Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam do was wielką prośbę, szczególnie do osób które zrobiły dużo ofert na sp i przyszło za nie wynagrodzenie. Więc wbijamy na sp, pomoc techniczna>Zapisz stronę jako i wysyłamy ją do mnie. Ja opublikuję ją w temacie (W moim poscie), to by bardzo pomogło dla tych którzy nie wiedzą które oferty wypełniać.

Z góry thx :D

OndteAw.png
Opublikowano

A jak będę miał inne konto na innym e-mail, to będzie możliwość robienia tych ankiet?

@Down. Ok, dzięki. Już wszystko jasne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam robie polskie oferty , program może niektórym zmulić neta lub coś przekrecić i trzeba przywracać system a na dodatek można dostać bana , lub inne komplikacje że brakuje ofert w twoim kraju , nie lepiej robić polskich przynajmniej bezpiecznie ,jest to za darmo i po co bana dostać :P ale jak chcesz możesz próbować śmiało :) Ale dobrze że ujrzałem ten temat bo nawet nie wiedziałem że takie coś istnieje :D

Opublikowano

Proszę o potwierdzenie sprawności programu. Mimo iż postępuję zgodnie z instrukcją, cały czas mam polskie oferty.

LuL to nie zmieniłes proxy :DD

OndteAw.png
Opublikowano

Kto chce to może jeszcze spróbować programem CyberGhost VPN, tam są szwedzkie, polskie i niemieckie proxy.

OndteAw.png
Opublikowano

@up: Tylko, że w CyberGhost musisz zapłacić by uzyskać dostęp do innych proxy niż jeden ciągle obciążony serwer z niemiec.

PL_MAG.png

CPU: A64 x2 4200+ @2,74GHz

GPU: Zotac GeForce 9600gt Turbo 512MB

RAM: 2,5GB @200 MHz

Power: Fortron 400W

Opublikowano

W PcFormacie była ostatnio promocja na premium tego programu ja mam i jestem zadowolony a 1euro na miesiac to bardzo mało :)

OndteAw.png
Opublikowano

ej bo w laptopie nie moge wejsc w zadna strone po tym jak sciaglem ten program i go usunolem czemu jak to zrobic zeby chodzil ??

Opublikowano

Siema wiem ze może durne pytanie ale sie nie znam zbyt na takich rzeczach więc:

Zroboiłęm tak jak było napisane połaczyłem ale coś nie wyszło chciałęm wejść na stronke jakąś a tu wyswkakuje error cache dostęp zabroniony i każą sie logować. Nie da sie wejść na rzadną stronę obojętnie przez jaką przeglądarke. |Chjyba zmieniłem IP na U|SA tak mi sie przynajmniej wydaje jak je ter4az na POL. zrobic.

Z góry dzięki za pomoc

A jesli chce miec znowu swoje ip? co zrobic?

ok juz wiem jak

Co zrobiłeś?:D

Opublikowano

co wy piszecie czemu maja dostac bana? przeciez skoro tworcy udostepniaja taki sposob zdobycia fundsow to musi byc legalny inaczej bo nie dawali przycisku do tych ankiet nie?

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...