Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL powinien paść na ryj, bo i tak go już nikt nie odmieni na "lepsze" i wszyscy by poszli na SG, i byłby to światowy metin. xD

Ogólnie to aż sie zdziwilem, że pisałem do admina i on mi odrazu odpisywał a na pl'u bym czekał na odpowiedz 4h i w dodatku pokazała się wiadomość "GM nie jest zalogowany". xD XD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PL powinien paść na ryj, bo i tak go już nikt nie odmieni na "lepsze" i wszyscy by poszli na SG, i byłby to światowy metin. xD

Ogólnie to aż sie zdziwilem, że pisałem do admina i on mi odrazu odpisywał a na pl'u bym czekał na odpowiedz 4h i w dodatku pokazała się wiadomość "GM nie jest zalogowany". xD xD

I dobrze mówisz

Skoro dbają o serwer to i szybko odpiszą :D 

Legenda
Opublikowano

Czas wrócić na stare śmieci, ale od nowa. Pewne jest, że będzie polski client?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tylko teraz problem taki, że jak ktoś będzie zaczynał i będzie na polskim cliencie grał to nie będzie wiedział co to np. htn, bsa etc. Więc przydałaby się jeszcze możliwość zobaczenia angielskim nazw przedmiotów :P

tenor.gif

Opublikowano

Będzie na to sposób. Obecnie nie trzeba szkieł intuicji, aby pokazać komuś przedmiot - da się to zrobić bez nich, jedynie za pomocą alt'u.

Podczas gdy będzie się grało na cliencie z inną wersją językową, przy pokazywaniu przedmiotu (na czacie lub w wiadomości) będzie wyświetlała się oryginalna, angielska nazwa :)

Opublikowano

Cześć , dla zachęty pokaże Wam mój 2 godzinny drop ze szkat blasku.

To co widać w białym wskazanym ekranie udało mi się wydropić w ciągu dwóch godzin, zamazałem przez przypadek bodzie których było 6.

Razem jest tam myślę około 80 kk lub lepiej. Czyli w 2 godzinki udało mi się zarobić na 2 itemki 5 bon lub np na fms 9 + ebo 9 ;].

Zachęcam event z blaskami trwa od dziś tj. wtorku do czwartku!

post-580436-0-40503700-1412700223_thumb.jpg

Opublikowano

jak wyjdzie spolszczenie wracam na sg :D tylko dajcie jakieś info że wyszło będę śledził ten temat

Opublikowano

może ktos opisac event gold fever, na czym on polega?

Gold fever - tłum. na polski "gorączka złota" drop yang jest powiększony 9x

Opublikowano

Gdzie najwięcej gra ludzi a nie wiem gdzie zacząć a chciałbym zagrać archerem z  dobrą gildią która by wzieła mnie pod swoje skrzydła :)

Opublikowano

Ile na tym serwerze kosztuje 100kk? Zna ktoś przybliżoną cenę? Bo widzę że itemy 5b nie mają jakiś kosmicznych cen :D

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

A w jakich cenach są księgi, najbardziej pożądane? Typu aura, czarowane, pomoc?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

A w jakich cenach są księgi, najbardziej pożądane? Typu aura, czarowane, pomoc?

aura 2kk nawet do 2.5kk

ostrze 500-800k

pomoc blogo 400/500k

pozniej strzach zbrojka i silne 200 k a reszta z tego co wiem to mniej.

Opublikowano

Jest jakaś gildia zrzeszająca wszystkich polaków w jinno? :D Dopiero zacząłem ale polaka żadnego nie widziałem ;d

Jest gildia Neverland, nie wiem czy są wolne miejsca, bo nie mam jak tego teraz sprawdzić, ale zwykle są, więc jak chcesz dołączyć pisz do VeRiSaTiS lub Carlota.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...