Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać? - Zacznij grać i sam odpowiesz sobie na to pytanie. Ale tak jak admin napisał z czym się zgodzę - początek gry jest jeszcze łatwiejszy niż kiedyś. Teraz możecie się jakoś wybić - my daliśmy rade wybić się gdy było trudniej to Wam powinno pójść jeszcze lepiej ale to już zależy od was i waszego ( lenistwa ) - za darmo nic nie dostaniecie. Polecam kliknąć spoiler :)

9dcb211800_moje_lenistwo_jest_jak_numer_ir7xfl.jpg

Peleryny.... nieskończona ilość - macie u NPC :D

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary dobry virtual upadł już dawno temu :) Kiedyś posiadanie broni z kd+7 czyniło cię mistrzem w pvp, a jak teraz na to patrze..30kb za to 60kb za to, tutaj pet za 300zl, tam kupisz eq za 50zl.. Teraz to serwer wyłącznie dla starych wyjadaczy.

Opublikowano

Stary dobry virtual upadł już dawno temu :) Kiedyś posiadanie broni z kd+7 czyniło cię mistrzem w pvp, a jak teraz na to patrze..30kb za to 60kb za to, tutaj pet za 300zl, tam kupisz eq za 50zl.. Teraz to serwer wyłącznie dla starych wyjadaczy.

Stary dobry virtual istnieje i będzie istniał - teraz mistrzem czynić Cię będzie piekielne EQ i zbroje, bronie otchłani więc zacznij robić EQ a nie grzać koło w miastach m1/m2 i płakać w temacie.

śmieszy mnie trochę to że 3 ugadane osoby siedzą ze sobą i praktycznie tylko one piszą ze sobą w tym temacie :D

O kim mowa ?

Opublikowano

@Раіи Tam już się nie wybijesz od zera, @Sinlay ma racje to już nie ten virtual co był kiedyś... teraz tam zrobienie postaci po workach od zera + nie mówiąc o eq to będzie nie źle cięzko.. i takie pytanko, czemu liżesz im tak dupe? :D

Opublikowano

@Раіи Tam już się nie wybijesz od zera, @Sinlay ma racje to już nie ten virtual co był kiedyś... teraz tam zrobienie postaci po workach od zera + nie mówiąc o eq to będzie nie źle cięzko.. i takie pytanko, czemu liżesz im tak dupe? :D

Poznałem nie jedną osobę która zaczynała grę i bardzo szybko się wybiła bez wydania na IS - jak? ROBIŁA a nie stała osoba i nic nie robiła. Handlem na przykład.

Taki ninja.... handlował a jego ogólną postacią był 15lev i dostał od kogoś Barona i parę bryłek złota - od tego momentu zainteresował się rynkiem Virtuala i zapoznał się z nim bardzo szybko po czym wybił się na całe eq wojenne i exp oraz postać ninje na full biologu :) i nie gadaj, że nie da się bo wystarczy pochodzisz na eventy a na nich idzie sporo zarobić więc nie pisz głupot.

śmieszy mnie trochę to że 3 ugadane osoby siedzą ze sobą i praktycznie tylko one piszą ze sobą w tym temacie :D

Słucham ? ^^

Opublikowano

Poznałem nie jedną osobę która zaczynała grę i bardzo szybko się wybiła bez wydania na IS - jak? ROBIŁA a nie stała osoba i nic nie robiła. Handlem na przykład.

Taki ninja.... handlował a jego ogólną postacią był 15lev i dostał od kogoś Barona i parę bryłek złota - od tego momentu zainteresował się rynkiem Virtuala i zapoznał się z nim bardzo szybko po czym wybił się na całe eq wojenne i exp oraz postać ninje na full biologu :) i nie gadaj, że nie da się bo wystarczy pochodzisz na eventy a na nich idzie sporo zarobić więc nie pisz głupot.

