Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakas polska gildia w jinno ? 
chetnie dojde mam ts3 17 lat ;p 

pw tutaj albo w grze PAPIEROS

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jezeli chodzi o to czy warto na nim grac to ja zdecydowanie ci powiem ze tak, wczoraj zaczalem i naprawde gra sie bardzo przyjemnie :) 

zapraszam do gry w jinno ^^

WarRocK Player 

Opublikowano

zastanawiem się, nie wiem jak to wyglada z bonusami bo sa np na wojownika/sura ale tez na 2 reczne i miecze, czy to się dodaje itp. gdzie jaki mozna spotkać i co z tymi zwojami blogoslawienstwa

Opublikowano

bodzie sa na rynku w m1 , jest straszny popyt na nie i kazdy odrazu je kupuje, co do bonow na klasy to nic mi o tym nie wiadomo, tak czy siak zapraszam cie do gry na serwerze, zarobic jest latwo , exp nie jest wcale straszny a wrecz odwrotnie, na poty lajtowo mozna zarobic przez bicie mobow :) 
zacznij teraz poki jest event do jutra ( leca medale , uzbierasz 5 medali to mozesz wymienic na rozne nagrody, jeden medal chodzi po 400-500k a ciezko nie dropia wiec latwo zarobic na start ! )

edit 

+ chetnie ci pomoge na start, jakies eq +6 czy cos :P 

WarRocK Player 

Opublikowano

W jaki sposób najszybciej zarobić na małych lv ? lepiej łowić bić metki czy coś o innego ?

Bic metki lub lowic i sprzedawac malze + perly.

je0o.png

Opublikowano

mam pytanie planuje zacząć grać ale mam dwa pytania

Konia jak na pl?

ksiegi też jak na pl? licze na szybką odpowiedź 

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

mam pytanie planuje zacząć grać ale mam dwa pytania

Konia jak na pl?

ksiegi też jak na pl? licze na szybką odpowiedź 

Tak, lecz wszystkie ku oraz medale konne sa bardzo tanie!

je0o.png

Opublikowano

jak fms w dolinie? zawsze dropił w m2 z łuczników albo z bestów ^^ chyba ze na tym serwie inaczej

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Pograłem 2/3 dni i serwer nie jest rewelacyjny w MOJEJ OPINII. Cały czas wystawiony sklep - książki inne niż dla woja / sury wp / buffy szamana nie sprzedają się nawet za 10k. Pełno sklepów ale w co drugim itemki z IS po 10kk( perły które są w IS, zmianki i doania bonów ). Ciężko znaleść normalne itemki np z jedynm bonusem 2k hp full itemków po 5b +9 po 100kk ++. Serwer widać że bardzo zadbany przez administracje i to jest +. Graczy jest jednak mało. Tak więc dłużej nie zabawie : ).

Metin2 to bardzo dobra gra, jednak się kończy. Privy są śmieszne z max lv 250++ i kupą śmieci z która się nie da grać, a na globalach coraz mniej ludzi.

Opublikowano

Pograłem 2/3 dni i serwer nie jest rewelacyjny w MOJEJ OPINII. Cały czas wystawiony sklep - książki inne niż dla woja / sury wp / buffy szamana nie sprzedają się nawet za 10k. Pełno sklepów ale w co drugim itemki z IS po 10kk( perły które są w IS, zmianki i doania bonów ). Ciężko znaleść normalne itemki np z jedynm bonusem 2k hp full itemków po 5b +9 po 100kk ++. Serwer widać że bardzo zadbany przez administracje i to jest +. Graczy jest jednak mało. Tak więc dłużej nie zabawie : ).

Metin2 to bardzo dobra gra, jednak się kończy. Privy są śmieszne z max lv 250++ i kupą śmieci z która się nie da grać, a na globalach coraz mniej ludzi.

Malo ludzi? w Jinno jest pelno ;)

je0o.png

Opublikowano

Ludzi w m1 jinno jest od chuja i więcej, o eq nie ma co się martwić, wbijasz 30 lvl i łowisz ryby, otwierasz je i masz małż która schodzi ze sklepu po 1,5kk. fms +9 od 15kk (10śr) do 70-120kk+ (śr 40+ kamyki +5) o konia też nie ma co się martwić, misje łatwe, z misją na bojowca każdy ci pomoże (nawet kasy im nie musisz dawać :O) expi się bardzo łatwo, gram od tygodnia i tylko przez 2-3 dni expiłem, obecnie 38 lvl fms +8 19 śr c;

Polecam, zapraszam.

