Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piątek wieczorem? Lol, chyba o 3 w nocy. Gram na tym serwie jakieś 3 tyg. i nigdy nie widziałem tak małej ilości sklepów :D

@frucin Może masz coś z netem? Mi normalnie ściąga. Chociaż możliwe też, że to przez DDoS'y, bo wczoraj/przedwczoraj (już nie pamiętam) przez DDoS'y strona nie działała.

Screen zrobiony bezpośrednio przed wrzuceniem go na MPC, czyli w Piątek o 18.40

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gra tyle ludzi co na Ravii ale miasto handlowe = całe środkowe kulko wypełnione sklepami i w zależności od pory dnia to za kołem stoi od 10 do 100 sklepów.

Ogólnie przyjemna rozgrywka bo miejsca zarobkowe często wolne a dodatkowo jutro albo we wtorek rusza  ewent z blaskami 3 dniowy.

Opublikowano

Jeżeli zostanie dodany polski klient, chyba się skuszę i zacznę grać ;)

Wiadomo jaka to jest kwestia czasu ? miesiące czy lata ;d ? 

Jinno

3978614125293341217167.png

Chunjo 

5677414125293341217167.png

@GordOnix ;) Jak masz zamiar grać, to możemy razem. :P

Opublikowano

Mam pytanie chce się zarejestrować i mam podać promocyjny klucz o co z tym chodzi ? 

Zostaw pole puste, nie trzeba tego wpisywać. :P

Opublikowano

Czytam dokładnie tą informację i się doczytać nie mogę o polskim cliencie tylko o polskiej stronce 

Podobnie jak ja :P

Ale Quiet pisal, ze na poczatek strona, a potem client.. Fakt - nie ma tam o tym wspomniane NIC. 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A po co te klucze? :P

te kluczy kiedyś były rozdawane miałeś cały pakiet - pd rekawica złoto na 30 dni za free. Teraz jest na 7 dni bez klucza.

Opublikowano

A tak w ogóle Klient będzie spolszczony w 100% czy tylko itemy i bony ? ;)

Pisałem dzisiaj z miłym GA i pisał, że prawdopodobnie będzie w 100% spolszczony. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...