Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@BeQuiet

Wynajęcie clada = zlecenie ataku.

I to nie są tylko opinie na podstawie ssow, lecz zachowań widocznych od spiny z Juanem. Prawdopodobnie rozumiem swoją przegrana płaszczyznę,gdyż graczy nie obchodzi administracja, tylko jaka nowość została dodana. Juan ma u mnie wielkiego plusa za to, że przełamał ta barierę integracji (metin2dev), gdzie można było poznać np. elitę zagranicznych państw, czy po prostu pogadać całkiem sensownie. Ja tu broń boże nie Wyjeżdżam z czymś, ale widząc po skutkach gdzieś musiała być ta prawda, Juan sam sobie chyba interesu nie zniszczył?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Evor. Tylko wiesz że Juan sam nic nie umie/nic nie robi? Forum na jego stronie zrobił Think(Juan zaczął i nie umiął rozwijać), gdy był devem w sg miał pod sobą kilku-kilkunastu ludzi(lol) i on tylko nimi zarządzał.

Po odejściu z .sg "chcąc pomóc" prawie rozjebał serwer. To on zaczął wojnę na DDOS'y i z tego co wiem SG odpowiedziału mu tylko raz. Pamiętam jak jakiś włoski serwer wyjebał jego serwer i nie mieli back-up'a z wcześniej niż z przed 3 dni(albo tygodnia) :)

Podsumowując Juan trzepał hajsa przez 2 lata za mówienie innym ludziom co robić i stanie w m1. Wiem że istnieje coś takiego jak PM, ale cmon' on też musi coś robić a Juan nie robił praktycznie nic.

Wyobraź sobie że zatrudniasz kogoś na stanowisko odpowiadające za techniczną strone projektu i gdy są problemy on zaczyna pisać~" I'm shaking i ll be offline for 1 week" :D

PS: clad jest w staffie sg od dawien dawna:)

PS2:Bym zapomniał, Juaan zrobił bardzo wiele dla społeczności -> dzięki niemu mieliśmy 2 leaki server files z metin2.sg <3

Opublikowano

Zagram. Szukam gildi na tym serwerze piszcie tutaj na forum lub prywatnie. Mam teamspeak prywatny na którym mozemy zrobic kanal bo mam admina.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Postanowiłem wrócić po kilku miesiącach, zrobiłem postać, a tu taki mieczyk o.O Chyba mnie lubią :D

o7NsTvP.jpg

W dodatku taki hwang jako zbroja początkującego *-*

Nie ma co, gramy :D Tylko trzeba trochę hajsu i na TEC Pointsy.

Bardzo ładny exp - na 1 metinie walki od 1lvl'a wbiłem 7lvl i 3 kulki ;d

tenor.gif

Opublikowano

Postanowiłem wrócić po kilku miesiącach, zrobiłem postać, a tu taki mieczyk o.O Chyba mnie lubią :D

o7NsTvP.jpg

W dodatku taki hwang jako zbroja początkującego *-*

Nie ma co, gramy :D Tylko trzeba trochę hajsu i na TEC Pointsy.

Bardzo ładny exp - na 1 metinie walki od 1lvl'a wbiłem 7lvl i 3 kulki ;d

Można prosić ss z m1?:D Bo widzę, że może warto wrócić na serwer.

Opublikowano

Powiem tak, jak ktoś chciałby zaczynać od nowa, to nie mało trzeba by się natrudzić by wybonować eq, dodanie 12 kk, zmianki 10 kk, dodam że dużo można już kupić wybonowanych przedmiotów, aczkolwiek jest coś w tym serwerze co przyciąga :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Powiem tak, jak ktoś chciałby zaczynać od nowa, to nie mało trzeba by się natrudzić by wybonować eq, dodanie 12 kk, zmianki 10 kk, dodam że dużo można już kupić wybonowanych przedmiotów, aczkolwiek jest coś w tym serwerze co przyciąga :D

Wybonować eq jest trudno, bo to global - wiadomo, że od razu eq full 5b nie będziesz miał. Ja dzisiaj zacząłem, rozbiłem kilka metków, na 11lvlu poszedłem na zaprzysiężone (10% expa za bezduchy ;d) to mi wtedy 3 blaski pod rząd poleciały. Do 22 wydropiłem 11 blasków, więc git, 1 blask i zmianka ;p Więc najlepiej jest wbić 20lvl, otworzyć szkate na 20 lvl - rękawiczka 50% na 5h i poczekać na drop blasków. Albo lepiej zrobić konto jak dropią blaski, bo wtedy jeszcze pakiet z IS jest na 7 dni ;p

Wie ktoś skąd tu zdobyć dzika wojennego? Czy jakąś pieczęć, z której można bić od mniej więcej 20lvla?

tenor.gif

Opublikowano

Można kupić pewnie pieczęcie. A najlepiej rób boja można robić lvl konia co 12 godzin. Potrzebuje kontatku z Buqietem albo Gamusem , bo mam konto i nie pamiętam loginu na metin2.sg do kogo się zgłosić?

