Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z botem. Mianowicie. Wszystko dziala ale ustawiam daną ilość np. ataku (50) i po prostu trenuje mi 1 raz a ustawiona ilosć znika. Powiem prosto zamiast 50 razy danego cwieczenai wykonuje raz. a wybrana ilośc znika i zeruje sie

A przerwe losową masz ustawiona ? bo jak nie to 50 razy ci bot od razu nacisnie.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak mam ustawioną 60sek. I nadal tak samo.

Przerwa losowa muasi byc ustawiona pomiedzy dwoma liczbami. Np 65-66, 100-200, 89-99. Pierwsza liczba musi byc mniejsz o minimum 1 sekunde od drugiej.

Opublikowano

A co z tym botem na tricki? Mowiles ze juz gotowy xD Bedziesz go udostepnial czy tylko dla siebie?

Na razie mam w 100% zrobione:

- normalny trening

- praca

- pakiety teningowe

- tricki

Jak zrobie pojedynki na tricki to bota udoastepnie za free na kilka dni. Pozniej bedzie mozna go juz tylko kupic.

Opublikowano

Ten bot co zarzuciłeś to tylko na windowsie 7 działa? :)

U mnie dziala win7 i Internet Explorer 11. Niech sie inni wypowiedza, jak maja inna konfiguracje i im bot dziala.

Opublikowano

Ja mam Windows Vista i Internet Explorer 8 i nie działa .Na laptopie mam Windows 7 i Internet Explorer 11 i też nie działa bo nie chce się zalogować mi wogóle przez Internet Explorer .Loguje tylko do 1 ekranu

Opublikowano

Na pierwszej stronie macie prezent na swieta - wersja 4.02 z trickami. Korzystajcie poki jest za free :)

ps. Ta wersja sama odpala okno przegladarki Internet Explorer i sie loguje.

Opublikowano

Kiedy próbuję zalogować się do gry używając IE wchodzi mi tylko do momentu wyboru postaci. Jak klikam zaloguj jakąś postać tylko ubrania zaczynają sie przesuwać na ekranie i nie wchodzi do gry. Jak to rozwiązać ten problem? Java i flash player zainstalowany jest.

Opublikowano

Kiedy próbuję zalogować się do gry używając IE wchodzi mi tylko do momentu wyboru postaci. Jak klikam zaloguj jakąś postać tylko ubrania zaczynają sie przesuwać na ekranie i nie wchodzi do gry. Jak to rozwiązać ten problem? Java i flash player zainstalowany jest.

ustaw w ustawienu Którą postać chesz zeby ci logowało odrazu i masz

5b8a2eda64.png
Opublikowano

Mam to samo. Po włączeniu bota po chwili się wyłącza. Jest na to jakieś rozwiązanie? Raz się nie wyłączył, wpisałem wszystkie dane, ale bot nie reagował. W dodatku nie dało się dodać tricków :/

Opublikowano

Mam problem jak właczam bota to po kilku sekunadach wyłacza się sam co zrobic ?

ok problem rozwiązany

Witam. Jak rozwiązałeś problem ??

Opublikowano

Witam. Jak rozwiązałeś problem ??

Mel23 , miałem ten sam problem ,że po kilku sek bot sam się wyłączał. U mnie pomogł reset komp. , proponuje Ci to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...