Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chłopaki, jakaś pomocna rada się przyda. Wchodziłem raz, udało się, gdy klikałem na ankietę na każdej pisało że nie jest ona dostępna w moim kraju (sprawdzałem na US) poczekałem trochę, teraz znowu wchodzę na US, DE, RUS, i wszędzie pokazuje że nie ma dostępnych ofert w moim kraju. Możliwe że dostałem bana ? Nie zgłaszałem nic a nic, ani nic nie robiłem.

Tak, masz bana. Zanim zaczniesz zmieniać IP, zrób kilka ofert (2-3) na prawdziwym. Jeżeli tego nie zrobisz, na wejście otrzymujesz bana.

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na innym komputerze będę mógł zrobić kilka ofert ? W innym mieście o innym ip. itd. itp. Czy na nowe konto muszę ?

Nie, konto zostało obciążone banem, nie IP.

Opublikowano

Cały czas nic nie mogę, teraz na żadnym koncie :/ (miałem 2, aby mieć 4 klasy ^^) a teraz wszędzie mam bana, teraz też założyłem konto i też mam tego bana, o co chodzi ?

Opublikowano

a ja zrobiłem z 6-7 ofert na prawdziwym a potem jak weszedłem to żadnych ofertnosz kur.... a chciałem kupić strój Polskiej armii

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mi nie wiem czemu nic nie chcą dawać :/

wypełniłem już około 20 od wczoraj i nic :/

Przeczytałem cały temat i więc dostałem tylko jak narazie z polskiego/

oraz ile można czekać maksymalnie na otrzymanie bf ?

Bo jak patrzyłem w zakładce sp to sporo transakcji jest w trybie trwa werifikacja uczestnictwa najstarsze są 2 dniowe .

Opublikowano

aby nie dostać bana na sponsor pay trzeba podawać tego maila co jesteśmy zarejstowani na bf czy nie?

Opublikowano

bo wcześniej dostałem bana i myślałem że to przez to że podałem iiny mail

Opublikowano

bo wcześniej dostałem bana i myślałem że to przez to że podałem iiny mail

Dostałeś bana przez zmianę IP, nie przez podanie nieprawidłowych danych.

Opublikowano

Mam prosbe. Czy mógłby ktoś podac link do tematu gdzie sa podane nazwy oplacalnych reklam ? ;] Daje +

Strona 3, tego tematu (ehh nie ma to jak szukanie), post Keingera:

http://www.mpcforum.pl/topic/491214-megatut-zarabianie-battlefundsow-jak-zaczac-gre-i-jak-byc-w-niej-pro/page__st__60

Opublikowano

Czyli że na moje konto już nie będę mógł ładować za darmo tych monet ? Ale jest taki myk nie wiem czemu. U kuzyna na koncie zrobił u siebie, władowałem mu monety z mojego kompa, poszło, tylko na swoje konta nie mogę (zrobione na tym kompie)

Nowicjusz
Opublikowano

Play4Free Funds lecą automatycznie na konto z którego klikniemy "Earn Play4Free Funds"? I po jakim czasie trafiają na konto (od momentu kiedy pojawią się na liście "Ukończone transakcje")? Ogólnie fajny tutorial, nie wiedziałem, że można tak zdobywać fundsy

:)

Opublikowano

Wszystko zależy od oferty, pod spodem masz napisane po jakim mniej więcej czasie otrzymasz BF, jeżeli tak się nie stanie, możesz zgłosić problem do supportu.

Tak, trafiają na konto, z którego wykonaliśmy ofertę.

Opublikowano

"szare" dostaje sie za gre, jest to podstawowa waluta w grze, ale to nie jest temat od "Szarych" monet. :D a co do twojego problemu spróbuj relognac sie :D

Nowicjusz
Opublikowano

"szare" dostaje sie za gre, jest to podstawowa waluta w grze, ale to nie jest temat od "Szarych" monet. :D a co do twojego problemu spróbuj relognac sie :D

Próbowałem, nie pomaga. Może to dlatego, że pierwszą ankietę wypełniłem z mojego ip a drugą z usa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...