Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oddalam pytanie.

Pozdrawiam wtajemniczonych ;p

A tak powaznie, sądzę ze admin do tego nie dopuści, zwłaszcza ze dla niego jest on oczkiem w głowie.

Oczkiem w głowie (czyt. źródłem zarobku) :)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczkiem w głowie (czyt. źródłem zarobku) :)

Czyli jednak nie trzeba wypuszczać s2/3, reworków, serwerów które roznią sie miedzy sobą tylko nazwą z rzekomo inną administracją i inwestować tysiące złotych w reklamę by czerpać korzyści materialne z serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na innych serwerach sobie poradzili to tutaj tym bardziej dadzą radę ;p

Czyt. na source binarki?

Opublikowano

Na innych serwerach sobie poradzili to tutaj tym bardziej dadzą radę ;p

A no zgadza się :P tylko, że tutaj są wszyscy idealnie zorganizowani ;) chyba mi nie powiesz, że nie :D ciągnie tu robotą ostro ^^

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Grałem i osobiście bardzo polecam :) Server jest godny zainteresowania.

Bardzo rozbudowany system rozwoju, płynne przejścia w expie.. Trochę nuży po dłuższym czasie, ale cały czas jest coś nowego co pozwala zająć się czymś innym ;)

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

Od 105 jest z górki, ze spota na zombie wpada kilka kulek.

Gall! Zostaw mi trochę mi ludzi któzi potrzebują pomocy :D

Bardzo rozbudowany system rozwoju, płynne przejścia w expie.. Trochę nuży po dłuższym czasie, ale cały czas jest coś nowego co pozwala zająć się czymś innym ;)

A no widzisz ;) drugiego takiego nie znajdziesz :D - zachęcaj ludzi do zagrania tutaj :) tutaj administracja jest bardzo dobrze albo powiem tak - celująco zorganizowana ;) praca praca i jeszcze raz praca.

Opublikowano

Gall! Zostaw mi trochę mi ludzi któzi potrzebują pomocy :D

A no widzisz ;) drugiego takiego nie znajdziesz :D - zachęcaj ludzi do zagrania tutaj :) tutaj administracja jest bardzo dobrze albo powiem tak - celująco zorganizowana ;) praca praca i jeszcze raz praca.

Proszę możesz się wykazać  :rolleyes: http://www.mpcforum.pl/topic/1446110-virtualmt2-sura/

Srij9JT.png

Opublikowano

Hmm. Płynne przejścia w expie?

Expi się cały czas w grotach v1,v2,v3,v5,v6 moby są tylko inaczej pokolorowane a później do 254 na metkach po czym 255 z misji po biologu max.

Ale ogólnie serwer posiada dużo do roboty - piekielne i otchłani ^^

Opublikowano

Powaznie gra tu 1,7k?

Szybki sposob na zarobek do 105?

Potrzebuje buffa dla WPKA?

Na zarobek to zależy czy są eventy i jak zarabiasz... handlem możesz jak Ci się poszczęści to sporo zarobisz w szybkim czasie. Co do buffa - buff potrzebny Ci będzie i tak (wiadomo , że surze PŻ dodaje z czarowanego ) ale to do końca nie wystarcza. Jeżeli nie chcesz 2 kontami wiecznie grać to wbij 150 ubierz Niebiańską Tarczę+9 (Ona daje 50% na odbicie i blok ciosów dodając do tego KD uchylenia+8 który daje 50% na blok ciosów)

Opublikowano

polecacie serwer czy nie bardzo?? ile postoi?

Polecamy jak najbardziej :)duzo ciekawych nowosci /eventow :) A czy postoi to ho hooo jeszcze czasu a czasu :) ja nie widzę końca Virtuala nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić więc po co pytasz :D i kto ma znać na to odpowiedź? Nigdy nic nie wiadomo.

A na administracje zawsze możesz liczyć jeżeli chodzi o pomoc :) bo za darmo to nic nie dostaniesz więc na to nie licz :D - zgrana ekipa

zapraszamy !

Opublikowano

Virtualmt2 padl? serw nie chodzi strona off forum off? czyzby to juz koniec virtuala?

Jeżeli stoją w HosTeam to nie, po prostu serwerownia ma problemy z siecią.

Opublikowano

Virtualmt2 padl? serw nie chodzi strona off forum off? czyzby to juz koniec virtuala?

Zastanów się co piszesz :D końca Virtuala nie przeżyjesz :P i nikt z nas :D wyjaśnienia już zdążyli napisać - szlag by to :ninja:-.- 

Opublikowano

polecacie serwer czy nie bardzo?? ile postoi?

Skoro stoi już kilka ładnych lat, graczy nadal jest sporo, więc można rzec, że nacieszysz się nim jeszcze nie raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam.

­

footer_logo.png

Opublikowano

Zaczynac nie

Zdaje się że dla ludzi z twoim podejściem do sprawy tworzone są te różne reworki s-dwójki itp. protezy isu.

W chwili obecnej rozpoczęcie przygody przez osoby posiadające minimum wiedzy z zakresu gry w metina, jest dużo ławiejsze niż jeszcze rok temu.

W przyszłym tygodniu do dyspozycji graczy oddajemy paczkę nowych misji.

Skrócony opis misji.

1. Możliwość wykonania misji po osiągnięciu 255 poziomu postaci.2. Rozpoczęcie każdego zadania odbywa się u Kapitana.3. Wejście na mapę znajduje się u Teleportera po aktywowaniu misji.4. Teleporter wymaga przepustki "Medal Bohatera".5. Po pierwszej rozmowie z Kapitanem otrzymujemy unikalną broń +0.6. Tylko ta broń jest w stanie pokonać potwory ze Wzgórz Upadłych.7. Ulepszanie będzie odbywać się w sposób tradycyjny.8. Cooldown między misjami wynosić będzie 24h, przy czym miedzy 22:00 a 5:00 rano mapa będzie OFF.9. Początkowo udostępniamy wam 7 misji, które losowo przydzielane są pomiędzy graczy.10. Mapa jest otwarta co oznacza większą rywalizację pomiędzy graczami.11. Każde zadanie kończy się walką z bossem.12. Boss umieszczony jest w "dungeonie" - prywatnej mapie. Wejście znajdziecie u Ducha Artelza.13. Czasami Artelz wymagać będzie kilku osobowej drużyny do walki z bossem.14. Mapa działa na zasadzie Areny OX. Gracze przeskakują z dowolnego kanału na 1.15. Okienko z procentowym statusem ukończenia zadań otwiera się pod przyciskiem J.

Uwaga: misji nie da się wykonać za pomocą dostępnych na serwerze broni.

virtual_1438025121__wu_zad1.png

virtual_1438025126__wu_zad2.png

virtual_1438025131__wu_zad3.png

virtual_1438025137__wu_zad4.png

virtual_1438025141__wu_zad5.png

virtual_1438025145__wu_zad6.pngvirtual_1438025149__wu_zad7.png

virtual_1438079703__bez_nazwy.png

virtual_1438081654__zrzut_ekranu_2015-07

virtual_1438081661__zrzut_ekranu_2015-07

Uprzedzając pytania odnośnie rework, lub s2.  Absolutnie NIE będzie, u nas nie ma miejsca na tego typu szopki i improwizacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...