Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bravo ty jesteś śmieszny 5 zł mozesz dać ... a zastanów sie jak adik musiał sie pomeczyć i ile czasu zmarnował na robienie tego bota  jak 8-10 zł w 1 h zarobisz w pracy a ty chcesz 5 zł buhaha 

Opublikowano

bravo ty jesteś śmieszny 5 zł mozesz dać ... a zastanów sie jak adik musiał sie pomeczyć i ile czasu zmarnował na robienie tego bota  jak 8-10 zł w 1 h zarobisz w pracy a ty chcesz 5 zł buhaha 

pomyśl noobie jak sprzeda za 5 zł to na pewno dużo wiecej ludzi kupi niż za 10 lub 20 zł ... wiekszy zarobek będzie miał i szkoda ze panuje taki monopol z botami do FT

Opublikowano

ale powiedzcie mi jaka to jest frajda z gry jak wy tylko odpalacie program i idziecie coś innego robić ??

Opublikowano

pomyśl noobie jak sprzeda za 5 zł to na pewno dużo wiecej ludzi kupi niż za 10 lub 20 zł ... wiekszy zarobek będzie miał i szkoda ze panuje taki monopol z botami do FT

Oj bravo to nie chleb w piekarni Adik musi sie napracować przy każdym bocie i tu nie jest ważne żeby kupiło go zaraz z 1000 osób z czego 3/4 zaraz by marudziła, że im się coś nie podoba lepiej zapłacić nawet dwie dyszki za bota i mieć pewność że wyeliminuje to wszelkiego rodzaju narzekaczy co sami nic nie potrafią zrobić a krytykują pracę Adika. Już była sytuacja że Adik się wkurzył na narzekania i wyłączył bota.

Opublikowano

ja pamietam że był bot do s8 ale to juz full serwis to mało ludzi co kupiło zapewne ale 0 narzekań było że nie umem właczyć itp... bravokamilos jak ci nie stać to zrób sobie swojego a nie za pół darmo chcesz od Adika kupić 

Opublikowano

ja pamietam że był bot do s8 ale to juz full serwis to mało ludzi co kupiło zapewne ale 0 narzekań było że nie umem właczyć itp... bravokamilos jak ci nie stać to zrób sobie swojego a nie za pół darmo chcesz od Adika kupić 

haha ale mi nie chodzi o to ze mnie nie stać tylko nie chce wydawać kasy w ciemno.. jak inni wydali kase i bota Adik wyłączył ... pare stron wczesniej jest dyskusja o tym

Opublikowano

ok wyłączył bota. a moze mi ktos przypomnieć po ile był ??? po 20 zł chyba...

Bot kosztował 20-25 zł o ile dobrze pamiętam, jak się przekopiesz w tym temacie parę stron w tył to pewnie znajdziesz dyskusje odnośnie ceny poprzedniego płatnego bota

Opublikowano

Ja osobiscie nie polecam platnych botów Adika. Bot śmigał dobrze przez pare tygodni. Adik wzial kasę, a pozniej po zmianach na FT bot przestał chodzic, a Adik olał wszystkich sikiem prostym twierdzac "że za marne 20zł nie bedzie wiecej czasu marnował". Także powodzenia życze w kupowaniu shareware'owych wersji bota...

Opublikowano

dzieki takim ludziom jak Ty wlasnie adik przestal ingerowac w bota, kazdy go najezdzal jaki to on zly i niedobry. Przeciez nie chcesz to nie kupuj jego bota. Ja kupilem i nie zaluje i kupie i znowu. Dosc ze chlopak pomaga jakos w FT zeby tyle nie siedziec przy kompie czy lapku to jeszcze zle...

Za ten czas co CI bot trenuje mozesz zrobic milion innych pozytecznych rzeczy a nie tylko siedziec i klikac bezsensownie.

Pozdrawiam

Opublikowano

dzieki takim ludziom jak Ty wlasnie adik przestal ingerowac w bota, kazdy go najezdzal jaki to on zly i niedobry. Przeciez nie chcesz to nie kupuj jego bota. Ja kupilem i nie zaluje i kupie i znowu. Dosc ze chlopak pomaga jakos w FT zeby tyle nie siedziec przy kompie czy lapku to jeszcze zle...

Za ten czas co CI bot trenuje mozesz zrobic milion innych pozytecznych rzeczy a nie tylko siedziec i klikac bezsensownie.

Pozdrawiam

Popieram  Floo88, właśnie przez takich Adik olał projekt, ja kupiłem zapłaciłem, i jak było coś nie tak po prostu pisałem bezpośrednio do adika i problem był szybko naprawiony, nie wszystko trzeba odrazu wyciągać na forum i krytykować.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Dałoby radę taki bot jakoś tak zrobić aby na telefonie z androidem działał ? Trochę pytanie trudne i dziwne ale jest :) taka aplikacja jedynie. Da się tak zrobić?

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Dałoby radę taki bot jakoś tak zrobić aby na telefonie z androidem działał ? Trochę pytanie trudne i dziwne ale jest :) taka aplikacja jedynie. Da się tak zrobić?

Już kiedyś odpisywałem na podobne pytanie:

Ja jestem w stanie zrobić bota w wersji mobilnej (czyt. pod platformę Android). Kwestia tylko czy będzie na niego popyt, bo pracy jest sporo, a jeżeli pobiorą go 1-2 osoby nie ma sensu nawet zaczynać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...