Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adik moglbys przedewszystkim pamieta o osobach, od ktorych wziales kase za bota za S8...

Mowisz tak jakbys mi z 1000zł za tego bota dał. Zmienili zabezpieczenia i trzeba by bota pisac od nowa, a ja na to nie mam czasu bo potrzeba na to 2-3 tyg dłubania w kodzie.

Opublikowano

moglbym dac nawet 1 zł i powinienes go naprawiac nawet 5 tygodni. Zobowizales sie do wspierania bota to to rob. Trzeba bylo nie brac kasy skoro nie miales zamiaru wspierac bota.

Najlepiej pozbierac pieniadze i ucieknac...jakie to polskie ;)

Opublikowano

dzięki adik:) a powiedz mi dlaczego v.2.1 przestał działać? co było tego przyczyną?

Ciut zmienili zabezpieczenie na stronie, ze im sie chcialo - podziwiam.

Opublikowano

wielka prośba do ciebie zrób np. na s 1-7 płatny za przysłowiową 1zł. każdy kupi kto korzystał. bedziemy wdzięczni

Wczoraj wrzucilem - powinien dzialac na s1-s7.

ps. Na pierwszej stronie wrzucilem klikacza na normalny trening na FT3 s8. Przed uruchmieniem przeczytac opis jak dziala.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

HELP

Jak naciskam przycisk start na bocie do ft2 na s6 pisze mi Error:Subscript used with non-Array variable.

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Na szybkiego wrzucam wersje beta na s9:

http://www.sendspace.pl/file/e8ae7254a9c2d879d085c9b/ft3-s9-bot-v4-0-by-adik

Na razie jest za free

Dziala na FT3 s9 normalny trening + pakiety treningowe.

Wchodzimy na FT3 na normalny trening (koniecznie przez przegladarke Internet Explorer !). Ustawiamy jaki rodzaj treningu ma trenowac, wybieramy ilosc powtorzen danego treningu i przerwe jaka ma odczekac na kolejny trening (w sekundach). Naciskamy start i bot za nas trenuje. W tym czasie mozemy zminimalizowac okno i robic co innego na komputerze. Jezeli w tym czasie chcemy cos robic na FT3 mozemy otworzyc nowe okno i w nim robic co nas interesuje.

Opublikowano

Wywala mi błąd z objektem , porada ? / ponadto w Internet Explorer nie loguje mi na postać. Spotkałeś się z takim przypadkiem ?

Opublikowano

Wywala mi błąd z objektem , porada ? / ponadto w Internet Explorer nie loguje mi na postać. Spotkałeś się z takim przypadkiem ?

Dziala tylko z IE i mi bez problemu sie loguje na ft przez IE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...