Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem grać po długiej przerwie z metinem (jakoś 3 lata) i stosunkowo łatwo się tutaj gra. Przy odrobinie szczęścia można wbić/kupić w 1 dzień EQ do 34 lvl. Aktualnie posiadam 18 +7 z 1k HP, 21 +7, Bojową +9 z 6 inta i czekającego FMS +6 avg 22%.

Gram w Jinno, nazywam się Anoizm, mam 23 lvl i gram WP :P Działa jakaś polska gildia?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak od 86 LVL dropia i to bardzo rzadko ;] tarcze 9 na 1 lvl kosztuja 500k podobnie z helammi i bronmi takze nie ma co się bawić tylko kupić aura 1 kk .

Opublikowano

Jakiś Polak expi w grocie ? , mógłby załatwić itemy na do 20 lvl +9 ? dowiedziałem się że dropią w grocie +9 już

juz :D

refleks ;D

Czasem znajdziesz jakiegos ogarnietego, w sumie tam wiekszosc ogarnietych nie to co PL.

Ja na start bez zadnych lask etc. dostalem bojowa+9 i helm ;x

Ale eq trudno tez nie jest zrobic, wiec spokojnie bd miec te itemy +6 na 15lvlu :D

Opublikowano

Takie pytanie do Was moi mili , jak z zabezpieczeniem clienta
1. Duzo botów ? - PS nie chce bocić skoro tak łatwo tutaj :D tylko czy lata tyle botów jak na plu czy na ravii
2. Da rade edytować Locala bo chce sobie z polaczka wsadzić nazwy itemków i zmienić czcionke na arialka

Opublikowano

1. Duzo botów ? - PS nie chce bocić skoro tak łatwo tutaj :D tylko czy lata tyle botów jak na plu czy na ravii

2. Da rade edytować Locala bo chce sobie z polaczka wsadzić nazwy itemków i zmienić czcionke na arialka

Boty są banowane momentalnie :P nie ma tak jak na PL'u

wiec jest to znikome zobaczyc bota :)

Opublikowano

1. Nie ma w ogole.

2. Teoretycznie bys mogl, ale z obejsciem, bo patcher ciagle pobiera to co potrzebne, ale lepiej nie ryzykowac bo podobno modyfikacje clienta sprawdzaja .

Opublikowano

mam kilka pytan

1. warto zaczynac grac?
2. czy ciezko zarobic ogarnietemu graczu na starcie na np fms+9 +30 sr ? co tam polecacie dropic

3.takie glupie pytanie to jest metin SG ? ;p

4.robienie konia jak na pl ?
5,skile tak jak na pl ?

6. jest jakas polska gildia, z samymi polakami, mile widziany ts, ktora chciala by mnie przyjąc na starcie w swoje progi?

7. na jakim serwerze najwiecej graczy?

z gory dziekiz a odp

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

mam kilka pytan

1. warto zaczynac grac?

2. czy ciezko zarobic ogarnietemu graczu na starcie na np fms+9 +30 sr ? co tam polecacie dropic

3.takie glupie pytanie to jest metin SG ? ;p

4.robienie konia jak na pl ?

5,skile tak jak na pl ?

6. jest jakas polska gildia, z samymi polakami, mile widziany ts, ktora chciala by mnie przyjąc na starcie w swoje progi?

7. na jakim serwerze najwiecej graczy?

z gory dziekiz a odp

1. Warto.

2. Tradycyjnie co na plu wszystko po kolei, tyle ze ceny nizsze i leci wiecej kasy. Dropic, wszystko co ma jakas wartosc .

3. Singapurski global, bylego GM'a, czy jakos tak.

4. Tak

5. Tak.

6. W jinno sa 3 podobno.

7. Jest 1 server :D

Opublikowano

1. Warto.

2. Tradycyjnie co na plu wszystko po kolei, tyle ze ceny nizsze i leci wiecej kasy. Dropic, wszystko co ma jakas wartosc .

3. Singapurski global, bylego GM'a, czy jakos tak.

4. Tak

5. Tak.

6. W jinno sa 3 podobno.

7. Jest 1 server :D

Koledze chyba chodziło,o CH :D

1373299622-U667082.png

Opublikowano

Kopia globala tylko po angielsku nie zagram

Zacznijmy od tego ze Globale sie od siebie zbytnio nie roznia, ale jezeli Ty nie widzisz roznic miedzy naszym globalnym PL, a Singapurskim to wyjdz.

Opublikowano

Dziala wam teraz Metin sg ? Bo mi pisze ze off ?;d

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Mi tez teraz a za chwile znow wlaczylem i nadal pisze off ;/ Moze kto spowiedziec czy cos na serwie robia dlatego off czy jak ;d

Opublikowano

oo widze ze nie tylko ja mam error patchserver list ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...