Raczej jak się gra to się gra a nie nic nie robi też myśl co piszesz kolego, a co do tego że dostał od kogoś no to sam dajesz już kolejny argument że nie warto zaczynac od zera, bo nie każdy zawsze coś dostanie ;) . Gościu tam nic nie zrobisz już od zera totalnie :) chyba, że grałbyś 24/7 a co do eventów to może i fajne są ale tylko dla wysokich lvl'i i bardziej zaawansowanych ;) chodzi mi o graczy typu co mają już eq boskie/piekielne i inne... to oni już mogą sobie zarabiać ale zobacz ile oni grają i wtedy jeszcze można było się wybić teraz to już możliwości nie ma chyba ze przypierdolisz na allegro z 500/1000zł to jeszcze rozumiem ale za to i tak też byś dużo nie kupil patrząc teraz na te rynkowe ceny, taka runiczna zbroja +9 kosztuje cos kolo 40kb zalozmy to juz 400zł, a wiadomo ze w samej zbroi latać nie będziesz więc musisz kupić tarcze,branse,buty nasior i inne więc na to też spora kaska idzie a w grze SZYBKO się tego nie dorobisz, kopiąc monotonnie rudy i sprzedawac je po 4b gdzie nikt tego nie kupuje. Kwestia eventów zarobek jest może i fajny ale tak jak juz mowilem, dla tych 150+ :) i to serwer na ktorym bez biologa jesteś nikim, czyli taki juz normalny gracz jestes jak juz jesteś po fioletach i masz chociaz pare itemkow boskich to juz jestes taki w miare ale zobacz również na tych veteranow co już mają eq otchłani i piekielne, wypierdolą ci skila to lecisz w kapciach do marsa... moim zdaniem virtual się skończył, może jakby powstał ten virtualmt2 s2 dla nowych graczy i z tańszym is a nie te kosmiczne ceny co są teraz ze np peta kupisz za 500 zł i zbrojke otchlani za 600 zł...  najlepszy sezon virtuala był w 2012 roku jak były fajne eventy dla niskich i wysokich lvli i jak było maksymalnie te eq virtualne teraz zjebali sprawe z tymi nowymi setami, nowy gracz już tych starych nie nagoni szybko koleżko :D + w dodatku dungeony powinny być tutaj za darmo np zaginka v1/v2/v3 a nie płacisz wiecej niz warty drop.. np drop warty 120b a przepustka + te 100b to masz te 200b i zanim Ci ten drop zejdzie to wiesz... zdązysz zrobic kolejne eq runiczne itd.. najlepszym rozwiązaniem tego byłby s2, zrobiliby ankiete kto by chciał np tego s2 i by postawili go byłoby na + dla nich. Pozdrawiam Cię kolego :)

Opublikowano

Raczej jak się gra to się gra a nie nic nie robi też myśl co piszesz kolego, a co do tego że dostał od kogoś no to sam dajesz już kolejny argument że nie warto zaczynac od zera, bo nie każdy zawsze coś dostanie ;) . Gościu tam nic nie zrobisz już od zera totalnie :) chyba, że grałbyś 24/7 a co do eventów to może i fajne są ale tylko dla wysokich lvl'i i bardziej zaawansowanych ;) chodzi mi o graczy typu co mają już eq boskie/piekielne i inne... to oni już mogą sobie zarabiać ale zobacz ile oni grają i wtedy jeszcze można było się wybić teraz to już możliwości nie ma chyba ze przypierdolisz na allegro z 500/1000zł to jeszcze rozumiem ale za to i tak też byś dużo nie kupil patrząc teraz na te rynkowe ceny, taka runiczna zbroja +9 kosztuje cos kolo 40kb zalozmy to juz 400zł, a wiadomo ze w samej zbroi latać nie będziesz więc musisz kupić tarcze,branse,buty nasior i inne więc na to też spora kaska idzie a w grze SZYBKO się tego nie dorobisz, kopiąc monotonnie rudy i sprzedawac je po 4b gdzie nikt tego nie kupuje. Kwestia eventów zarobek jest może i fajny ale tak jak juz mowilem, dla tych 150+ :) i to serwer na ktorym bez biologa jesteś nikim, czyli taki juz normalny gracz jestes jak juz jesteś po fioletach i masz chociaz pare itemkow boskich to juz jestes taki w miare ale zobacz również na tych veteranow co już mają eq otchłani i piekielne, wypierdolą ci skila to lecisz w kapciach do marsa... moim zdaniem virtual się skończył, może jakby powstał ten virtualmt2 s2 dla nowych graczy i z tańszym is a nie te kosmiczne ceny co są teraz ze np peta kupisz za 500 zł i zbrojke otchlani za 600 zł...  najlepszy sezon virtuala był w 2012 roku jak były fajne eventy dla niskich i wysokich lvli i jak było maksymalnie te eq virtualne teraz zjebali sprawe z tymi nowymi setami, nowy gracz już tych starych nie nagoni szybko koleżko :D + w dodatku dungeony powinny być tutaj za darmo np zaginka v1/v2/v3 a nie płacisz wiecej niz warty drop.. np drop warty 120b a przepustka + te 100b to masz te 200b i zanim Ci ten drop zejdzie to wiesz... zdązysz zrobic kolejne eq runiczne itd.. najlepszym rozwiązaniem tego byłby s2, zrobiliby ankiete kto by chciał np tego s2 i by postawili go byłoby na + dla nich. Pozdrawiam Cię kolego :)