Opublikowano

Systemu pięczeci nie ma :(

Jedyny mount z którego można lać od 1 lvl to white lion mount i dropi on z szkaty gahnsela(czy jak mu tam) i chodzi  10-30kk, jest on na 10h i daje bonus expa :)

@zix-u wejdź http://metin2.sg/Password_Lost.php i podaj swojego maila i dostaniesz wszystkie loginy i hasla :)

Opublikowano

Systemu pięczeci nie ma :(

Jedyny mount z którego można lać od 1 lvl to white lion mount i dropi on z szkaty gahnsela(czy jak mu tam) i chodzi  10-30kk, jest on na 10h i daje bonus expa :)

@zix-u wejdź http://metin2.sg/Password_Lost.php i podaj swojego maila i dostaniesz wszystkie loginy i hasla :)

Dzięki problem w tym ,że mój głowny mail to ten z surka AndyDufresne a na innym mam postacie o nicku Gamus i Yuma i nie wiem na jakim ;[

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie , mam surke 78 lvl Ostrze P Strach M7 Zbrojka M6 , eq dobre , skończone konary i moje pytanie gdzie zarabiać?

Mam 120 kk ale za to planuję dokupić itemki na buffa i dużo rad do czytania strachu.

Kto mi podpowie gdzie najlepiej zarabiać taką surą?

Opublikowano

Można kupić pewnie pieczęcie. A najlepiej rób boja można robić lvl konia co 12 godzin. Potrzebuje kontatku z Buqietem albo Gamusem , bo mam konto i nie pamiętam loginu na metin2.sg do kogo się zgłosić?

Da rade samemu zrobić boja? Wie ktoś czy jest jakaś polska gildia z otwartą rekrutacją?

tenor.gif

Opublikowano

Da rade samemu zrobić boja? Wie ktoś czy jest jakaś polska gildia z otwartą rekrutacją?

Da radę, tylko musisz ogarniać, a dużo jest polskich gildii z rekrutacją :)

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie , mam surke 78 lvl Ostrze P Strach M7 Zbrojka M6 , eq dobre , skończone konary i moje pytanie gdzie zarabiać?

Mam 120 kk ale za to planuję dokupić itemki na buffa i dużo rad do czytania strachu.

Opublikowano

szkoda że wbiłeś 78, ale i tak zostaje ci red las/dt

Opublikowano

szkoda że wbiłeś 78, ale i tak zostaje ci red las/dt

dzięki , a jakiś wyższy lvl dobijać czy nie ma sensu? Jest jakiś lepszy zarobek niż dwa wymienione?

Opublikowano

Da radę, tylko musisz ogarniać, a dużo jest polskich gildii z rekrutacją :)

Na przykład? Bo nie widzę nigdzie na forum prezentacji żadnej :l I kiedy są urodziny Metin2.sg? :D

tenor.gif

Opublikowano

Na przykład? Bo nie widzę nigdzie na forum prezentacji żadnej :l I kiedy są urodziny Metin2.sg? :D

Na grze pisz, do ludzi z polskimi nazwami ;-;

Opublikowano

Na grze pisz, do ludzi z polskimi nazwami ;-;

Narazie, w czasie 5 godzinnej gry spotkałem 3 Polaków, z typowo nie polskimi nazwami. 2 po tym jak pisali na czacie normalnym, a trzeciego jak przeklinał na wołaczu i go [MOD] prosił o pisanie po angielsku xD

Tak btw. poszukałem info o urodzinach metin2.sg i znalazłem temat o trzecich urodzinach, które były 1 października 2012 ;d Więc to już piąte urodziny, lepiej się szykować na coś ciekawego :P

Wie ktoś ile warte:

- naszyjnik z łez+6

- kolce z łez+6

- stalka+4 dal sury 500hp?

tenor.gif

Opublikowano

Narazie, w czasie 5 godzinnej gry spotkałem 3 Polaków, z typowo nie polskimi nazwami. 2 po tym jak pisali na czacie normalnym, a trzeciego jak przeklinał na wołaczu i go [MOD] prosił o pisanie po angielsku xD

Tak btw. poszukałem info o urodzinach metin2.sg i znalazłem temat o trzecich urodzinach, które były 1 października 2012 ;d Więc to już piąte urodziny, lepiej się szykować na coś ciekawego :P

Wie ktoś ile warte:

- naszyjnik z łez+6

- kolce z łez+6

- stalka+4 dal sury 500hp?

mniej więcej nic :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...