Opublikowano

Wprawadzaja Blazing Purgatory i ulepszanie kd do +6

Dear Players,

hereby some informations about the new dungeon, the Red Dragon Castle.

The Dungeon Entrance is in the Infernal Flame Land

2884aaa.png

Every players from level 100 and above can enter. A party of at least two players is required. The NPC at the entrance will give a free Hell Passage once, the other times you will need a Passage Ticket. Every monster in the area is Fire Type. Fire resistance lower the damage. They don't have any weakness.

Once inside head to the Castle Gate and activate the Timer.

f10en4.png

You have 1 hour of time to complete the dungeon and after you start it, whether you fail or success, the party will have a 30 minutes cooldown before attempting again.

Every trials is blocked by a lock

xc8469.png

From the Castle Gate you can remove the first lock and start the first trial.

There are a total of 6 trials, they are always the same but their order is never the same. Whenever you end one trial, you can start the next at the Castle Gate.

#1 Trial

i1wtow.png

Just like the 5th Floor of the Demon Tower, there are 8 seals and every monsters in the area has a chance to drop the unlock key. However, you must remove the pillars in the correct order. If you mistake the key will disappear. Team working and good memory are necessary.

#2 Trial

2n1e0br.png

Just like the 8th Floor of the Demon Tower, there is 1 seal called Hell Gate. Every monsters in the area has a chance to drop the Hell Gear. Use it on the Hell Gate to end the trial. However the Hell Gears dropped may not be the real ones.

#3 Trial

2yu0iub.png

Kill the monster Ultra Agni.

#4 Trial

2zgt7kh.png

Break the Metin of the Red Dragon.

#5 and #6 Trial

You will have to obliterate any monsters in both trials.

Once every trial is done you may procede to the Boss Room using the Castle Gate.

2aam1z6.png

Kill Yamachon the Flame Lord to end the dungeon.

Along with other drops, Yamachon may drop the rare Flame Keystone used to create the new Spiritual Stones

6U7xE.jpg

Opublikowano

Mimo że to global to NIE POLECAM !!!! NIE GRAJCIE TU...

Zawsze myślałem że to super grobal, najlepszy jaki może być, super eventy, łatwy zarobek, pomocna i ogarnięta administracja, a przynajmniej do wczoraj...

Było kilka wpadek nawet jak na globala (błędy w OX) ale można było przymknąć na to oko, ale to co wczoraj mi się przytrafiło diametralnie zmieniło moją opinię o tym serwerze...

(Jako iż nie chce mi się wszystkiego opisywać na nowo, wrzucę problem po angielsku, gdyż pisałem do supportu i tam wszystko jest ładnie opisane)

I was banned by GM Shinya for "hacking" but I never use hack...

First of all ?I was drop roses in chocolates on my new farmer, near me was hacker, so I write shout "GM pleas pm me I see hacker, I guess" so GM Shinya was PM me, so that player xxx(I forgot name) use hack in my opinion" He/She asked me routine questions, "Was he close me" for example. I said that he was run away, so a few second later, GM asked me did I got exp when he killed monsters, I said that " I hit monsters but I wasnt strong enought so I died, next real hacker was near me and he killed that monsters without using weapon or skills" so I was got some experience,
1/2 min after that I came help my mother, so I was AFK, by a few min I came to computer and I saw that I was log out, so I tryed log in again, but I was that my farmer is banned. I dont know what was happend so I try log in on my general character, but I saw that that account was banned too...So I try other farmer.. banned too... So I try ask GM Sninya what was happend and it was conversation:
http://imageshack.com/a/img716/6290/uf4k.jpg and nothing more...
I said that a few times, but I repeat I NEVER USE HACK !

It's not fair that honest player get's ban, but hacker can play all the time

answer from support :
"Dear Player,

Your ban is permanent and we won't lift it as soon as two different GM's saw you hacking. 

Regards, 

We hope this response has sufficiently answered your questions. If not, please do not send another email. Instead, reply to this email or login to your account for a complete archive of all your support requests and responses. "
My congratulations to tec interactive and hit unskilled staff who knows how to look like a real hacker.
PS Sorry for my bad english But you will understand I guess smile.png

Po takim czymś nigdy nie wrócę na to gówno... nie banuje się uczciwych graczy podczas gdy hackerzy latają po m2... mam nadzieję że zrozumiecie...

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...