Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już tutaj pisał, ale na forum jest event. Nadsyłasz 3 screeny z dowolnych eventów i dostajesz za sam udział Marmur Błogosławieństwa, a jak wygrasz to dodatkowo 8k TP.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, chciałbym was prosić o pomoc. Pobrałem metina sg, następnie go zaktualizowałem. Gdy go włączam zamiast pisać np ch1 norm to mam ch1 ..., i tak z każdym ch. Gdy się loguje pisze mi błąd połączenia z serwerem. Mógłby mi ktoś napisać czy ten serwer działa i jak poradzić sobie z moim błędem?

Opublikowano

powiem prosto z mostu, zacząłem tam grać i potrzebuję około 200k na ulepszenie podstawowego ekwipunku bo lecę na besty, pozdro.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Dafuq teraz jest w jinno ( elgoria) i ma sie dobrze. Na serwie gra duzo osob i zachcecam wszystkich do gry na sg bo to najlepszy dedyk. :p

Moj nick w grze MyDrop

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jest jakiś event? W tamtym roku naciskało się na bambiego i dawał po 800 k za nacisniecie nie wiem czy to bug czy czemu tak bylo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...