Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktoś podratować jakimś mieczem dla bodego ? kowal spalił mi riba na +8 xD i nawet hajsu nie mam by kupic xD

toudi225_12839_3.png

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa, pompa jest.

Gram od 4 miechów i mam dopiero 75 body ale jest ok.

Przyjemna atmosfera, eventy jak są to na pełnej p0mpi3!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wracam !
Nick: "Bragga :P "

Siema, wiecie co sie dzieje z Metin2.sg ? ;/ lagi jak franca, logowac sie nei mozna czasami ;<

Opublikowano

Gdzie gra najwięcej Polskich Polaków ? :)

a) Shinsoo

B) Jinno

c) Chunjo

Exp jest taki jak na Polskim metin2pl ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

w shinsoo jest polska gildia, w jinno bodajze tez.. wiec tu i tu gra sporo.

exp jest taki jak na PLu, to global, tyle ze .sg :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

w shinsoo jest polska gildia, w jinno bodajze tez.. wiec tu i tu gra sporo.

exp jest taki jak na PLu, to global, tyle ze .sg :-)

na SG jest wiekszy exp niz na PL...

najwiecej ludzi w jinno gra

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Bylem w Chunjo, nie ma gildi, w Shinsoo szukalem jest gildia, ale 3-4 osoby aktywne na 50, a w jinno nie gralem.

Golbal ogolnie dobry, gdyby bylo wiecej polakow, ale moze nie ma z racji iz po angl, co rowna sie mniejsza iloscia noobow.

Opublikowano

Bylem w Chunjo, nie ma gildi, w Shinsoo szukalem jest gildia, ale 3-4 osoby aktywne na 50, a w jinno nie gralem.

Golbal ogolnie dobry, gdyby bylo wiecej polakow, ale moze nie ma z racji iz po angl, co rowna sie mniejsza iloscia noobow.

w jinno masa ludzi

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Exp jest o 50% większy na zawsze i są nw z których też są % expa.

Jinno w tej chwili to najlepszy wybór.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Dzisiaj chyba zacznę gre :-) przyda się ktoś do wspólnej gry czy coś, może ktoś ma wyższy lvl i dropnie eq z av2? Może jakaś Polska gildia? PW :-)
Zapraszam do niebieskich, Polaków nie brakuje - są też Polskie gildie :-) expi się szybko i przyjemnie

v7tfsh.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, czy ku czyta się też co 12h czy tak jak na plu co 24h ? Oraz czy jest polska gildia ktora przyjmuje nowych graczy ? Oczywiscie moze byc Ts i inne takie sprawy :)

@edit

Jak ktoś mógłby być taki miły i dać eq na start zależy mi najbardziej na broni ,żeby metki szybko rozwalać a reszta to jak ktoś nie będzie potrzebował :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

mam pytanie czy ten serwer nadal jest taki wspaniały jak to opisuje pierwsza strona która jakby nie patrzeć jest z przed 2 lat ?:P

/link poza MPC

Opublikowano

Hm dobra... wbiłem a server... zieje pustką! spotkałem może 2 osoby w m1, 1 sklepu(ch1) i ani jednego słowa na globalnym czacie!

Może mi ktoś podać jakiś globalny serwer który spełnia 2 warunki podstawowe, reszta to detale:

-Nie ma cheaterów

-Jest dosyć sporo graczy

/link poza MPC

Opublikowano

Już miałem ściągać i grać, ale skoro mówicie, że wieje pustkami nawet w m1 ch1 to nawet nie zaczynam. No nic... trzeba szukać dalej jakiegoś serwera

Novum.png

Opublikowano

Trochę fałszywy alarm, owszem wieje pustkami, ale w shinshoo, po przelogowaniu na niebieskich ukazuje się wielki rynek w m1 :D Na starcie przyjęła mnie polska gildia Piraci, Polecam ;)

/link poza MPC

Opublikowano

Tak, w shinsoo nikogo nie ma.

Jinno o 00:00 to taka połowa m1 monastyru o 15:00. Chunjo mniej natomiast w Shinsoo nikogo prawie =)

Jeśli ktoś ma coś ciekawego na sprzedaż albo yangi za SMS'y to niech podbije na PW.

i pamiętać, najpierw wy dajecie, a potem ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...