Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak komus bot nie dziala niech zainstaluje dodatek do Internet Explorer : Adblock Plus z tej stronki:

https://adblockplus.org/en/internet-explorer

Upewnijcie sie ze dodatek jest wlaczony i sprawdzcie czy zadziala.

Dodatek instalowac przez przegladarke Internet Explorer.

ps. Mi na laptopie system vista 32 bit Internet Explorer 9 pomoglo i bot tam juz dziala.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak komus bot nie dziala niech zainstaluje dodatek do Internet Explorer : Adblock Plus z tej stronki:

ps. Mi na laptopie system vista 32 bit Internet Explorer 9 pomoglo i bot tam juz dziala.

niestety,,dalej tylko loguje i staje na dodatek adblock gryzie sie z gra!!!

win 7,IE 11,Windows Update na najnowszym poziomie

Opublikowano

adik_123 mi nie działa wersja 4.02!

Na 50 prób uruchomienia zawsze się zalogował, nigdy nie rozpoczoł wykonywania Pakietu treningowego, raz rozpoczął nauke triucku oraz raz wykonal trening!

Mam lapa z win 8.1 x64 IE11 z włączonym ADB PLUS...

P.S.: WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :) !

Opublikowano

error redim used without an array variable

Wyskakuje mi taki bład,po pierwszej próbie triku

Wyczysc zapisane dane w trickach i ustaw je od nowa.

Opublikowano

Pobrałem to i dalej nic jest jakies inne rozwiązanie ?

W pasku tak gdzie są ukryte ikony to tam jest ikona bota i zmienia sie co jakis czas na Czerwony X

5b8a2eda64.png
Opublikowano

okey juz mam :)

Jak macie wybieranie postaci automatycznie to wyłączcie ;) pozdrawiam

Nawet nie wiedzialem ze taka opcja istnieje :)

Automatyczne logowanie na postać - w ustawieniach nie włączać tego!

Opublikowano

Bot na S8 działa tylko na tym gownianym explorerze, a z niego nie moge wejść na ft, bo gdy daje zaloguj postacią to gówno ubiera mi tylko piłkarza. Co robić?

Opublikowano

Jezeli wam bot nie dziala to piszcie jaki macie system i jaka wersje Internet Explorera. Bedzie wtedy latwiej ustalic czemu wam nie dziala.

pisalem juz wczesniej win 7,IE11,windows update na najnowszym poziomie....loguje sie fajnie i staje przy wybraniu postaci tam gdziesz cos musi byc

nie wiem moze potrzebne jakies dodatki ja praktycznie IE nie uzywam,,,

Opublikowano

pisalem juz wczesniej win 7,IE11,windows update na najnowszym poziomie....loguje sie fajnie i staje przy wybraniu postaci tam gdziesz cos musi byc

Hmm... Powinno śmigać. Mam takie same parametry. Sprobuj jeszcze zainstalowac dodatek do IE adblock (wczesniej podawalem link). Ewentualnie sprobuj na innym kompie.

A tak w ogole bez bota mozesz sie sam recznie zalogowac na FT przez IE ?

Opublikowano

Hmm... Powinno śmigać. Mam takie same parametry. Sprobuj jeszcze zainstalowac dodatek do IE adblock (wczesniej podawalem link). Ewentualnie sprobuj na innym kompie.

A tak w ogole bez bota mozesz sie sam recznie zalogowac na FT przez IE ?

adblock zainstalowalem wczesniej tez to samo bylo,,tak moge zalogowac ale nigdy mi hasla nie zapamietuje ,nie ogarniam tego IE :P

Opublikowano

Po co zrobiłeś bota bot Ie? kiedyś było normalnie to każdemu działał a teraz same problemy

Heh :) zebys wiedzial ile jest roboty przy bocie bez przegladarki to bys sie zdecydowanie inaczej wypowiadal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...