Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin2.sg jest już przetłumaczony na polski w 100% ??

da ktoś linka do mod.sg a nie ph, bo na metin2mod.pl jest tylko ph do pobrania nie mozna wklejać do sg ;/ 

pobrałem sg i podczas instalaci nie ma języka polskiego, czemu ?????

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metin2.sg jest już przetłumaczony na polski w 100% ??

da ktoś linka do mod.sg a nie ph, bo na metin2mod.pl jest tylko ph do pobrania nie mozna wklejać do sg ;/ 

pobrałem sg i podczas instalaci nie ma języka polskiego, czemu ?????

Na razie będzie przetłumaczony client tylko, lada dzień :)

Opublikowano

Screena z m1 mogę prosić ? tam wyżej jest co prawda, ale mam nadzieje, że to nie "prawdziwa" ilość graczy bo zapewniali, że gra więcej niż na pl, ale screen wyżej tego nie przedstawia.

Opublikowano

jest więcej graczy niż na screenie, na każdym ch są jakieś tam sklepy, ale na ch1 jest ich od groma,łatwo się gra ;p zapraszam,sam nie dawno zacząłem, jak ktos ma jakie zbędne eq to prosze napiszcie ;p chętnie przyjmę ;p 

Opublikowano

tak wgl kim polecacie grać, sura wp body mental ?? szybki miły exp;p 

po wbiciu ostrza na G sura jest zdecydowanie najlepszą postacią pod exp, szczególnie na tego typu serwerach. 

xD 

Opublikowano

2/4 obrazków wygasły. Po za tym większość z nich jest bardzo brzydka. Nie zagram. 

Opublikowano

2/4 obrazków wygasły. Po za tym większość z nich jest bardzo brzydka. Nie zagram. 

Oceniać serwer na podstawie prezentacji sprzed 3 lat:D

Screena z m1 mogę prosić ? tam wyżej jest co prawda, ale mam nadzieje, że to nie "prawdziwa" ilość graczy bo zapewniali, że gra więcej niż na pl, ale screen wyżej tego nie przedstawia.

4ba77fdfa1.jpg

Opublikowano

Polecam uważać na pewnego hacka/buga/nwm co to jest. Ostatnio ktoś do mnie napisał czy nie chcę czasem sprzedać zbroji, z racji tego że za żelazną+6 dawano mi 2kk się zgodziłem, wszystko było ok ja dałem zbroję ta osoba dała 2kk zaakceptowała i ilość yang zmieniła się na 1. Majątku jakiegoś nie straciłem a chcę jedynie ostrzec innych przed takimi sytuacjami.

Opublikowano

Polecam uważać na pewnego hacka/buga/nwm co to jest. Ostatnio ktoś do mnie napisał czy nie chcę czasem sprzedać zbroji, z racji tego że za żelazną+6 dawano mi 2kk się zgodziłem, wszystko było ok ja dałem zbroję ta osoba dała 2kk zaakceptowała i ilość yang zmieniła się na 1. Majątku jakiegoś nie straciłem a chcę jedynie ostrzec innych przed takimi sytuacjami.

Chłopie to jest SG, 

Wyślij zgłoszenie i po kłopocie, koleś bana dostanie a ty pewnie zbrojke spowrotem:D

Opublikowano

Chłopie to jest SG, 

Wyślij zgłoszenie i po kłopocie, koleś bana dostanie a ty pewnie zbrojke spowrotem:D

Szkoda zachodu ta zbrojka jest warta w sumie nic. Tak tylko przestrzegam innych :)

Opublikowano

Na serwerze strasznie fajnie się gra, ale jednym z minusów jest według mnie handel. Żeby znaleźć biżuterie i butki 500/1000 hp na start to katorga, do tego nie możesz spamować o kupno itemka bo blodade dostajesz. A także nieopłacalne sposoby zarobków, prócz aury która jest warta 2 kk reszta książek to syf bez wartości, jedynie dobrze na +/- 35 lvl zarobisz podczas eventów.

Opublikowano

Na serwerze strasznie fajnie się gra, ale jednym z minusów jest według mnie handel. Żeby znaleźć biżuterie i butki 500/1000 hp na start to katorga, do tego nie możesz spamować o kupno itemka bo blodade dostajesz. A także nieopłacalne sposoby zarobków, prócz aury która jest warta 2 kk reszta książek to syf bez wartości, jedynie dobrze na +/- 35 lvl zarobisz podczas eventów.

Pisz co 3-5 minut i po kłopocie :P

Opublikowano

Mam problem z clientem. Pobrałem go przez ich strone 1.28gb i podczas instalacji mam error "could not extract file" Jak to naprawić?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...