Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot loguje mnie do gry i nic więcej nie robi... Ktoś wie jaka tego przyczyna?

Zmienli system logowania. Jutro bedzie aktualizacja bota bo dzis juz nie mam czasu.

ps. U mnie juz bot dalej lata.

ps2. Do adminw na s9: Jak juz wam sie chce cos zmieniac przeciwko botom to zrobcie to chociaz porzdnie :p

Opublikowano

Mam to samo dziś powinien być aktualizacja czekamy jak adi będzie szanować jego prace i czas bo to wyczerpujące dla niego i jeszcze po sylwestrze :D

Opublikowano

Przez ostatni tydzien próbuje korzystać z tego bota , tylko przez jeden dzien działał...

Dzisiaj sie zawiesza i nawet nie da sie go uruchomic ...

Adik jeśli dalej masz robić takie boty to zaoszczędz sobie i nam czasu prosze cie

Administracja stara się blokować bota nie proste jest ominięcie ich zabezpieczeń i modyfikacja bota w kilka h... Adik też ma życie zapłacisz za bota wtedy będziesz mógł się wypłakiwać

Opublikowano

ja mam taki problem, że jeśli chce wytrenować trick na wyższy poziom którego trening zajmuje więcej niż 20minut to wylogowuje mnie z ft, a bot potem nie loguje ponownie tylko wyskakuje błąd, że nie udało się zalogować

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

Opublikowano

Mam windowsa XP. Bot 4.03 i 4.04 nie działaja mi. Zatrzymują się przy menu wyboru postaci. Jak zaloguje recznie.Trening normalny działa,przy trikach "Wybrano za mało współczynników". Mam IE8 i Adblocka

Opublikowano

moze masz automatyczny wybór zawodnika ?

Jak mam ustawione auto. To loguje się i dalej nic. Jak normalnie to zatrzymuje się w menu wyboru postaci

Opublikowano

Witam, a ja posiadam inny problem przy treningu tricku zamiast iść dalej to bot trenuje pierwszy poziom chociaż trick już jest wytrenowany do piątego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...