Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy post, więc witam wszystkich :)

Jak ustawiacie tego ProxySwitchera, żeby przekierowywał na zagranicznego sponsorpaya? Zmieniam IP na niemieckie (status:alive), loguję się do gry (Google Chrome), ale po wciśnięciu na Play4FreeFunds wchodzę na polską ofertę. Dziwne, bo strony sprawdzające IP wyświetlają mi Niemcy, więc powinno być ok. Co robię źle?

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, w takim razie jeszcze poszukam, bo przetestowałem kilka serwerów na Germanię i Francję i żaden nie działał.

Słuchajcie, a jak wy wypełniacie te ankiety? Bo tam jak wypełni się jedną, to później rozwija się drzewko z 5 kolejnymi, a z każdej z tych pięciu kolejne 5 ankiet i takiej spammeriady nie ma końca.

Opublikowano

Ok, w takim razie jeszcze poszukam, bo przetestowałem kilka serwerów na Germanię i Francję i żaden nie działał.

Słuchajcie, a jak wy wypełniacie te ankiety? Bo tam jak wypełni się jedną, to później rozwija się drzewko z 5 kolejnymi, a z każdej z tych pięciu kolejne 5 ankiet i takiej spammeriady nie ma końca.

Polecam ci dodatek do firefox'a anonymoX - jest tam ip amerykanskie i angielskie, bardzo prosto jest zmienić ip - 2-3 kliknięcia i o wiele więcej reklam niż na francuskim czy niemieckim.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedzi. Wypróbowałem kilka innych serwerów i już teraz wszystko działa. A z anonymoX już od kilku dni korzystam, i faktycznie to niezły progs, chociaż najczęściej muli niemiłosiernie.

A zgarnęliście może fundsy za ściągnięcie i zainstalowanie z amerykańskiej strony BearShare'a/iMesha/JobOula/Gpila?

Opublikowano

Trzeba czytać co trzeba wykonać aby ofertę wypełnić :D

Najcześciej własnie są to takie oferty w których musisz wypełnić ankiete a tej ankiecie kolejna.... itd...

OndteAw.png
Opublikowano

No, to jak te wszystkie sub-ankiety też trzeba zaliczyć, to sobie opuszczę, bo tego jest zyliard. Podziwiam ludzi, którzy wypełniają to do końca :D

Opublikowano

Mam pytanie jak sprawdzić czy dostanę Foundsy(a raczej jak wygląda potwierdzenie poprawnie wypełnionej oferty),ponieważ wypełniłem ofertę :

Discover More Card - $0 Fraud Liability Guarantee

i nie dostałem ich jeszcze,mimo,że upłynęły 4 godziny?

Szału nie ma...

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukaj proxy poniżej 1500 pingu i jeśli masz naprawdę słabego neta to niestety, ale raczej Ci to się nie uda :(

Ps. Wielkie dzięki dla autora tego postu ;) w przeciągu 2-3h udało mi się zarobić ok. 4k founds ;)

Opublikowano

nie opłaca się na ten sponsor pay dawać jak ma się np tel na abonament i jak nie anulujesz bo kodu zapomnisz bo wtedy ci z konta leci 15 zl tygodniowo bo to są jakieś tam oferty sms;owe

hbn5.png

Opublikowano

1. pomimo zmiany ip na usa ofert nadal mam dla polski

2. nie rób ofert z podawaniem numeru tel. tylko z mailami - te oferty to głównie łowcy dancyh osobowych tworzący bazy marketingowe, podając telefon zgadzasz się na płatne subskrypcje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Własnie ostatnio coś nie działa. Zmieniam proxy za pomocą FoxyProxy i w BF nie bangla, ale w ROM tak. Trzeba mieć dobre proxy, żeby działało :/

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

jak przechodze do tego linku spoinsor pay to jakiś błąd w sensie ze na tej stronie cos pisze po anggielsku: HELp !!!

The requested page could not be found.

Opublikowano

Nie ma to jak zwykła cierpliwość. Ludzie, nie piszcie ,,nie działa, po zmianie proxy dalej jest polskie'' albo ,,co jest, po zmianie proxy stronka ładuje sie godzine''. Ja zrobiłem jak na razie po 3h ankiet itp. 5k bf, na zwykłym linkowym ,,Proxy Switcher'', jak? Nie wszystkie servery proxy z US są dobre, żeby znaleźć działający musiałem POKOLEI, jeden za drugim odpalać i 2-3 razy testować zajęło mnie to 40min, miałem te same problemy co każdy tutaj wymienia. Rozwiązanie, CIERPLIWOŚĆ!P.S.: Bardzo bym prosił o aktualną liste wypłacalnych reklam lub jej uaktualnienie, dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...