Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xDD DZIEKI ZIOM!!!

W 30 min mam juz 150 bf i na akceptacje czekaja 2x600 i 1x300 ;D

Me Gusta!

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w 30% to dziala

bo wypelnilem z 10 takich ofert

a tylko za 2 doszly mi bf i zamiast miec 500+ mam tylko 173 :F

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jezusie nazareński, suszy mnie jak kota po salcesonie !

DOSTANIECIE TYLKO WTEDY BF KIEDY SPONSORPAY POTWIERDZI PRAWIDŁOWE WYPEŁNIENIE OFERTY !@!@!@!@!@!@@@!@!@!@!@!@!@@!!@

Jeżeli waszym zdaniem wy wypełniliście poprawnie a nie dostaliście wynagrodzenia to jesteście w błędzie.

OndteAw.png
Opublikowano

Taka którą umiesz wypełnić.

Poszukaj w tym dziale tematu w którym dałem bilingi wszystkich ofert z mojego konta.

OndteAw.png
Opublikowano

Macie może jakieś proxy? bo te co są w programie to nie działają wg;/

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Macie może jakieś proxy? bo te co są w programie to nie działają wg;/

http://www.proxy-list.org/en/index.php

http://spys.ru/en/

Polecam także program "anonymox". Dodatek dla mozzili lub foxy proxy.

Opublikowano

hmmmm... podsumują wszystkie które podałeś proxy nie działają, większości użytkowników pisze ze "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.".

A więc albo dodaj nowe działające proxy, albo wytłumacz czemu wyskakuje taki komunikat? Ja wszedłem na to pierwszy raz, w każdej ankiecie pisało że już jest coś tam niemożliwe. a za drugim razem ten error...

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Mk 5 1-10: 9

Opublikowano

hmmmm... podsumują wszystkie które podałeś proxy nie działają, większości użytkowników pisze ze "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.".

A więc albo dodaj nowe działające proxy, albo wytłumacz czemu wyskakuje taki komunikat? Ja wszedłem na to pierwszy raz, w każdej ankiecie pisało że już jest coś tam niemożliwe. a za drugim razem ten error...

To nie wina proxy, lecz otrzymania bana na sponsorpay.

Jeżeli tworzysz nowe konta, zrób 2-3 oferty na swoim IP, potem możesz je śmiało zmieniać. W przypadku, gdy zmieniłeś IP na pierwszej ankiecie dostałeś automatycznie bana.

Opublikowano

A nie moge użyć Hide my ip wchodze na stronke i jade

tak jak w wr :D ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja mam taki problem, że non stop przy tym ip 70.89.28.2:3128 mam ciagle napis Untested, nawet jak wybiore Test this serwer. A drugi problem to, jak podłącze się pod jakikolwiek serwer to podczas przeładowywania stron wyskakuje mi komunikat żebym wpisał jakiś Login i Haslo :/

I już nie wspomne o tym że pingi mi się nie pokazują.

Tu ss z proxy http://fotkowo.pl/images/444proxy.bmp

Proszę o pomoc ;]

Opublikowano

kto mi nabije troche?

Najpierw uznajesz ze BF p4f to gowno ( dowod: http://www.mpcforum.pl/topic/527903-q-duzy-problem-z-aktualizacja-usunieciem-i-zainstalowaniem-gry/ ) a teraz chcesz zeby ci BFsy nabijali <lol>

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Hmm zrobiłem parę ankiet ale bf nie dostałem;/

Nie wszystkie oferty są wypłacalne, na poprzedniej stronie Keinger udostępnił swoją listę. Jeżeli nie jest to satysfakcjonujące napisz do pomocy technicznej, pamiętaj tylko, że może to się wiązać z otrzymaniem bana na sponsorpay.

Opublikowano

możesz zrobić tak:

wchodzisz na sponsor pay klikasz darmowe, i rozwijasz liste do końca (tak aby wszystkie oferty byly widoczne)

i wtedy po prostu klikasz ctrl+f i wpisujesz nazwę ankiety :D

ps. przynajmniej ja to tak robilem :D

Opublikowano

Hej, chłopaki, jakaś pomocna rada się przyda. Wchodziłem raz, udało się, gdy klikałem na ankietę na każdej pisało że nie jest ona dostępna w moim kraju (sprawdzałem na US) poczekałem trochę, teraz znowu wchodzę na US, DE, RUS, i wszędzie pokazuje że nie ma dostępnych ofert w moim kraju. Możliwe że dostałem bana ? Nie zgłaszałem nic a nic, ani nic nie robiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...