I wylot*

@michalxiix Człowieku ile ludzi zaczyna grę są osoby co się bez problemu wybijają :) po co są żyły? A są potrzebne do robienia ze smoczego na boskie więc w czym problem? Ja sam kopałem z moją ekipą (dziewczyna i jej brat) gramy we 3 i kopaliśmy na kilka kont. Da się? Da.

A co będę z tobą tutaj dyskutował - DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO.

Eventy dla wysokich lv? Chyba Ci się coś pomyliło. Popatrz dokładniej może zauważysz.

Ehhh :)

facepalm_227789.jpg

Opublikowano

dlaczego liczba graczy spadła o 500 w ciągu lata?

Dlatego że dostępne są sklepy w trybie offline, i nie ma potrzeby logowania kilku postaci tylko po to żeby wystawić sklep.

Opublikowano

Te czytanie o tym jak to sie nie da wybic, ze ciezko dogonic topke itd. juz sie robi powoli smutne... To chyba normalne (jak dla mnie), ze ktos gra dluzej to ma lepsze eq, wiecej kasy itd. dziwi mnie, ze jest placz, bo ktos ma runiczne i padasz na skilla... Ten ktos musial zapieprzac zeby zrobic eq, wiec czemu Ty mialbys miec latwiej? Mnie nie dziwi czemu pety, zbroje, bronie sa takie drogie, ale widze ze wiekszosc z was wolalby je zobaczyc za 15 zl w ISie, a za miesiac bedzie placz, bo jest wam nudno. Ja gralem na virtualu jakos 3 razy. Za kazdym razem udawalo mi sie zrobic eq, moze nie piekielne/runiczne, ale nigdy nie mialem problemow. Moze wystarczy ruszyc glowe i dupe, zeby ogarnac to... Lenie smierdzace

9YbAX2Z.png
Opublikowano

No pieski szczekać na każdego, kto hejtuje serwer a może dostaniecie SM'y. To co napisał pare postów wstecz to 100% prawdy.No ale pieski musza ochraniać bo SM'y trzeba za coś dostać

Opublikowano

Pain to pewnie nowy szeryf tego tematu. Dużo ci za to płacą? Kiedyś próbowałem tutaj zagrać. Kopałem te jeb.. rudy przez dwa tygodnie po 5h dziennie i po 15 próbach nawet nie ulepszyłem 1 niebiańskiego itemku na +1 :D

Oczywiście w is można kupić wszystko. W dodatku te ceny... haha przepustki warte więcej niż drop. Genialne. Wy chyba jesteście mistrzami przekrętów. Zbliżacie się do poziomu gameforge :D

