Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieram clienta i zaczynam u czerwonych :)

Szkoda ze nie zacząłem 3 dni temu tu grać, ale fajnie ze event do 31 grudnia :)

PS: może mi ktoś powiedziec na czym polega ten event? :D bo wiem tylko że jest 25% więcej expa

Opublikowano

Czy są jakieś wierzchowce na których można jeździć na małym lvlu?

I jaką rzecz warto kupić z ISu, żeby dużo ich kupić i dużo zyskać? I ile bym mógł wtedy zarobić? Bo zamierzam kupić 50k TEC Pointów :D

tenor.gif

Opublikowano

Czy są jakieś wierzchowce na których można jeździć na małym lvlu?

I jaką rzecz warto kupić z ISu, żeby dużo ich kupić i dużo zyskać? I ile bym mógł wtedy zarobić? Bo zamierzam kupić 50k TEC Pointów :D

zmianki, dodania bądź tp ringi(pierścień za np. 3k tp i możesz go sprzedać graczom- cena około 1000tp-3kk gold)

Opublikowano

zmianki, dodania bądź tp ringi(pierścień za np. 3k tp i możesz go sprzedać graczom- cena około 1000tp-3kk gold)

Czyli jak kupię Pierścien Levi za 1000tp to go mogę sprzedać graczowi za 3kk?

A rady się opłaca kupować? Bo za 3000tp są 3, a podobno 1 rada to też 3kk

tenor.gif

Opublikowano

Czy jest gdzieś kalendarz eventowy? Bo na forum jest tylko na wrzesień i październik 2013 :< Bo bym chciał wiedzieć kiedy będzie drop szkat blasku :P

Zauważyłem poradnik :P A to jest zawsze w 3weekend?

I jak często jest 50% więcej TEC Points? Bo zobaczyłem na FB, że było 50% więcej od 29 XII do 1 I :P

tenor.gif

Opublikowano

Czy jest gdzieś kalendarz eventowy? Bo na forum jest tylko na wrzesień i październik 2013 :< Bo bym chciał wiedzieć kiedy będzie drop szkat blasku :P

Zauważyłem poradnik :P A to jest zawsze w 3weekend?

I jak często jest 50% więcej TEC Points? Bo zobaczyłem na FB, że było 50% więcej od 29 XII do 1 I :P

Tak, eventy w poradniku są co miesiąc :)

Eventy item shop'owe są rzadko, za to pvp jak i pvm bardzo często.

Opublikowano

Tak, eventy w poradniku są co miesiąc :)

Eventy item shop'owe są rzadko, za to pvp jak i pvm bardzo często.

Rzadko czyli kiedy? Na specjalne okazje jak teraz? Tylko na Boże Narodzenie, Wielkanoc itp. ? Czy są jakieś weekendy z 50% więcej TEC Pointów?

tenor.gif

Opublikowano

Zdecydowanie sg, world of metin2 jest pelen korupcji, gm'i graja w gildi exile wiec sa najsilniejsi :D w domu moge napisac wiecej wad woma. A co do plusow sg popatrz na tematy zrobione przezemnie :D

I eventy z tpkami sa tylko z okazji swiat, ale nawet w normalnej cenie sa tanie :)

Opublikowano

Zdecydowanie sg, world of metin2 jest pelen korupcji, gm'i graja w gildi exile wiec sa najsilniejsi :D w domu moge napisac wiecej wad woma. A co do plusow sg popatrz na tematy zrobione przezemnie :D I eventy z tpkami sa tylko z okazji swiat, ale nawet w normalnej cenie sa tanie :)

Tylko z okazji świąt czyli w święta wielkanocne też? Czy tylko Boże Narodzenie? :P

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...