Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chuj tam odpalam bota na 0 treningow klikam start , loguje i ustawiam chociazby na 1 dosrodkowania i chuja , stop kliknac sie nie da . a jak juz klikiesz start to nie dodassz tricku. bot nadal mi nie dziala ;c

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam społeczność mpcforum,

Posiadam następujący problem, który postaram sie opisać poniżej.

Włączam bota, mam wpisane w okniec login, password, Postac 1/3, Profil 1

Chcę ustawić sobie tylko normalny trening.

W tym celu wpisuje Obrona 300 (akcje są pobrane ze schowka) , Przerwa losowa 63-70 sec

Po czym klikam START, uruchamia mi sie IE, loguje mnie na moje konto po czym nic sie nie dzieje, gdy wchodze w Normalny trening nic nie trenuje a akcje ktore mam aktywne pozostalyw tej samej ilości do przed tem.

Jakieś porady autora? ludzi ktorym dziala ten bot?

Proszę o napisanie gdzie robie błąd, ewentualnie co mam zrobić czego nie zrobiłem aby bot zaczął trenować.

Dziękuje, Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz społeczności

xyz

Opublikowano

Witam społeczność mpcforum,

Posiadam następujący problem, który postaram sie opisać poniżej.

Włączam bota, mam wpisane w okniec login, password, Postac 1/3, Profil 1

Chcę ustawić sobie tylko normalny trening.

W tym celu wpisuje Obrona 300 (akcje są pobrane ze schowka) , Przerwa losowa 63-70 sec

Po czym klikam START, uruchamia mi sie IE, loguje mnie na moje konto po czym nic sie nie dzieje, gdy wchodze w Normalny trening nic nie trenuje a akcje ktore mam aktywne pozostalyw tej samej ilości do przed tem.

Jakieś porady autora? ludzi ktorym dziala ten bot?

Proszę o napisanie gdzie robie błąd, ewentualnie co mam zrobić czego nie zrobiłem aby bot zaczął trenować.

Dziękuje, Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz społeczności

xyz

Jaka wersja IE? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bot Działa u mnie co mam win. 8 .Działa bez zarzutu , ale nie wiem jak zrobić pakiety treningowe daję tą opcje ale nic się nie dzieje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki ADIK,jesteś pro,tylko moze napiszesz nam jak mamy dobrze ustawić abyśmy bana nie dostali ;c,tylko trochę za wolno chodzi,równie dobrze mógłbym ja to robić,ale ja już w FT nie gram zabardzo ale bocik działa pomiomo tego ;),dzięki jeszcze raz :),ŚCIĄGAĆ BO DZIAŁA!

Opublikowano

Co na classic bot mialby robic ? bo za bardzo sie tam nie orientuje. Odnosnie tego czy bedzie platny czy za free to jeszcze pomysle ...

Opublikowano

Adik, bot musialby po prostu klikac PA i to wszystko, jezeli nie masz motywacji to mozemy sie jakos dogadac a zadowolony bedziesz i Ty i ja jak i reszta graczy ; )

Opublikowano

U mnie juz bota śmiga. Musze jeszcze popracować na captcha bo co jakis czas trzeba ja wpisac, ale czy sie uda to nie wiem. Wyjezdzam jutro na 10 dni, takze w tym czasie na pewno nic sie nie pojawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...