Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się jakoś ustawić tego ibota tak żeby się nie ścinał? Żebym mógł go puścić 24h i nie patrzeć? Każda moja postać europejska zacina się przy 'kole' w centrum miasta, po prostu mają wpt za tym kołem i próbują przez nie przejść (to koło do teleportowania). Czy da się coś na to zaradzić?

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MaM Pytanie Gdy Odpalam iBota na Serwerze "mena" działa gdy chcem wejść na serwer Olimpus to troche postoi i dostaje DC przynajmiej tak na konsoli ibota jest napisane po prostu znika mi Klient

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

po uruchomieniu gry chodzi przez jakies 2 min i de oraz na ibocie wyskakuje blad

Run-time erroe "339"

Component wmp.dll or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

pomocy prosze!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam

Mianowicie wygralem Grab peta z balonow i jesli go odpale po chwili wyskakuje blad od ibota a jesli go nie wylacze to nawet sie nie wlaczy silk i odrazu na tej postaci co mam peta blad... Czy ibot nie obsluguje petow ??!!!

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem, gdy postać wraca do miasta to tylko stoi. Nagrałem skrypt, chodzi ale jak padnie/wróci do miasta to stoi w miejscu bez repota ani powrotu na spot.

Ed. Gdy teleportuję się do miasta muszę kliknąć "start bot" żeby działało. "Dont loop" mam ODZNACZONE. Jakaś metoda ?

Opublikowano

Nie chciałem zakładać nowego tematu, bo to raczej bez sensu, więc napiszę tu: Co muszę ustawić w ibocie żeby jak przyjdzie na spota pickował itemy nienależące do nikogo i biegał, ale nie zabijał mobów? Zaznaczyłem mu "pick items (free)" ale nadal tego nie robi ^^ Ofc klikam start bot....

Opublikowano

Mam maly problem wlacza mi sie gra , jest takie male okienko jak zawsze sie wlacza (jest na nim koles/kolesiowa) wyskakuje mi na nim "NetError" "You have disconnected from the server" ??

Opublikowano

Odpalam wszystko wedlug tutoriala, normalnie dziala ale po 30 sekundach dostaje dc.

Poza tym uzywalem wersji hackshielda dolaczonej do ibota. Przy wersji z forum z opcja hide sro nic sie nie dzieje jak wciskam Launch.

Opublikowano

Ja dostaje non stop czy resety robie czy reinstalle , czy od nowa wgrywam wszystkie pliki do ibota , zawsze mi NetError . DC przy tym malym okienku jak sie silk laduje ;/ jakies pomysły ? Mam nowa wersje Ibota czyli z wczoraj . Nowy loader nie wyszedł ? *uzywam edxSilkroadLoader6 *

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

witam,mam takie smieszne pytanie.uruchamiam HS,pisze waiting for client i co dalej? wyczytalem ze mam uruchomic tego pierwszego silka przez run sro,tylko gdzie to run znajde?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...