Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli korzystałeś z własnego IP to zgłoś problem, z dołączonym sceenem ukończenia ankiety, jeżeli nie, to pozostaje Ci przeboleć lub także zgłosić z możliwością otrzymania bana.

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, czy można wypełniać te wszystkie ankiety (z polskiego IP) bez podawania prawdziwych danych? A jeśli podałbym "nieprawidłowe" to groźi mi np: ban?

Opublikowano

minelo juz mi 17 godzin od zakonczenia ankiety pisze pomysle a kasy nadal nei mam

Jeżeli robiłeś ankietę ze swojego IP to zgłoś problem, jeżeli z zagranicznego to masz dwa wyjścia, albo przecierpieć albo zgłosić z możliwością otrzymania bana za zmianę IP.

Opublikowano

ja nawet jak na polskim robię to nic nie dostaję

od 2 dni mi się nie udaje

AOUVu.png

uDWqC.png

:(

A za co dostaje się tę "drugą" mamonę (szare)? :ninja:

Mam tak samo że udana transakcja a 0 kaski

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Teraz wybrałem ofertę wypełniłem, czekam na e-mail. Jak potwierdzę to mam wyłączyć i włączyć SP?

Opublikowano

0 Fundsów a chce sobie kupić M60 ;D

Opublikowano

kurde powiedzcie mi jak się te ankiety wypełnia...

Każda jest inna, jak sobie to wyobrażasz ?

Tu masz oferty zrobione przez Keinger'a:

http://dl.dropbox.com/u/50114572/SponsorPay%20-%20Virtual%20Currency%20Monetization.htm

Na samym dole.

Opublikowano

Ja mam z kolei taki problem, ze chcac wypelnic 1 ankiete wyskakuja mi okienka z kolejnymi dziesiecioma i nie wiem ktore sa wazne a ktore to zwykly niepotrzebny spam. Poleci ktos jakies zaufane, pewne oferty? BTW 2 oferty wykonalem i nie mam kasy mimo komunikatu ze przelano nagrode... Relog nie dziala, napisalem maila do supportu.

Opublikowano

Ja mam z kolei taki problem, ze chcac wypelnic 1 ankiete wyskakuja mi okienka z kolejnymi dziesiecioma i nie wiem ktore sa wazne a ktore to zwykly niepotrzebny spam. Poleci ktos jakies zaufane, pewne oferty? BTW 2 oferty wykonalem i nie mam kasy mimo komunikatu ze przelano nagrode... Relog nie dziala, napisalem maila do supportu.

Jedyne co możesz zrobić to własnie napisac do supportu, post wyżej masz 100% wypłacalne oferty.

Opublikowano

Nie ma sposobu na te ankiety. Większość z nich jest na tyle perfidna, że pod koniec wyskakuje błąd lub ankieta nagle staje się niedostępna. Trzeba się z tym liczyć i jedyne co możemy zrobić to zgłaszać to do supportu. Nie jest to sposób do zarabiania na outfitty, bronie, sprawdza się to, jeżeli nam brakuje kilku, kilkunastu Fundsów do czegoś.

Warto także pamiętać, że gdy zrobimy jedną ofertę należy wyłączyć i włączyć SP.

Opublikowano

@up

Mam to samo ale napisałem do supportu. Muszę zdobyć 1k Fundsów i kupic za 10zł 4k żeby mieć na M60

Czy laserowy celownik do M60 za Fundsy jest na zawsze po zakupie broni która jest również na zawsze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...