Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie czy na tym serwerze są wierzchowce takie jak dzik wojenny? Że można na 20lv bić z wierzchowca? Bo widziałem tylko pieczęć lwa na 2h tylko nie wiem na jaki lv :P

tenor.gif

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wierzchowców nie ma, natomiast są 4 medale

69DYL.jpg

Ale jak to? Przed chwilą widziałem w sklepie białego lwa 30% expa na ~8h za 20kk :P To są czy nie ma? ;o

tenor.gif

Opublikowano

Ahh zapomnialem o nim, lew jest z eventow/szkaty bosa katakumb

Sa tez mounty typu renifer, czerwony jednorozec i niebieski jednorozec ale nie mozesz z nich atakowac

Wiesz może ile warta szkata bossa katakumb? I ile jest % na lwa?

A z eventów to w jakim sensie? Może dropnąć z tych skrzynek świątecznych?

tenor.gif

Opublikowano

Nie pamietam czy akurat z tego mozna :P szkaty bosa katakumb nie sa raczej na sprzedaz a i szansa nie jest najzywsza, wiec oplaca sie kupic jak jest na rynku :D

A jeszcze jedno pytanie: czy z Chest of Darkness leci exp jak na PLu? te 500k itp?

I jeśli ktoś jeszcze nie zaczął grać to polecam zacząć teraz, bo od 6 stycznia do 13 stycznia będzie znowu event świąteczny :)

tenor.gif

Opublikowano

Jest mała nowa gildia Poland. Ogólnie graliśmy ja (KozaNW) z (Gigant)'em w celu oddawania expa ,ale teraz już ogarniamy powoli graczy także można pisać do nas. TS'a mamy ogarniętego. Żeby nie zaśmiecać to też jest gildia Dafuq ,ale mało tam gra polaków online jakby nie było ,jednak zawsze ktoś się znajdzie. Obydwie gildie są w Jinno. Co do zarobku to teraz dropią świąteczne boxy i skarpety. Z obok wymienionych itemów lecą perły ,zmianki ,kamienie kowala ,dodania bonów itp. wartościowe przedmioty. Każdy z nich jest warty ok 10kk więc z początkowym eq nie będzie teraz w większym stopniu problemów. Event trwa od wczoraj 06.01.2014r. do 13.01.2014r. Cały tydzień. Można zarobić przez cały event dobre 300kk-500kk

hersygna.png
Opublikowano

Mam takie pytanko czy istnieje jakieś spolszczenie do tego globala? Czy każdy z polski musi grać na orgi cliencie po angielsku?

Opublikowano

Spolszczenia nie ma. Każdy gra na oryginalnym kliencie. Inaczej prędzej czy później dojdą do tego ,że nie jest to oryginalny client ,a za to może polecieć nawet Permamentny ban.

hersygna.png
Opublikowano

jest np balmora, ale co do tego sg to widzę, że wieje pustką i to konkretnie. W shinso na ch1 jest z 30 osób w tym 25 sklepów, a reszta ch puste ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...