Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaktualizuj IE do wersji 11 moze wtedy Ci ruszy.

działał jakiś czas a teraz errory mi wyskakują :/

Opublikowano

też mi nie działa wgl nawet na s8 nie chce się zalogować na ft3 ... Mam IE 11 oraz win 7

Bo on sie sam nie loguje! Przeczytaj pierw opis dzialania.

Opublikowano

ja robie wszystko wedlug opisu, wchodze przez IE 11 na trening, zaznaczam umiejetnosc jaka chce trenowac, ilosc powtorzen i odstep czasu miedzy jednym a drugim i wyskakuje mi error line ;/

Opublikowano

ja robie wszystko wedlug opisu, wchodze przez IE 11 na trening, zaznaczam umiejetnosc jaka chce trenowac, ilosc powtorzen i odstep czasu miedzy jednym a drugim i wyskakuje mi error line ;/

wyslij mi screena z tym errorem i w jakim momencie on ci wyskakuje na priv

Opublikowano

Mi tam wszystko działa jak należy.

Będzie możliwość dodania tak aby nie trza było przez IE uruchamiać?

Raczej juz zostanie przez IE - mniej roboty, jak zaczna robic jakies zabezpieczenia przeciw botom.

Opublikowano

adiku podczas gdy nacisne start pisze Autolt Error

Line 12989

Error: The Requested acion with tish object has failed ;/

ogarnalem juz problem, sorry za spam ! dziala.

Opublikowano

witam mam problem

chcę się zalogowac przez bota do swojego konta na s4 wersja bota : ft2_bot_v.2.1_by_adik

i wywala mi błąd , dawno nie grałem (chyba z rok ) i nie wiem czy są jakieś uaktualnienia bądz zminy które samemu trzeba wprowadzić bądz zainstalowac dodatkowe programy , to foto :

POMOŻE KTOŚ ?

nie aktualne

Opublikowano

on bedzie platny czy darmowy bo na treningi przydalby sie darmowy :)

Niestety, ale platny - cos musze miec za te siedzenie przy kompie i zmudne pisanie kodu.

Opublikowano

a ile za takiego bota?

Mysle ze podobnie jak na s8 czyli 20zl. I licencja bedzie dotyczyla jednego kompa tzn mozemy bocic na wielu kontach (nie jednoczesnie), ale na jednym kompie.

ps. U mnie bot juz tricki sam robi :)

Opublikowano

Kurde..zaisstalowałem IE 11 i tak dalej i dalej wyskakuje błąd..jak się z tym poradzić ? Chce sie zalogować mam juz strój swój i lipa

Opublikowano

Kurde..zaisstalowałem IE 11 i tak dalej i dalej wyskakuje błąd..jak się z tym poradzić ? Chce sie zalogować mam juz strój swój i lipa

zaloguj się, włącz zakładke "Trening", włącz normalny trening, a potem dopiero włączaj bota (najlepiej bez pakietów treningowych)

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

Opublikowano

Ma ktoś możę ten sam problem co ja .Wchodze na stronę FT loguje sie ,zostaje zalogowany do pierwszej strony i dalej jak klikam loguj nie chce dalej przejść wogóle.

Jak coś posiadam system Windows Vista na który IE jest dostepny tylko na wersje IE 8

Opublikowano

Witam mam mały problem z botem. Mianowicie. Wszystko dziala ale ustawiam daną ilość np. ataku (50) i po prostu trenuje mi 1 raz a ustawiona ilosć znika. Powiem prosto zamiast 50 razy danego cwieczenai wykonuje raz. a wybrana ilośc znika i zeruje sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...