Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer świetny, większy exp, drop, yang. Is na start na 7 dni ;D

Rekawiczka, pd ze skrzyń ucznia. Cudnie.

Co do polskiej gildii to właśnie Neverland, miła atmosfera ale miejsc niestety nie ma;/

Riftin - Surka Wp ;)

sygnature.png

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warto zaczynać grę od 0 ?

Serwer jeszcze żyje?Warto zaczynac na nim grać?Może polecacie jakiegoś innego harda?Zależy mi na dużej liczbie graczy...

Warto, sam osobiście gram od tygodnia i jest w miarę ciekawie, choć trochę mała ilość ludzi, lecz można chociaż spokojnie dropić.

Btw. Po co Wam polski client? 

Tak jestescie ograniczeni, ze nie znacie fabuly? porozumiewac sie trzeba i tak po angielsku. 

Opublikowano

Kilka pytań z mojej strony:
1) Posiadam kod promocyjny (pakiet IS na miesiąc), czy dropiąc na metkach w m1 da radę zarobić w 2 tyg. na boja + FMS do dropu na m2?
2) Czy są dostępne jakieś wierzchowce? Np. żeby zakupić sobie do czasu zrobienia bojowego konia?

3) Kiedy najlepiej zacząć grać- czy zbliża się jakiś event dropu szkatułek blasku czy coś tym podobnego?

Opublikowano

Kilka pytań z mojej strony:

1) Posiadam kod promocyjny (pakiet IS na miesiąc), czy dropiąc na metkach w m1 da radę zarobić w 2 tyg. na boja + FMS do dropu na m2?

2) Czy są dostępne jakieś wierzchowce? Np. żeby zakupić sobie do czasu zrobienia bojowego konia?

3) Kiedy najlepiej zacząć grać- czy zbliża się jakiś event dropu szkatułek blasku czy coś tym podobnego?

1. Zalezy od szczescia ale w Tydzien napewno zarobisz spokojnie

2. Oczywiscie ze sa

3. Mysle ze Bodym/Wp pod Drop dobre postacie i w PvP nie sa najgorsze.

image.png

Opublikowano

Będzie w listopadzie :)

Lepiej dokładnie przetestować niż wydać bubel.

To jednak Polski Klient w Listopadzie ? coś czuję że oni będą to tak przedłużać aż do następnego roku ;) 

xD 

Opublikowano

SG polecam :), w pierwszym dniu gry zarobiłem 10kk poprzez event halloween, na drugi dzien zarobiłem na pudełkach z quizem :). Ogólnie na serwerze da się na wszystkim zarobić przykładem są kawałki klejnotu/małże/bronie 30 lvl :).

Opublikowano

Siema Gdzie dropić tu na 42lv z kiepskim eq FMS+6 5khp ?Mam też 15lv którym lepiej ? Dropią jeszczer te puzleboxy? jesli tak gdzie polecacie je dropić?

już nie dropią, możesz spróbować swoich szans na ulepszaniu w dt ale z tym u mnie poszło krucho.. :P

albo jakiś noob char i bronie na 30lv w shinsoo (które jest wyłączone, są tam przeklęte mooby), szczególnie polecam spot na riby który się znajduje tam gdzie postać się pierwszy raz respi w shinsoo (drop to również w c**j żółci niedźwiedzia z + jak i bez.. jutro będzie drop szkatułek oraz resp metinów więc też możesz tu spróbować na metkach 40lv (orki).

Bony dobre, ale sprzedać to trudno. Mało osób bawi się w low lvlowe postacie do pvp.

a tak na oczko dałoby się coś radę wycenić? ;)

zarzucam również zaktualizowany event calendar z powodu, że na wiki nie doczekaliśmy się jeszcze aktualizacji :)

1378153_10152772409346013_86393403181216

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Chodzilem dzisiaj za jakimis ludzmi którzy non stop przywolywali bossy z 6 razy azrael pozniej argus itp nie zbierali dropu wiec podnosilem wszystko zarobilem 15kk 2 pierscienie doswiadczenia 6 kamieni duchowych.

I tutaj nasuwa sie pytanie czy na sg mozna przywoływać dowolne bossy?? 

Opublikowano

Chodzilem dzisiaj za jakimis ludzmi którzy non stop przywolywali bossy z 6 razy azrael pozniej argus itp nie zbierali dropu wiec podnosilem wszystko zarobilem 15kk 2 pierscienie doswiadczenia 6 kamieni duchowych.

I tutaj nasuwa sie pytanie czy na sg mozna przywoływać dowolne bossy?? 

Pewnie mieli itemki z halloweena, normalnie nie można ich tak przywoływać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...