Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, pójdż do pracy a za zarobione pieniądze kup Funds.

Nie ma innego sposobu, nie ma nic za darmo. W/w sposób jest przydatny tylko w przypadku, gdy brakuje Ci paru Funds do kupienia uzbrojenia etc. Nie zarobisz na tym wielkich sum.

Nie zarobie?

Nie wydałem ani zeta, a posiadam mp5+3 z viper ammo, lufe predator, holograficzny i kolbe z +4 celnosc.

@Googlus

Masz perma po prostu.

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi coś nie działa. Jeśli loguje się ze zmienionym proxy to wyskakuje mi że strona internetowa jest niedostępna. A jeśli włączam proxy na SponsorPay'u i odświeżam to mi wyskakuje :

Our services are currently under maintenance.

Please try again later.

Na innych proxy mam polskie oferty.

CO ROBIĆ ?

kopiawielkiduch.png
Opublikowano

z waszych obliczeń ile można np w 2h zarobić fundsów? był bym wdzięczny za pomoc :)

sry za spam ;[

YAY

Opublikowano

Ja zrobiłem 1 polską ankietę, fundsy doszły ale potem brak ofert. Na innych kontach mam ankiety, ale nie wiem czy znowu jak zrobię 1 to nie znikną. I mam pytanie czy dostałem jakiegoś bana na all konta na sponsorpay? Dostałem kiedyś bana na the west za robienie ankiet niemieckich i dlatego mam problemy z sponsorpay? Mam zmienne IP jakby co.

Opublikowano

witam

mam mały problem. powiedzmy instaluje pewne oprogramowanie albo inne duperele, lecz nic nie dostaje. dostaje potwierdzenia itp ale nie dostaje żadnych foundsów.

Opublikowano

Co do bana , sam miałem ale po 1-2 dniach zdjęli :D

Rainbow Dash !!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcecie wersje PRO to w google :

Proxy Switcher PRO peb > Pierwszy temat i tam jest mój upload, możecie sobie pobrać i będziecie mieć jeszcze lepsze proxy + na 4 ever

ALE TYLKO GDY NIGDY JESZCZE NIE ZAINSTALOWAŁEŚ PROXY SWITCHER !!!

OndteAw.png
Pomocnik
Opublikowano

Nie działa mi ten proxy switcher... niby zmienia IP ale jest wiadomo że to proxy i w BFie pokazuje mi polską ofertę a nie zagraniczną.

Opublikowano

chyba 120kb/s ;dddd

Nie działa mi ten proxy switcher... niby zmienia IP ale jest wiadomo że to proxy i w BFie pokazuje mi polską ofertę a nie zagraniczną.

to nie zmieniłes go widocznie

OndteAw.png
Opublikowano

Ten sposób ssie i nie polecam go. No chyba że nie masz co innego robić tylko siedziesz 24/7 na kompie. Lepiej użyć dodatku do mozilli (prosciej i szybciej)

Opublikowano

Musze wgl napisać od nowa bo mi na Win7 coś też zmiany proxy nie działają, aczkolwiek na Viscie chula jak należy.

Dodam updejta jak będe miał czas ale nie w tym miesciacu bo poprawki...

OndteAw.png
Opublikowano

hmmmm... podsumują wszystkie które podałeś proxy nie działają, większości użytkowników pisze ze "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.".

A więc albo dodaj nowe działające proxy, albo wytłumacz czemu wyskakuje taki komunikat? Ja wszedłem na to pierwszy raz, w każdej ankiecie pisało że już jest coś tam niemożliwe. a za drugim razem ten error...

Opublikowano

Mam pytanie,czy te pokazane oferty są pewniakami(tzn. czy jak wypełnie oferte to na pewno dostanę te foundsy)? Pytam,bo przejechałem sie na wielu ofertach z US i tracąc czas nie dostałem ani jednego foundsa.

Szału nie ma...

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...