Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm kiedy zmieniam proxy czy to przez zaproponowany program, czy wtyczke do chrome'a albo mi sie nie laduje strona gdzie moge kupic(!!!) fundsy albo pokazuje mi polskie oferty. Jak to naprawic, czy to juz nie dziala?

Opublikowano

To jest darmowe , oraz legalne ???

Darmowe hmm w niekórych ofertachmusisz uważaći czytać żebyśsie w cośnie wpierdzielił.LEgalne- no raczej.......Dajreszzarobić komuś i on ci za to daje punkty :P

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

Moim problemem jest to że nawet jak wszystko zrobię tak jak w poradniku jest opisane to dalej mam polskie oferty ktoś może mi pomóc?

Opublikowano

Żeby jeszcze szlo wejść na ta stronę SponsorPay od tych sponsorów z UNITED STATES albo UK ja ciągle podłączam się do nowych serwerów proxy to nic :/,ciągle error wyskakuje i d... :/,chyba ci co maja zmiene IP to mogą pomarzyć o innych sponsorach :/, A po za tym :) był nie dawno artykuł w gazetach i w telewizji :) że niby darmowe darmowe a potem musisz płacić więcej niż za taki sms :) o ile dobrze pamiętam to 1 rodzina musiała płacić 5tys :) to za te 5 tys to ja w tej grze jestem milionerem :)

Opublikowano

Czy wypełnianie tych ankiet jest w pełni bezpieczne? Oczywiśćie nie podałem swoich danych poza emailem, proszę o pomoc.

Opublikowano

Tak a cóż ma być tam nie niebezpiecznego ?

A myślałem, że po prostu wpadne w jakieś długi czy coś, ale chyba nie ma o czymś takim mowy? :)

Opublikowano

A ja mam inny problem mam 2 kategorie Alive i ALive-SSL z Alive się nie łączy a z Alive-SSL łączy się tylko Polskimi ofertami.Pomoże ktoś?

Opublikowano

A ja mam taki problem że z mojego ip po kliknięciu w coś wyskakuje:

Temporary Error

We're sorry, but the service you've requested is temporary unavailable.

Please try again later.

Opublikowano

Jeśli komuś działają reklamy, prosiłbym o IP proxy bo ja przeszukałem 10 z USA i nic nie trybu, ciągle "sesja wygasła"

I mam pytanie; Czym sie rózni Alive SSL od Alive?

Opublikowano

A jest jakiś szybszy sposób na zarabianie BattleFunds? :D

Tak, pójdż do pracy a za zarobione pieniądze kup Funds.

Nie ma innego sposobu, nie ma nic za darmo. W/w sposób jest przydatny tylko w przypadku, gdy brakuje Ci paru Funds do kupienia uzbrojenia etc. Nie zarobisz na tym wielkich sum.

Opublikowano

Otóż mam mały problem. Wszystko git, elegancko, pozdobywałem trochę tych fundsów i tak dalej. Dzisiaj wypełniłem dwie ostatnie ankiety no i niestety, ale nowe się nie pojawiają. Wie ktoś co może być tego przyczyną? Ban czy może po jakimś upływie czasu nowe się pojawiają?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...