Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam polskie znaki i w IE i w xp

Wyslij mi screena w ktorym momencie bot sie zawiesza.

Mi działa,ale wywala przy treningu trików,Bot zaczyna następną próbe triku,zanim skończy poprzedni. I wywala błąd

Wyczysc zapisane dane w trickach i ustaw je od nowa.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyslij mi screena w ktorym momencie bot sie zawiesza.

Wyczysc zapisane dane w trickach i ustaw je od nowa.

Ustawiam od nowa,ale jak raz wywali na triku,to potem wywalo po 1 próbie. Robiłem tak ciągle

Opublikowano

Ustawiam od nowa,ale jak raz wywali na triku,to potem wywalo po 1 próbie. Robiłem tak ciągle

Wyczysc zapisane dane w trickach, na stronie tez sprawdz czy czasem jakis trick nie jest aktualnie trenowany. Sprobuj z innym trickiem.

Opublikowano

Włączam tego bota : FT2 bot v.2.1 by adik klikam "start: i mi wyskakuje ten błąd: Line 11784 (File "C:/.... ")
Error Subscript used with non Array variable co to może być?

Opublikowano

Wyczysc zapisane dane w trickach, na stronie tez sprawdz czy czasem jakis trick nie jest aktualnie trenowany. Sprobuj z innym trickiem.

Pierwsze poziomy jeszcze sie udaje nauczyc,ale przy wyzszych juz wywala bledy

Opublikowano

Mam pytanie. Jeśli ktoś gra przez FB to bot mu nie pójdzie tak?

Spróbuj przypomnieć hasło na e mail na s8 tak mi się udało z konta z fb zrobić zwykle

Opublikowano

Cos nie smiga mi ten botek, musze miec jakas aktualizacje net frameworka?

Opublikowano

FT3 s9 bot v4.03 by adik

Dziala na FT3 s9 normalny trening + tricki + pakiety treningowe + praca + pojedynki na tricki.

Wpisujemy w bocie login i haslo. Ustawiamy jaki rodzaj treningu ma trenowac, wybieramy ilosc powtorzen danego treningu i przerwe jaka ma odczekac na kolejny trening (w sekundach). Naciskamy start i bot za nas trenuje. W tym czasie mozemy zminimalizowac okno i robic co innego na komputerze. Jezeli w tym czasie chcemy cos robic na FT3 mozemy otworzyc nowe okno i w nim robic co nas interesuje.

ps. Ta wersja bota sama otwiera okno przegladarki Intertnet Explorer i loguje sie na serwer.

ps2. Wasz system musi zawierac polskie znaki, bez tego bot nie bedzie dzialal.

screen bota:

396f4f7440db5ff8med.jpg

link do bota:

http://www.sendspace.pl/file/b5f400f616f5875ebb340fe/ft3-s9-bot-v4-03-by-adik

mam win 8.1 PL x64, IE 11 z włączonym ADB i bot mi nie działa. ani PnT, ani trening ani tricki. Prróbowałem uruchomić ze zgodnością xp, visty, 7

bot czesto sie zawiesza po naciśnieciu start

Opublikowano

Cos nie smiga mi ten botek, musze miec jakas aktualizacje net frameworka?

Screen na priv, kiedy bot sie zawiesza.

mam win 8.1 PL x64, IE 11 z włączonym ADB i bot mi nie działa. ani PnT, ani trening ani tricki. Prróbowałem uruchomić ze zgodnością xp, visty, 7

bot czesto sie zawiesza po naciśnieciu start

Opublikowano

Adik ratuj. Bot działa wyśmienicie, bo raz (?) nie wiem jakim cudem udało mi się na tym gównie IE wejść na FT. Chodzi o S8. Ale teraz za każdym razem nie mogę wejść przez to gówno największe, czemu?

Opublikowano

Nie ma co screena robić, poprostu jak nacisne start to nie da się już nic zmienić, nacisnąć stop ani wyłąćzyć, bot mi nir działa...

Opublikowano

Na s7 chyba bot juz nie dziala.

Recznie skoncz ten trick lub wyczysc zapisane dane w trickach i ustaw je od nowa.

Usuwałem, robię ręcznie zobacze czy dalej będzie szło.

Opublikowano

adik_123, tak jak pisałem wyżej bot wogule nie trenuje, udaje się mu tylko zalogować, mam PL znaki, IE 11 z adb oraz win 8.1 x64

Sprawdz czy masz wylaczone automatyczne logowanie na postac.

Opublikowano

Witam Państwa I Chciałem się zapytać o co chodzi w bocie który mam Ft s9 bot v4.03 by adik i dodaje trick np drybling i wszystko ładnie cacy a tu nagle otwiera zakładkę tricki i rozpoczyna trening, po czym ścina się all i zaznacza same piątki to normalne i do puki zaznaczył już nagle ma nacisnąć trenuj a tu pisze Za mało wybrano liczb.. a przecież patrzę wybrał wszystkie i w tym jest problem bo nie robi tylko co chwile wyświetla się to samo proszę mi odpowiedzieć

ps.Adi.. Szanuje twoje prace lubię jak to robisz aż mi się chce to zrobić a ja nawet nie wiem za co się zabrać :D. Więc czekam na odpowiedź xD a i u pomne się o pakietach treningowych totalnie nic nie robi :D TO pozdrawiam..

Opublikowano

Sprawdz czy masz wylaczone automatyczne logowanie na postac.

Tak mam, bot loguje się normalnie do ekranu startowego już po automatycznym zalogwaniu do postaci i nic dalej się nie dzieje, nie da się też zmienić żadnych ustawień bota ani go normalnie wyłączyć

Opublikowano

Wszystko śmigało ładnie do wczoraj gdzie udało mi się wszystko co chciałem wytrenować , późnym popołudniem odpaliłem jeszcze raz bota żeby jeszcze coś tam dołożyć treningu i dupa, bocik ładnie loguje się na postać i koniec nic dalej nie robi nawet go wyłączyć nie można, dzisiaj wiele prób i to samo zalogowanie na postać i zwis. Piszę o bocie na s9,

Opublikowano

Wszystko śmigało ładnie do wczoraj gdzie udało mi się wszystko co chciałem wytrenować , późnym popołudniem odpaliłem jeszcze raz bota żeby jeszcze coś tam dołożyć treningu i dupa, bocik ładnie loguje się na postać i koniec nic dalej nie robi nawet go wyłączyć nie można, dzisiaj wiele prób i to samo zalogowanie na postać i zwis. Piszę o bocie na s9,

Wyczysc zapisane dane w trickach - moze to cos pomoze. Zmieniales cos w przegladarce ? bo u mnie caly czas bot smiga.

Opublikowano

Wyczysc zapisane dane w trickach - moze to cos pomoze. Zmieniales cos w przegladarce ? bo u mnie caly czas bot smiga.

wyczyściłem wszystko a w przeglądarce nic nie zmieniałem próbowałem wiele razy i za każdym razem loguje się na postać i koniec wisi wyłączyć go mogę tylko przez managera zadań przeglądari IE używam tylko dla bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...