Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest np balmora, ale co do tego sg to widzę, że wieje pustką i to konkretnie. W shinso na ch1 jest z 30 osób w tym 25 sklepów, a reszta ch puste ;p

Napisałem ci wyżej, ta balmora to fest hard naprawde ;]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Ja osobiście też nie widzę sensu grania na privie, bo są niestabilne w różnych kwestiach dlatego zainteresowałem się tym globalem. Wbiłem dopiero teraz do Jinno i sklepów jest naprawdę dużo, graczy już mniej, ale obczaję to jutro dokładnie. Bardzo chciałbym wrócić do starych klimatów co jest prawie niemożliwe, ale może uda się je odtworzyć akurat tutaj, trzeba tylko zapełnić te shinsso ogarniętymi polakami :) Zabrać się za solidne reklamowanie, tylko chciałbym jeszcze poznać parę szczegółów, a dokładniej jak tu jest aktualnie z cheatami, administracją, pielęgnacją serwera, podejściem gracza do innego gracza, zakupem SM itd. ? Co szczerze jest plusem, a co minusem na obecną chwilę?

Opublikowano

Co do reklamowania, to jeszcze w tym kwartale na 99% będzie giveaway, jak dobrze pójdzie usłyszysz o nim na mpc.

Cheaty - nie blokują ale błyskawicznie wykrywają.

Administracja - the best of the best, naprawdę godna polecenia. Dzięki temu że są zatrudnieni na stałe umowy jakość ich serwisu jest nieporównanie lepsza od priwów/gf.

SM- NIe porblem ich kupić, można chyba każdą możliwą opcją paypal, paysafecard, karta kredytowa. Za ~210 zł masz około 42 zmianek.

Zadbanie Serwera- zadbanie jest na jak najwyższym poziomie, między nami, ruszają testy nad jakimś update. Podejrzewam że to coś ekskluzywnego! http://forum.metin2.sg/forum/the-game/general-discussion/375514-testing-crew?p=376538#post376538

Opublikowano

A w takim razie będę sobie powoli grać i spróbuję ściągnąć na ten serwer swoich ziomków i ziomków ziomków. Jak wierzyć w to co piszecie, to może być ciekawie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poza tym gra jest łatwa.. Ceny mniejsze, kasy idzie więcej, exp lepszy, pełno metinów.. Tylko jedno wkurza.. Ban za ksucie innemu gościowi -.-.. Zarobiłem już jednego bana za zabicie specjalisty, chociaż był mój.. (pierwszy uderzyłem rozproszeniem..)

Zbieram like ;x

Opublikowano

no a ja nie zrobiłem :) Co z tego że mobek miał już zadane obrażenia zanim podbiegliśmy do niego ( on woj body, ja sura wp.. Mam skill na odległość ( rozpro ) ) ..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Na Shinsoo (Pandemonii?) Dalej gra dużo polaków? Bo zaczynam gre i chce wiedzieć ;D

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Na Shinsoo (Pandemonii?) Dalej gra dużo polaków? Bo zaczynam gre i chce wiedzieć ;D

Pierw gralem w shinsso, lecz tam jest bardzo bardzo malo graczy, wiec zaczelem w Jinno i odrazu lepiej sie handluje itp :D Polakow to prawie wcale jeszcze nie widzialem :)

je0o.png

Opublikowano

Polaków za dużo nie gra ,ale da się znaleźć. W Dafuq z tego co pamiętam było 4/5 osób online i może w ich gildii do oddawania expa było więcej. Znowu w gildii Poland czy Polska od Gigant'a co chwilę jacyś nowi byli ,ale to przychodzili ,wbijali 20lvl i wracali na swoje głupie priwy. Bezsens trochę ,ale co zrobić. Serwer idealny jeżeli chodzi o globale. Lepszego się nie znajdzie.

hersygna.png
Opublikowano

serwer naprawde miodzio, chyba najlepszy global :) 

zapraszam do Jinno jak cos komus pomoc pisac do PAPIEROS , ew. tutaj pw :) 

chetnie pomoge jakims groszem na start :P

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

nadal nie znalazlem nawet jednego. Lecą one z metkow na 30 tez ?, jak się wzbogacić, jest jakas wiki tego serwera ( tak jak polska, wszystko wyjasnione skad co wziac i gdzie leci )?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...