Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot loguje do gry ale nic wiecej, nawet do treningu nie wchodzi. Mam polskie znaki wiec nie wiem gdzie lezy problem. Niektorym dziala niektorym nie. Trzeba miec szczescie i byc wybrancem?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za czasów gry na serwerze 7 bodajże miałem podobnego bota, tylko że dział tylko przez mozille z jakimś tam dodatkiem, tego nie testowałem, ale widzę że chyba to też jakiś stabilny, dobry bot.

Minecraft.png

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikami raz działa raz nie, ma kłopoty z trickami szczególnie jeżeli w wiadomościach na poczcie po raporcie z tricku pojawi się jakaś inna wiadomość, no i pojedynki na tricki sie wysypują

Opublikowano

Witam mam problem. Bot działa kilka minut i wyskakuje komunikat , że Internet Explorer przestał działać. Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Czekamy na adika co powie na ten temat większość ludziom nie działa mi też wolno się ładuje i jest masakra problem z trickami i pojedynkami :D dziękuje i pozdrawiam Adika I wszystkich :D

Ps ADIK TWOJE PRACE SĄ DOBRE SZANUJE JA BYM LEPIEJ NIE ZROBIŁ ALE SĄ KOMPLIKACJE W BOCIE :D ;/

Opublikowano

U mnie bot śmiga normalnie, takze nie widze sensu zeby cos przy nim robic.

Nawet nie mamy co liczyc na jakas poprawe. Adikowi dziala i to najwazniejsze. Ja rozumiem ze nie musi dla nas nic robic ale jesli udostepnia sie cos dla ludzi to wypadaloby o to dbac zeby dzialalo kazdemu

Opublikowano

Pfff... zeby nie bylo marudzenia to z racji tego, ze bot jest niedopracowany od dnia jutrzejszego nie bedzie w ogole u nikogo dzialal. Nie mam zamaru czytac jaki to zly i niedobry jestem. Czekajcie na bota od kogo innego bo ja juz sie tym na taka skale nie bede zajmowal. Pozdrawiam.

Opublikowano

Przynajmniej nie bedziesz ludziom nadziei robil ze cos bedzie dzialac. Ludzie pisza od dluzszego czasu ze cos jest nie tak a Ty odpisujesz ze u Ciebie dziala to nie trzeba nic zmieniac

Opublikowano

Jak zwykle znajdują się osoby którym nie działa i czepiają się twórczy. Udostępnia on to za darmo wiec nawet jak komuś nie działa to nie rozumiem po co te czepianie się. Widocznie coś u Was jest nie tak jeśli adikowi, mi i jeszcze pewnie kilku osobą trening, tricki itp działają bez zarzutu. Ogarnijcie się ludzie.

Opublikowano

Mi tez dziala wszystko bez problemu, wiec nie wiem w czym widzicie problemy. Nie podoba się? To kupcie bota lub napiszcie samemu. Adik udostępnił to co zrobił z dobrej woli i nikt nie ma obowiązku z tego korzystać. Każdy zrobi co uważa, a nie tylko narzekacie.

Opublikowano

u mnie też bot śmiga ładnie i dziękuje za to adik że sie postarał się dla nas i udostępnił bota za darmo :) jedynie co siadło to pojedynki u mnie a tak to wszystko fajnie nie mam co narzekać :) pamiętajcie że adik też ma swoje życie prywatne i nie będzie siedział cały czas tylko dla was bo wam coś się popsuło lub nie chce działać!

Opublikowano

nic sie nie zepsulo tylko nie dziala od samego poczatku. a wszystkie warunki ktore trzeba spelniac do dzialania bota spelniam tj: polskie znaki, IE. wiec nie wiem o co sie czepiacie. tylko stwierdzilem fakt. sam adik napisal ze bot jest niedopracowany...

Opublikowano

Za wygodnie by było, wiecie może o co chodzi? Bot działał mi jakieś 4 dni temu, a teraz kicha :( klikam start, loguje mi na konto i nie chce trenować (na bocie mam ustawione tylko treningi) kiedy chcę zatrzymać trening klikając STOP nic się nie dzieje... pomocy :-)

PS. Pobierałem od nowa i to samo nadal :D

Opublikowano

Już działa :)

Mam pytanie, jak ustawić tricki dobrze? :/ Bo klikam tylko na drybling i gdy wyskoczy mi pw, że przykładowo 3 to za mało, to on mi klika 2 ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...