Opublikowano

Pain to pewnie nowy szeryf tego tematu. Dużo ci za to płacą? Kiedyś próbowałem tutaj zagrać. Kopałem te jeb.. rudy przez dwa tygodnie po 5h dziennie i po 15 próbach nawet nie ulepszyłem 1 niebiańskiego itemku na +1 :D

Oczywiście w is można kupić wszystko. W dodatku te ceny... haha przepustki warte więcej niż drop. Genialne. Wy chyba jesteście mistrzami przekrętów. Zbliżacie się do poziomu gameforge :D

Najwidoczniej Twoje pojęcie o grze w metina jest zbyt małe skoro nie porafisz się odnaleźć wśród rzeszy świetnie radzących sobie graczy.

Jeśli chciałbyś zobaczyć item na który ktoś pracyje miesiącami w cenie 5zł w itemshopie, to pomyliłeś serwery kolego.

Opublikowano

A co Ci do tego :) ? Może jestem może nie jestem - yyyy sam nie wiem ? (Beka) Dlaczego tak uważasz jeśli mogę spytać ;) ? . Co do twojego palenia po 15x - wiesz ile x ja paliłem itemy? A zrobiłem je... dlaczego? Robiłem a nie stałem w mieście i grzałem koło :) Ja sam teraz kończę powoli piekielne EQ robić (wojenne) z moją ekipą bo gramy we 3. Plany mamy takie : Skończyć piekielne wojenne prawie kończymy właśnie - kończymy runiczne bronie (jedna +20, druga +17, trzecia +15), bierzemy się za 3 zbroje ŚR które kupujemy +0 i robimy na +9 bo szybko idzie to a następnie piekielne EXP robimy (chcemy zrobić KOMPLET PIEKIELNEGO + ZMIENNIKI wojenne bo nie da sie w 1 eq zrobić by na każdą postać było po 95%). Podczas robienia piekielnego exp już zaczynamy ulepszać Otchłanie od +0 do +9 (mam przynęt i szkat przynęt na 2 kontach. Jedne konto 3 postacie zawalone przynętami + depo a 4 postać ulepy v3 a drugie konto na chwilę obecną same szkaty i przynęty.)

Da się? Da :) medali mieliśmy ponad 500 coś a zostało 130 około chyba ale damy rade :)

Dla leniwych ---> JEŻELI WAM SIĘ NIE CHCE ROBIĆ EKWIPUNKU PERFECT Z 6/7 TO RÓBCIE SOBIE W CAŁYM EQ SZYBKOŚĆ RUCHU I WŁÓŻCIE DO ZBROI KD SPEEDA+8 - polecam bardzo szybko uciekniecie do koła wtedy będziecie niepokonani bo kto was dogoni? Prawie, że nikt xD

Opublikowano

Stary szeryf nie przeszedł jeszcze na emeryturę:))

Zdobycie całego boskiego setu zajęlo mi kilka dni więc nie wiem co ty robiłes przez te 2 tygodnie.

Nie chcę Cie skłamać ale na +1 szansa na pomyslne ulepszenie wynosi około 30% takze sfingowane próby zachowaj dla siebie. Prawda jest taka, ze gdybyście chcieli bez problemu zrobilibyscie to eq, jednak dla was lepiej jest się kulać po niepewnych serwerach i wylewać swoje żale jaki to virtual trudny. Mało tego. Sam osiągnalem maksymalny lvl bez korzystania z item shopu więc nie piszcie, ze się nie da. Dodam tylko, ze w tym czasie ceny były co najmniej dwukrotnie wyzsze.

Srij9JT.png

Opublikowano

to juz mamy 2 psy obronne w tym temacie :) beka,widze na virtualu nic sie nie zmienilo

skad truta? :)

Jeśli domownicy zwaracają się do Ciebie w sposób taki jak do psa to Twój problem ziomuś, tak że jeśli masz problemy ze zrozumieniem prostych i merytorycznych odpowiedzi w tym temacie to nie ubieraj wszystkich w swoje buty ok?

