Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba bylo nie placic za oszustwo w grze czy ulatwienie, nazywajcie sobie jak chcecie. gosciu was w bambuko zrobil i teraz macie. klikajcie sobie a nie na latwizne idziecie. bardzo dobrze. adik nie rob zadnego bota, niech sie lamusy trudza zeby wbic um

Opublikowano

trzeba bylo nie placic za oszustwo w grze czy ulatwienie, nazywajcie sobie jak chcecie. gosciu was w bambuko zrobil i teraz macie. klikajcie sobie a nie na latwizne idziecie. bardzo dobrze. adik nie rob zadnego bota, niech sie lamusy trudza zeby wbic um

Dzieciaka nie bylo stac zeby zrobic przelew to udaje ostatniego sprawiedliwego ;)

Opublikowano

Dzieciaka nie bylo stac zeby zrobic przelew to udaje ostatniego sprawiedliwego ;)

dzieciaka? gdybys jeszcze wiedzial ile mam lat to bysmy pogadali. po prostu taka jest prawda. chcieliscie oszukiwac to macie za swoje. ja po prostu nie wydaje kasy na gry a juz tym bardziej na oszustwo. wiec nastepnym razem nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz.

Opublikowano

dzieciaka? gdybys jeszcze wiedzial ile mam lat to bysmy pogadali. po prostu taka jest prawda. chcieliscie oszukiwac to macie za swoje. ja po prostu nie wydaje kasy na gry a juz tym bardziej na oszustwo. wiec nastepnym razem nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz.

skoro nie wydajesz kasy na gry to zapewne piracisz "ostatni sprawiedliwy". Zapewne windowsa tez masz "legalnego" ? Co za człek.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...