Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, retro551 napisał:

wbiłem na chwile ale powiemc ci ze jest ze 20 sklepow i dwie ttrzy max 4 osooby na krzyz wiec nikt tam nie gra raczej jakies wyjadacze 90 co wejda raz na ruski rok ;/ 

Wiem, dzięki za fatyge ale sam tez sprawdziłem, wbiłem 35 lvl a na czacie pustki na PLU gra więćej ludzi niż na SG, szkoda bo szukałem czegoś fajnego :x

image.png

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

Wiem, dzięki za fatyge ale sam tez sprawdziłem, wbiłem 35 lvl a na czacie pustki na PLU gra więćej ludzi niż na SG, szkoda bo szukałem czegoś fajnego :x

ja tez szukam jakiegos harda powiedzmy ale zagranicznego bo nie chve zeby padl po kilku dniach a w pl ciezko z hardem konkretnym 

Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

Podobno aeldra jest spoko... 
Polskie serwery ja już sobie odpusciłem bo wiemy jak kończą i jak są nastawione.

wlasnie gram na aledrze w sensie sprawdzam i to jest jakis easy na poczatku dodstalem caly odpal z kostiumami chore liczby wbilem 18 w dwie minuty .. szukam dalej szkoda ze na womie te nowe mapy sa ..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile jest średnio osób online na s2? bo na stronie sobota/niedziela wieczór 130 pisze, no to nie za dużo. Na wom2 jest w tym czasie około 1000osób. No ale niestety na wom2 nie odpowiada mi mapa startowa. 

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Metin2 SG żyje i ma się bardzo dobrze . Ludzi jest naprawdę dużo ale nie przesadnie dużo da się grać . Ceny wszystkiego są idealnie dostosowane + dużo zarobków dla nowych graczy które ułatwiają start . Dużo aktualizacji i eventów prawie co dziennie coś się dzieje . Tak że jeżeli ktoś szuka serwera na dłużej to Polecam 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...