Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale bullshit

Najpierw miałem problemy i zgłosilem problemy ateraz to wyłączyli.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Oby jak najszybciej zostało to przywrócone, mam nadzieje że nie zlikwidowali tego na "zawsze", ale OK... nie chce krakać tego niedobrego. ;)

10906.png

Opublikowano

Przywrócili SP !!!

U mnie tylko 2 oferty zadziałały a reszta (4) nie ;D narazie ciągle im spamuje że nie działa więc może jednak coś dostanę

Opublikowano

Tak spamuj im i całkiem zablokują...

kup se normalnie te punkty, a nie dość, że masz za darmo to jeszcze kur>wa źle..

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

no źle bo większość ofert nie działa :> Pisze że niby dostane 500 funds a gówno i tyle. Po co mam za coś płacić skoro mogę mieć za darmo. ;)

@edit

@up

Piszę tylko które oferty są kłamliwe żeby ich nie dodawali mi, lub innym bo po co wypełniać ankiety skoro nic za nie nie dostanę. Ten temat jest poświęcony zdobywaniu darmowych Fundsów a ty mi tu wyskakujesz żeby je kupić normalnie :>

Pisz sobie w HydePark albo w Koszu

Opublikowano

PRZECZYTAJCIE!

Szczerze powiem wam nieoplaca sie robić, ani pl, ani us, ponieważ na pl wypełniłem około 20 ankiet i z tego 4 się przyjeły (niecałe 600F). Na us wypełnielm 10 ankiet i pobrałem z 10 programów i nic nie mam za to, a na kompie pełno syfu się nasciagało. Szkoda czasu i prądu nawet na takie rzeczy.

Zamówcie sobie smsa za 7zł i bedzicie mieli bron i mundur forever, albo najlepiej przelew za 25zł i wtedy mundur, mała broń, podstaowa broń z tuningiem forever. Nie tracicie czasu jak zamawaicie i nerwów za wypełnianie ankiet. Ja tak zrobiełm - 25zł i spokój.

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu więc zapytam tutaj,

Czy jest możliwość przesłania punktów (battlefounds?) "F" z jednego konta na drugie?

Nie ma - i nie będzie takiej możliwości.

Opublikowano

PRZECZYTAJCIE!

Szczerze powiem wam nieoplaca sie robić, ani pl, ani us, ponieważ na pl wypełniłem około 20 ankiet i z tego 4 się przyjeły (niecałe 600F). Na us wypełnielm 10 ankiet i pobrałem z 10 programów i nic nie mam za to, a na kompie pełno syfu się nasciagało. Szkoda czasu i prądu nawet na takie rzeczy.

Zamówcie sobie smsa za 7zł i bedzicie mieli bron i mundur forever, albo najlepiej przelew za 25zł i wtedy mundur, mała broń, podstaowa broń z tuningiem forever. Nie tracicie czasu jak zamawaicie i nerwów za wypełnianie ankiet. Ja tak zrobiełm - 25zł i spokój.

dobrze gadasz za prad wiecej zaplaca niz za kupienie fundsow 25 zl nie duzo a raz styknie kupic i ma sie pro bron itp atak pozatym to ip latwiej zmienic przez fox proxy

Opublikowano

Mam problem ... co jesli chce wejsc

http://iframe.sponsorpay.com/PL/25337/cookies_required

to pisze zeby wlaczyc cookies a mam wlaczone i próbowałem na 3 przegladarkach i nic...

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Mam problem ... co jesli chce wejsc

http://iframe.sponsorpay.com/PL/25337/cookies_required

to pisze zeby wlaczyc cookies a mam wlaczone i próbowałem na 3 przegladarkach i nic...

http://iframe.sponsorpay.com/PL/3582/offers

Opublikowano

Aha...twoja sesja wygasła:D

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jest już ok :D wchodziłem na sp a potem zmieniałem ip a nie zmieniałem przed wejściem do p4f :) Dzięki :)

1699886561.png

Opublikowano

Hmmm... a u mnie nadal widnieje napis "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju." ...

Ktoś może coś poradzić ???

Opcja szukaj...

Dostałeś bana, jest on okresowy jednak nie wiadomo na ile, możliwe że jutro zostaniesz odbanowany a może i za miesiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...