Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale oszustwo wziolem okolo 10 na nr telefonu , mialem dostac 1072 bf a nie dostalem wez wyjdz z tym zwykle oszustwo i tyle

Bierz darmowe tylko. Fundy dostaniesz tylko tam gdzie musisz wpisać swój adres e-mail (i musisz wpisać ten sam co na bf), jak jest że podajesz tylko numer telefonu to kase z ciebie zedrzą

a8ac30e6.png

Opublikowano

Nosz kurrr... nie mogę się podłączyć do żadnego proxy, tzn w tym programie pisze mi że jestem połączony z USAńskim ale za cholere nie mogę otworzyć tej strony z fundsami, a jeśli już to jest po polsku. Te proxy podane w piewszym poście nie działają

Opublikowano

Wiadomka że nie działają :| minęło bardzo dużo czasu od stworzenia tematu :c

Nie mam czasu na rifresz. Ale postaram się to teraz jakoś zrobić bo feriee ;d

OndteAw.png
Opublikowano

• 70.89.28.2:3128
  • 75-149-160-12-washington.hfc.comcastbusiness.net:8080

do czego ten drugi adres ? mam go wpisać w tym oknie które pojawia się po włączeniu " pomarańczowego plusika " ??? następnie klikam zieloną strzałke i tyle czy coś jeszcze ?? mógłby ktoś napisać instukcje w punktach krok po kroku co włączyć co wpisać i gdzie ???? bo cały czas kopiuje ten pierwszy adres i cały czas jest dead ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...