeszcze eq nie mam na maxa. Ten serwer nie jest dla uczących pracujących bo po prostu nie ma czasu na robienie map itd tej monotonności.

Bardzo chętnie odpowiem wam na pytania ci co chca zacząć moim paro letnim doświadczeniem i prawda jaka jest.

Tylko prawda nie ma co ukrywać i banowac

Prawda boli i banuja za nie lamanie regulaminu

Opublikowano

@Selvuk co do administracji to pierwszy raz o tym słyszę. Fakt, że oni są nerwowi i mają duże mniemanie o sobie ale, że banują bez powodu to coś dziwnego. Na 100% nie złamałeś regulaminu.

+Tak się zastanawiam jaki jest sens istnienia wielu dungów, map, rajdów itp. skoro każdy trzeba zrobić tysiąc razy żeby do czegoś dojść. Gdyby ten serwer miał nawet po 20 dungów co 5 lvli to i tak by się one znudziły. 

Opublikowano

To juz taki serwer ze trzeba w Uj mapek robic i potem co zjara i od nowa

Właśnie przed chwila wchodzę na gre a tu mam perma i za co ? Za nic

Ani nie cheatowalem ani nie sellalem brylek ani nie grozilem nic i mam perma śmieszne

To chyba za posta tu na mpc haha nie wierze co to ma wgl byc

Za byle co banowac? Wgl jest takie prawo niby to własność jego no ale bez przesady

Napisali sami regulamin i nic nie zlamalem żadnego pkt i mam perma

No ludzie co to ma byc

Opublikowano

­"drugi przykład gdy byla afera ze jakis koleś kupował bronie +20 za 200kb i wtedy admin zbanowal sprzedających na stale"

ban za sprzedawanie broni? zaje*isty ten serwer, już lecę na niego grać 24/7 xD

tenor.gif

Opublikowano

­"drugi przykład gdy byla afera ze jakis koleś kupował bronie +20 za 200kb i wtedy admin zbanowal sprzedających na stale"

ban za sprzedawanie broni? zaje*isty ten serwer, już lecę na niego grać 24/7 xD

Potem ich odbanowal

No ja czekam na odpowiedz admina no bo wlozylem w te eq dużo czasu a to zostalo mi odebrane tak hop siup za nie wiadomo co

Ja rozumiem żebym dostal perma za cheaty czy sellanie brylek ale nic z tych rzeczy nie zrobilem

Na dodatek zablokowali mi forum i support ze ani z komy ani z kompa nie mogę wejść bo pisze 403forbiden

Opublikowano

Jak Virtual to serwer publiczny ogolnodostepny dla ludzi i regulaminem to administracja powinna przestrzegać. Za byle co banowac nie mozna. Nie wiem czy jest na to jakiś paragraf czy co ale tak nie może być.

Michalix ale ja tam mam porządne rzeczy i szkoda mi tego co zrobiłem i chce to odzyskać

Opublikowano

Jak Virtual to serwer publiczny ogolnodostepny dla ludzi i regulaminem to administracja powinna przestrzegać. Za byle co banowac nie mozna. Nie wiem czy jest na to jakiś paragraf czy co ale tak nie może być.

Michalix ale ja tam mam porządne rzeczy i szkoda mi tego co zrobiłem i chce to odzyskać

za co tego bana dostales? zobacz na stronie virtuala xD i sellnij eq jak najszybciej bo tam to nie ma sensu juz grac strata czasu tylko ;) jaka radosc z tego jak masz 5 dungow na caly serwer a robisz tylko 1 przez cala gre praktycznie i po chuy ci robić te eq jak nie ma zadnego sensu? o.O

Opublikowano

Ehh.. znowu najazd troli, nieudaczników, osób nie mających pojęcia o grze i adminów ratujących się s dwójkami.

Zapraszam do ankiety na naszym forum odnośnie nowej biżuterii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...