Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh :) zebys wiedzial ile jest roboty przy bocie bez przegladarki to bys sie zdecydowanie inaczej wypowiadal.

To nie mogłeś zrobić przez chrome/opere/firefox przez te przeglądarki na których można mieć ta samą wersje na wszystkich systemach?

Opublikowano

To nie mogłeś zrobić przez chrome/opere/firefox przez te przeglądarki na których można mieć ta samą wersje na wszystkich systemach?

sie ciesz ze wogule ktos cos robi i daje za free

Opublikowano

A co mi z takiej roboty jak mi ie działa? Ja mu mogę zapłacić ale za coś, że będę miał pewność, że działa..

no ja to samo,,mam nadzieje ze adik zdazy naprawic zanim wytrenuje recznie triki bo pozniej potrzebyny mi nie bedzie ;)

Opublikowano

hmm to samo adik na postaci staje ;( a zapowiadalo sie ciekawie ;)

Dziwna sprawa ... cos wam blokuje logowanie na postac. Hmm... Potrzebuje takiej osoby do testow. Chetny na priv niech sie zglosi.

Opublikowano

Zeby nie bylo, to za free polata tylko jakis czas.

edit:

Tym co bot nie dziala niech sprawdza czy w bocie przy wlaczeniu maja "Postać 1/3" czy zamiast "ć" jest jakis inny znaczek. Bo jak macie system bez polskich znakow to lipa.

Opublikowano

Ok dzięki ,bo na poczatku ustawiłem 14-17 i zrobiłem zaledwie 18 tricków

Adik a jak chce odpalic bota z Wykorzystaniem pakietu treningowego wtedy bot mi sie zawiesza.Czy jest to wina tego ze mam wszystko odpalone tricki ,trening,pojedynki na raz ?

Opublikowano

Ok dzięki ,bo na poczatku ustawiłem 14-17 i zrobiłem zaledwie 18 tricków

Adik a jak chce odpalic bota z Wykorzystaniem pakietu treningowego wtedy bot mi sie zawiesza.Czy jest to wina tego ze mam wszystko odpalone tricki ,trening,pojedynki na raz ?

Nie tam jest maly blad i przez to u niektorych moze bota zawieszac. Jezeli raz zrobi pakiet na trening tzn ze u niego nie ma bledu. Jak od razu zwiecha bota to nie korzystajcie z tego. Moze jutro wyeliminuje ten blad.

Opublikowano

Mi działa,ale wywala przy treningu trików,Bot zaczyna następną próbe triku,zanim skończy poprzedni. I wywala błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...