Pozdrówka mimo wszystko jak dla człowkieka. Miłych wakacji

Opublikowano

Dlatego że dostępne są sklepy w trybie offline, i nie ma potrzeby logowania kilku postaci tylko po to żeby wystawić sklep.

I na CH.. Tak klamac?

Licznik liczy shopy offline. Ludzi na serwerze jest malo. Od ch2 do ch7 w m1/m2 nie ma nikogo moze 4 osoby na miasto. Serwer jest juz wypalony. Gdy wejde na niego i zobacze kogos kto ma 100lvl + (czyli nowy gracz) to po jego ortografi i skladni ma max 11lat i taka osoba zakonczy gre na serwerze gdy wbije wiekszy lvl bo pozniej to ten serwer jest naprawde nie przemyslany I trzeba sie meczyc na serwrze 750online pozostalosc to shopy offline.

Opublikowano

I na CH.. Tak klamac?

Licznik liczy shopy offline. Ludzi na serwerze jest malo. Od ch2 do ch7 w m1/m2 nie ma nikogo moze 4 osoby na miasto. Serwer jest juz wypalony. Gdy wejde na niego i zobacze kogos kto ma 100lvl + (czyli nowy gracz) to po jego ortografi i skladni ma max 11lat i taka osoba zakonczy gre na serwerze gdy wbije wiekszy lvl bo pozniej to ten serwer jest naprawde nie przemyslany I trzeba sie meczyc na serwrze 750online pozostalosc to shopy offline.

Jeśli nie odpowiada Ci poziom trudności to po prostu zmień serwer, sytuacja podbna do wyboru poziomu nauczania w szkole.

Jesli zarzucasz komuś brak scenariusza to z chęcią wysłucham gotowej koncepcji prowadzenia serwera z 5 letnim starzem, trzema miliardami itemów, ponad milionem postaci.

Myślę że wykażesz się kreatywnością i nie podsuniesz modnego ostatnio rozwiązania z reworkami, s dwójkami trójkami i innymi tego typu szopkami.

Opublikowano

vcat  zawsze jakies zawistne te twoje odpowiedzi :) ucieczki graczy cie denerwuja?

uzywasz madrych slow,ale nie piszesz nic madrego :) widac twoje cale nastawienie do graczy juz po kilku postach.

biolog co 1s? :)

Opublikowano

vcat  zawsze jakies zawistne te twoje odpowiedzi :) ucieczki graczy cie denerwuja?

uzywasz madrych slow,ale nie piszesz nic madrego :) widac twoje cale nastawienie do graczy juz po kilku postach.

Ależ ja z Tobą w żaden sposób nie staram się polemizować, ani tym bardziej w żaden sposób Cię obrazić.

Swoją drogą ciężka praca od 1 września czeka Twoją polonistkę, elementarne podstawy czytania ze zrozumieniem się kłaniają.

Biolog co 3 sek, dostępny pod F7

Opublikowano

to juz mamy 2 psy obronne w tym temacie :) beka,widze na virtualu nic sie nie zmienilo

skad truta? :)

Chłopczyku idź się zapisz do psychiatryka. A sory.. psychiatryk Ci już w niczym nie pomoże... widzę masz coś z główeczką nie w porządku delikatnie mówiąc. Niech Ci rodzice wyłączą komputer bo uzależnienie Cię niszczy!

Wojtek jak myślisz do kogo to było ---> post użytkownika  @artagan333  http://www.mpcforum.pl/topic/494076-virtualmt2-dedyk-easy/page-148#entry12290433

Twierdzi, że jesteśmy ugadani ty ja i GallAnonim xD (o ile mu o Ciebie chodziło bo na PW napisał mi że ja. GallAnonim i jeszcze 3 śmieszek) dodatkowo śmieszymy go więc widze Kabaret kręcimy tutaj.

Opublikowano

Co tam u ciebie Pain?

Super na razie użeram się z dzieciaczkami jak widać. Żeby im czasem natłuc coś do głowy trzeba trochę się pomęczyć. Same płacze, żale, bóle 4liter i lenistwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...