Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a możesz dać jakąś aktualizację do bota s9 żeby zabierało PA 3pkt zamiast 1pkt na Normalnym treningu? Wiadomo by było ile trzeba wstawić. :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no panowie masakra jest ale lecz nie które rzeczy nie działają nie funkcjonują ale najlepsze że wam i i mi trening sam robi bo samemu się klikać akcji nie chce .

Rozumiem was wkurzacie się ale po cholerę to tylko bot czemu się czepiacie adika..On i tak wiele wam zrobił starał się wam pomóc zobaczcie ile poświęcił czasu na tego bota..Jeżeli Adik będzie ochłonięty odpocznie może weź mnie się w garść i udoskonali bota jeżeli nie to trudno co tu płakać i marudzić a nie krzyczycie piszecie głupoty i dla tego adik czy ta to to już bardzo nie chce mu się robić nie ma siły już na to .. Pozdrawiam

Opublikowano

u mnie problem jest następujący wczoraj działał bez zarzutów do godziny 17 wtedy to złapał zwiecha i nie działa mi do teraz loguje się do gry i na tym koniec nie wykonuje żadnej czynności ktoś może spotkał się z takim problemem ?

Opublikowano

Bot odpala IE i nie loguje,sprawdzałem z autologowaniem i to samo.Odinstalowałem i pobrałem ponownie.Mam polskie znaki.Dane czyściłem i nic.Adik cos pozmieniali?

Opublikowano

Adik widze, że znalazles jednak czas na kolejnego bota i kolejne "wyciąganie" pieniedzy.

Mam nadzieje, że jednak dopracujesz Bota na S8 za ktorego rowniez wziales pieniadze, a bot umarł śmiercią błyskawiczną.

Trenowanie nie jest takie uciążliwe. Dobrze mieć przynajmniej te nudne pojedynki na tricki.

Bot był wyśmienity...szkoda tylko, iż od baaaardzo dawna nie działa.

Bot na S8 raczej nie jest dobrą reklamą przed botem na S9...

Opublikowano

Cześć ostatnio też miałem problem z botem myślałem że adik go wyłączył ale kolega się ze mnie śmiał bo mu ciągle chodził , więc postanowiłem przeglądarkę Internet Explorer potraktować CCleanerem i ku mojemu zdziwieniu bot chodzi teraz bez problemu . Możliwe że coś z cookies w waszej przeglądarce się porypało i dlatego bot nie działa .

Opublikowano

ponawiam :( :unsure: o.O

Musisz po prostu zrobić "przypomnij hasło" żeby wysłało na e-mail,i logujesz sie e-mailem facebooka i hasłem które ci przysłali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...