Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo dla was -,- ..... Grają na pegasusach to sie nie dziwie ze im nie działa.. z resztą przez was też i nam nie działa! Adik Dodaj bota.... nam działał genialnie tylko zawsze znajdą sie jakieś "boty" co nie ogarniają włączenia. pozderki i 3maj się Adik. Liczymy na Cb ..... 

Opublikowano

chodzi Wam bot?

Mnie się uruchamia i zaraz się wyłącza dosłownie po 2sek.

Uruchamiam to nawet w zgodności ale nic.

Opublikowano

no nic już nie będzie działał Adik wolne sobie zrobił i czasu nie ma no nic Adik mam nadzieje że do nas przemówisz Pozdrawiam cię i inni którzy w ciebie wierzy że zdołasz to naprawić jeżeli nie to trudno.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i dobrze kurwa, nie umieliście docenić jak chodził to teraz chuja będziecie mieć. Ręcznie klikać albo samemu zróbcie takiego bota ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak uruchamiam bota pojawia mi sie okienko i od razu znika dlaczego ?

Adik jak klikam na okienko od bota i go uruchamiam to pojawi mi sie okienko i po 2 sek nawet nie znika , DLACZEGO ?

Opublikowano

Pomocy!

Pobrałem sobie tego bota v4.04 odpalam wyskakuje okienko z botem i po 1 sekundzie zamyka się. Czy wie ktoś o co chodzi?

już dawno nie działa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bot działa w tym sensie że się nie wyłącza i loguje na przegladarce, ale ustawiam wszystko trening dosrodkowania atak kondycja na 99 potworzen na kazdym (mam akcje wyjete ze schowka ) do tego tricki przewrotka , klikam start bot otwiera przegladarke loguje sie. i tu koniec przygody bo nic nie robi wiecej ani akcji ani nic .

Opublikowano

U mnie działa bez problemów to nie wina bota tylko twojego systemu

mam win 7 , to powinno dzialac przeciez?

jak mam to ustawic? wpisuje nick i haslo , dosrodkowania kondycja atak na 7 wszedzie , przerwa losowa na 3 wszedzie

tricki dodaje przewrotke . klikam start otwiera mi przegladarke loguje sie do gry i chuja koniec zabawy nic nie robi akcje nie schodza a ni nic

Opublikowano

Ja najpierw odpalam bota i jak wystartuje to dopiero ustawiam co chcę trenować. Też mam win7, nie wiem może to ma jakieś znaczenie ale IE używam tylko do bota wszystkie pozostałe rzeczy robię na firefoxie.

Ustawić musisz tak:

normalny trening przerwa losowa 62 do 65 sekund

praca przerwa losowa 605 do 610 sekund

pojedynek na tricki przerwa losowa 8 do 10 sekund

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...