Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten sam problem co kolega wyżej, proszę o pomoc.

Połączyliście się z proxy jakiegoś kraju gdzie nie ma ofert na sponsorpay.

Wybierajcie proxy US.

Spróbujcie też na sonsorpaya wchodzić przez przeglądarke Google Chrome, ponieważ mi np. na Firefoxie nie działa.

Wypełniłem te ankiety poprawnie tylko, że z żadnej nie dostałem nawet 1 battlefundsa. ;-(

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Powiecie jakie są bardziej opłacalne pobieranie czy ankiety? Wbijałem na mase ankiet itp. i tylko dostałem 200 Battlefound'sów (nawet nie wiem z jakich :D).

Opublikowano

Co do tego mamy podobny tut u nas w klanie na forum to mogę jedynie dodać kilka wskazówek

1. Należy pamiętać aby po wykonaniu jednej oferty nie wykonywać 2 do momentu otrzymania zapłaty. Należy odczekać minimum ok 30 minut. Dlaczego? EA tak jak by nie nadąża z przypisywaniem BF do kont. Wykonanie kilku operacji pod rząd doprowadzi do tego, że otrzymamy może jedna losowo wybraną zapłatę albo NIC.

2. Powyższy sposób zarabiania nie koliduje z regulaminem EA a ni nie ingeruje w grę

3. Niestety powyższy sposób koliduje z OWH SponsorPay - dlatego jeżeli nie zliczy nam oferty z innych krajów radze jej nie zgłaszać do pomocy technicznej.

I najlepiej opłacane oferty sa:

1. USA

2. Singapur

3. UK

4. Niemcy

Opublikowano

Dupa jasia, można robić kilka ofert na raz i tak przyjdzie...

Zgłaszać też można, dostanie sie napewno po zgłoszeniu.

Wasz klan to same debile, tyle wam powiem...

@@@Down

Byłem w waszym klanie i znam większość osób, uważam że są debilam ponieważ wywnioskowali że tworzę cheaty do tej gry i mnie wydalili oraz nałożyli na mnie bana, przez wasz pojebany klan mam opinię jaką mam.

A jak masz jakieś wonty to na PW a nie spamujesz w temacie :-)

OndteAw.png
Opublikowano

Wiesz co dzieciaku. Debil to ty sam jest i nie pozwalaj sobie, bo obraziłeś każdego członka od debila, a gówno wiesz z jakiego jestem klanu i sobie nie życzę wyzwisk. Powinieneś dostać warna za obrazę.

Opublikowano

Też mam problem co panowie stronę wcześniej, nie ma ofert w kraju.

Sprawdzałam proxy US, UK, Niemieckie, Chińskie, nawet na PL nic nie ma... Sprawdzalam na chrome firefoxie i IE ;x

Opublikowano

Nic niema bo zapewne zgłaszałeś że ci nie przyznano nagrody i na email ci wysyłali wiadomość z ostrzeżeniem i teraz dostałeś bana na okres nieznany. Stąd wgl niema ofert.

Nie zgłaszać ofert zagranicznych na sponsorze że nie dostaliście nagrody bo nakładają bana na czas nie określony.

Opublikowano

Możecie jeszcze zrobić tak że na stałe będziecie mieli proxy USA, w dziale Metin2 Tutoriale jest taki poradnik.

OndteAw.png
Opublikowano

ja tam ze swojego polskiego wchodzę i jużmam 100 bfów :D

No to szału nie ma... Ja wchodzę z US i UK i zarobiłem już ponad 2 tys. na Polskim udało mi sie zarobić 36..

Opublikowano

Spakowałem ;o

/edit

Przepraszam za tego małpiego pojebusa, mojego kuzyna.

/e 2

dalej nie działa :)

/e3 możecie w końcu mówić do rzeczy i napisać mi ... sposób na to, żeby nie wyskakiwało mi to yebane 'ta oferta nie będzie[...] w twoim kraju'

Opublikowano

Ej ludzie polecam wbijać na Europejskie serwery jak Anglia Niemcy Hiszpania. Nie muli neta no przynajmniej mi ale jak wam zmuli to mniej niż jak sie połączycie z USA na innym kontynencie. Fajna aplikacja, przydatna można jej używać nawet na youtubie ponieważ niektóre klipy nie są dostępne w Polsce.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Niestety widać sponsorpay na Bf:H i na BFP4F dzisiaj nie działa na żadnym proxy włącznie z Polskim

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dobra wbić na serwer USA jest łatwo mam 26 tyśiecy serwerów przeskanowanych więc po prostu wpisuje se united states i sortuj według respones wtedy nie muli neta. Polecam .

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...